Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kupon isteyenler tek bir tane ilede yetinmiyor bide adam 2 3 tane istiyor vermeyince yeni hesap açıp tekrar istiyor Ücretsiz vermem sürdürebilir bir iş değil elimden geldiğince verdim Ancak yeterli miktarda kuponlu hesap malasef yok bekleyin sms sitelerini takip edin bu satıcıların bitmesiyle smsler boşa düşecek 5sim falan ordan alın smsi yapıştırın yeni hesap açıp onayı kullanın enfes 50 yi
kuponlu hesap bulmak ücretsiz mi sanıyorsunuz siz proxy masrafı var yemeksepeti farkedince kapatıyor 1 saat önce yine recaptchayı açtı direk yüksek taratma yapıyorum diye Bilmeden boş boş konuşuyorsunuz
beyler yemeksepeti recaptchayı fulledi hesap taratması yapamıyorum proxy ile bile suan 1000 captcha geçme fiyatı 2 dolar pek