Banner alanı

Yemeksepeti Method Fre

• Konbuyu başlatan terides
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 486
  • Görüntüleme : 56K

Mustafamsıım

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 100%
1   0   0
Hepinize hayırlı olsun. Yemeksepeti kupon vermeyi kesti. Birşey ne kadar dillenirse o kadar zarar görür. Bunu kimse anlamak istemiyor. Yabancı no olayı vardı dillendi bitirdiler. Bunuda dillendirin buda bitsin. Faydalananlarda faydalanamasın. 15 e alsak bile en azından kullanabiliyorduk. Şimdi oda yok. Çoğu site satışı durdurdu. Satanların çoğu şuan satmıyor. İyice bitsin en azından bundan faydalanan kişilerde aç kalsın diyemi uğraşıyorsunuz. Bunu kullanıp ucuza karın doyurmaya çalışan insanlarda var. Öğrenciler vs.
Boşuna yazıyorsun bunlar o kadar cahil aptalki tek dertleri satıcılar kazanmasın. Alıcıları düşündükleri yok tek dertleri satıcı kazanmasın. Enfes50 dahi kalktı. En azından 60 lık yemeği 25 e yiyebiliyorduj, şimdi hiçbir şekilde kupon yok. Aynen öyle ilk önce yabancı numarayı kaldırdılar sonra 5sim i şimdi hesaba özel kuponu ve enfes50. Yöntemler çıktıkça kapattılar

Dydnlee

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Hayırlı olsun herkese. Zannediyolar ki biz burda paylaşırsak satıcılardan kimse almaz. Ben böyle bir toplum görmedim. Adam 400 hesabı 1 günde satıyor zaten tek başına kim neyin kafasında anlamadım. Hadi şimdi bulsunlarda yesinler.

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Boşuna yazıyorsun bunlar o kadar cahil aptalki tek dertleri satıcılar kazanmasın. Alıcıları düşündükleri yok tek dertleri satıcı kazanmasın. Enfes50 dahi kalktı. En azından
Hepinize hayırlı olsun. Yemeksepeti kupon vermeyi kesti. Birşey ne kadar dillenirse o kadar zarar görür. Bunu kimse anlamak istemiyor. Yabancı no olayı vardı dillendi bitirdiler. Bunuda dillendirin buda bitsin. Faydalananlarda faydalanamasın. 15 e alsak bile en azından kullanabiliyorduk. Şimdi oda yok. Çoğu site satışı durdurdu. Satanların çoğu şuan satmıyor. İyice bitsin en azından bundan faydalanan kişilerde aç kalsın diyemi uğraşıyorsunuz. Bunu kullanıp ucuza karın doyurmaya çalışan insanlarda var. Öğrenciler vs.

60 lık yemeği 25 e yiyebiliyorduj, şimdi hiçbir şekilde kupon yok. Aynen öyle ilk önce yabancı numarayı kaldırdılar sonra 5sim i şimdi hesaba özel kuponu ve enfes50. Yöntemler çıktıkça kapattılar

Yalan ağzınıza yuva yapmıs 50 lik kupon vermiyor doğru ama 30 luk ve 40 lık kupon vermeye devam ben isteyen herkese elimde oldugunca 30 luk 40 lık kupon vermeye çalısıyorum Hemde ÜCRETSİZ satıcılar gibi 15 18 den satmıyorum simdiye kadar 100 kişiye atmışımdır her gün 50 k bot hesap açıyorum suan haftaya onlarada tanımlandımı komple fix yiyene kadar dağıtmaya devam ederim sıkıntı yok milleti düşünüyormus gibi yapmayı bırakın cidden derdiniz para kazanamamak para kazanma yolunuzun kapanmış olması bunun suçlusu da ben değilim keşke ben olsam amacımda buydu zaten ama yemeksepeti su methodu 3 günde benim paylaşmamla kapatıcak bi firma değil neyse anlamak istemeyene ne kadar anlatsam boş Milleti bu kadar düşünüyorduysanız neden 1 kere bile beleşe hesap vermediniz veya yol göstermediniz söyleyin hadi cevap verin buna

Dydnlee

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Yalan ağzınıza yuva yapmıs 50 lik kupon vermiyor doğru ama 30 luk ve 40 lık kupon vermeye devam ben isteyen herkese elimde oldugunca 30 luk 40 lık kupon vermeye çalısıyorum Hemde ÜCRETSİZ satıcılar gibi 15 18 den satmıyorum simdiye kadar 100 kişiye atmışımdır her gün 50 k bot hesap açıyorum suan haftaya onlarada tanımlandımı komple fix yiyene kadar dağıtmaya devam ederim sıkıntı yok milleti düşünüyormus gibi yapmayı bırakın cidden derdiniz para kazanamamak para kazanma yolunuzun kapanmış olması bunun suçlusu da ben değilim keşke ben olsam amacımda buydu zaten ama yemeksepeti su methodu 3 günde benim paylaşmamla kapatıcak bi firma değil neyse anlamak istemeyene ne kadar anlatsam boş Milleti bu kadar düşünüyorduysanız neden 1 kere bile beleşe hesap vermediniz veya yol göstermediniz söyleyin hadi cevap verin buna
Kardeşim ben satıcımıyım? Tamam sensin aferin. Sen düşünüyosun herkesi. Düşün şimdi.

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Kardeşim ben satıcımıyım? Tamam sensin aferin. Sen düşünüyosun herkesi. Düşün şimdi.
bilip bilmeden konusma sadece yok senin yüzünden fix yedi yok sen paylaştın 3 günde fixlediler vs nerden biliyorsun yani kanıtın var mı ki fix te yemedi 50 lik kupon vermiyor 40 lık kupon veriyor 30 luk kupon veriyor 20 lik kupon veriyor fix mi yemiş oluyor anlamıyorum cidden suçluyucak birini arıyorsunuz okeyde o ben değilim işte fahiş fiyatlı satıcıları suçlucaksınız site açıp fahiş fiyatlı hesap satalım biz yemeksepeti farketmesin bunu sonsuza kadar satıp zengin olalım var mı böyle dünya geçen hafta daha bi ton siteye operasyon çekilmedi mi kapatıp gitmediler mi sırra kadem basmadılar mı buda mı benim yüzümden ?

fırsatcii45

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
bilip bilmeden konusma sadece yok senin yüzünden fix yedi yok sen paylaştın 3 günde fixlediler vs nerden biliyorsun yani kanıtın var mı ki fix te yemedi 50 lik kupon vermiyor 40 lık kupon veriyor 30 luk kupon veriyor 20 lik kupon veriyor fix mi yemiş oluyor anlamıyorum cidden suçluyucak birini arıyorsunuz okeyde o ben değilim işte fahiş fiyatlı satıcıları suçlucaksınız site açıp fahiş fiyatlı hesap satalım biz yemeksepeti farketmesin bunu sonsuza kadar satıp zengin olalım var mı böyle dünya geçen hafta daha bi ton siteye operasyon çekilmedi mi kapatıp gitmediler mi sırra kadem basmadılar mı buda mı benim yüzümden ?
Kimsenin sırra kadem bastığı yok hocam. Yöntemi bulan herkes para kazanmak istedi. Kimsenin yazılım bildiği yok. Tüm hesapların arayüzü programı apksı aynı. YS tüm sitelere ihtar çekti tek tek. Açanlar yine birine açtırdı. Kapanmayanlar ise bu işlerden az biraz anlayan adamlar. Ben mi patlattım diyorsun uygun fiyatlı doyurmaya çalışıyorsun tamam. Ama bu işi doymak için yapmayıp restoran işi yapan bir ton insan var. Sen sanıyo musun ki herkes 2-3 yicek bitecek bu iş. Günde binlerce kişi binlerce restoran işi yaparak parayı kaldırdı. Yöntemi ifşa ederek 3-5 öğrenci doyurmadın 3-5 akıllı insanın binlerce tl kazanmasını sağladın. Gelmişsin satıcılar da satıcılar. 4-5 satıcı 50-60 hesap sattığını gördün ya götün tutuştu. Restoranlara geçilen binlerce siparişi görmediğin için haberin yok tabi. En akıllı en zeki sensin. 100-200 kazanan satıcılar maaliyeti 5-6 tl olan şey için 15-20 tl istiyor diyosun. 2-3 liraya 40-50 tl kazanan restorancılara sesin çıkmıyor. Kimse kimseye zorla bişey satmadı. Tüm dünyaya haykır o zaman herkes maaliyetine satış yapsın. Daha yazacak çok şey var da anlayacağını sanmıyorum. Anlayan okuyucular anladı. Diğerleri de hocam stok var mı gelecek mi yazmaya devam etsin

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Kimsenin sırra kadem bastığı yok hocam. Yöntemi bulan herkes para kazanmak istedi. Kimsenin yazılım bildiği yok. Tüm hesapların arayüzü programı apksı aynı. YS tüm sitelere ihtar çekti tek tek. Açanlar yine birine açtırdı. Kapanmayanlar ise bu işlerden az biraz anlayan adamlar. Ben mi patlattım diyorsun uygun fiyatlı doyurmaya çalışıyorsun tamam. Ama bu işi doymak için yapmayıp restoran işi yapan bir ton insan var. Sen sanıyo musun ki herkes 2-3 yicek bitecek bu iş. Günde binlerce kişi binlerce restoran işi yaparak parayı kaldırdı. Yöntemi ifşa ederek 3-5 öğrenci doyurmadın 3-5 akıllı insanın binlerce tl kazanmasını sağladın. Gelmişsin satıcılar da satıcılar. 4-5 satıcı 50-60 hesap sattığını gördün ya götün tutuştu. Restoranlara geçilen binlerce siparişi görmediğin için haberin yok tabi. En akıllı en zeki sensin. 100-200 kazanan satıcılar maaliyeti 5-6 tl olan şey için 15-20 tl istiyor diyosun. 2-3 liraya 40-50 tl kazanan restorancılara sesin çıkmıyor. Kimse kimseye zorla bişey satmadı. Tüm dünyaya haykır o zaman herkes maaliyetine satış yapsın. Daha yazacak çok şey var da anlayacağını sanmıyorum. Anlayan okuyucular anladı. Diğerleri de hocam stok var mı gelecek mi yazmaya devam etsin
Bir method buldum kendim tamamiyle tesadufi bir şekilde ve paylaştım bunu da aşırı büyütuyor bazı kişiler onlarca teşekkür mesajı aldım 3 5 kişide kötü yorumlar yaptı bunlarda methodu bilipte fayda sağlayanların yollarına taş koydum diye neyse ben yine elimden geldiğince hesap veririm insanlara ÜCRETSİZ BİR şekilde sıkıntı yok benim için paraya ihtiyacım yok yani burdan gelicek paraya ihtiyacım yok

hedehe

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Satıcıların kar marjları yüksek olabilir ama alan memnun satan memnum bu öfkeyi anlayamadım. Sonuçta serbest piyasa siz de bu işe girebilirsiniz.
serbest piyasa olduğu için adam da yöntemi beleşe verip milleti kuduruyor işte. @terides kullanmadım yöntemi, hesabım falan bişeyim yok ama adamın dibisin sen.

134134

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
öncelikle teridese teşekkür ediyorum. Ayrıca senin dediğine gelirsen, geç bakalım bi restorandan 5 tane aynı anda kuponlu sipariş veya aynı gün içinde tek numaradan 5-10 tane sipariş bak bakayım o restoranı kupona kapatıyorlar mı kapatmıyorlar mı. Öyle bi dünya yok dediğin şey geçen senelerde kaldı yemeksepeti yeni uygulama yaptıktan sonra hangi restorana kaç tane kuponlu sipariş gitmiş numarası ne pat diye sisteme düşüyor. O restoranı kupona kapatıyorlar. Satıcısın işte kuduruyorsun kardeşim dünyaları yedin yeter bu kadar de şükret otur yerine daha ne istiyosun

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Enfes 50 olayı fix yemiş çıkıpta hiç bir satıcı demiyor biz fahiş fiyata günde yüzlerce hesap sattık bizim yüzümüzden fix yedi daha dertleri yeni bi yol bulupta satışa devam etmek 80 tl olmus minimum ücret bu saaten sonra yeni yol bulsalarda 18 tl ye satamazlar 80 tl lik sepet 50 tl indirim 30 tl yemek oluyor zaten max satıcakları fiyat 10 tl oda mümkün mü bazıları smse 10 15 tl fiyat diyordu öyleyse bu iş kesin olarak bitmiştir anlarız gerçi yeni yol bulup satışa devam ederlerse görücez maliyetleri neymiş hesap basına Kesin Olan birşey var ise 18 tl ye hesap satma olayı bitmiştir Kına yaksınlar şimdi millet ucuza yemek yiyordu o kadar sömürdüler ki sistemi fix yememesi elde değildi zaten çıksınlar kazandıkları parayla millete yemek söylesinler şimdi hani düşünüyorlardı ya okadar nerde 3 5 güne sitelerin kapatılıp sırra kadem bastıklarını görücez hepsinin bazıları içerdeki kullanıcı bakiyelerini bile iade etmicek Ben hala elimden geldiğince 30 40 tl tanımlı kupon isteyenlere vermeye devam ediyorum Şuan talep artmısken istesem 10 15 tl den satamam mı satabilirim değil mi AMA ben Onlar gibi şerefsiz değilim satmıyorum Ücretsiz Veriyorum

Son düzenleme:

suleyman2498

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Enfes 50 olayı fix yemiş çıkıpta hiç bir satıcı demiyor biz fahiş fiyata günde yüzlerce hesap sattık bizim yüzümüzden fix yedi daha dertleri yeni bi yol bulupta satışa devam etmek 80 tl olmus minimum ücret bu saaten sonra yeni yol bulsalarda 18 tl ye satamazlar 80 tl lik sepet 50 tl indirim 30 tl yemek oluyor zaten max satıcakları fiyat 10 tl oda mümkün mü bazıları smse 10 15 tl fiyat diyordu öyleyse bu iş kesin olarak bitmiştir anlarız gerçi yeni yol bulup satışa devam ederlerse görücez maliyetleri neymiş hesap basına Kesin Olan birşey var ise 18 tl ye hesap satma olayı bitmiştir Kına yaksınlar şimdi millet ucuza yemek yiyordu o kadar sömürdüler ki sistemi fix yememesi elde değildi zaten çıksınlar kazandıkları parayla millete yemek söylesinler şimdi hani düşünüyorlardı ya okadar nerde 3 5 güne sitelerin kapatılıp sırra kadem bastıklarını görücez hepsinin bazıları içerdeki kullanıcı bakiyelerini bile iade etmicek Ben hala elimden geldiğince 30 40 tl tanımlı kupon isteyenlere vermeye devam ediyorum Şuan talep artmısken istesem 10 15 tl den satamam mı satabilirim değil mi AMA ben Onlar gibi şerefsiz değilim satmıyorum Ücretsiz Veriyorum
Banada hesap verir misin

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Satıcılar bitmiştir beyler kendileri kendilerini el birliğiyle bitirdiler yüksek fiyata yüksek miktarda hesap satmanın elbet bir sonu olacaktı o sonda geldi alıcılar için ise bu zamana kadar kullandılar bi tasarruf sağladılar yani gelecekte belki farklı methodlar çıkar bilmiyorum ama Satıcılar KESİN OLARAK BİTMİŞTİR

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Benim paylaştığım method hala çalışıyor yemeksepeti kupon tanımlamalarına devam ediyor telefon silip onayda yapılabiliniyor ama 3 5 satıcı burda sırf gelip o method paylaştı onun yüzünden fix yedi dedi diye insanlarda inanıyor buna hayır Kendi kuyularını kendileri kazdılar onlar keşke daha önce paylaşsaydım methodu Şimdi olucak olanı söylüyorum satıcılar bittiği için sms onay fiyatları düşecek hatta internette 3 5 tlye bulunabilir seviyeye bile gelicek ve insanlar yeni hesap acıp sadece smse onay verip enfes50 yi kullanabilicek Bunu yapamıyor olusunuz satıcılar yüzündendi tüm sms onaylarını tüketip yüksek fiyata satıyolardı hesapları Kimse demiyor ama bunu görmüyor neyse aptala ne kadar laf anlatsam boş

Son düzenleme:

gravebray

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Benim paylaştığım method hala çalışıyor yemeksepeti kupon tanımlamalarına devam ediyor telefon silip onayda yapılabiliniyor ama 3 5 satıcı burda sırf gelip o method paylaştı onun yüzünden fix yedi dedi diye insanlarda inanıyor buna hayır Kendi kuyularını kendileri kazdılar onlar keşke daha önce paylaşsaydım methodu Şimdi olucak olanı söylüyorum satıcılar bittiği için sms onay fiyatları düşecek hatta internette 3 5 tlye bulunabilir seviyeye bile gelicek ve insanlar yeni hesap acıp sadece smse onay verip enfes50 yi kullanabilicek
usta dm bakar misin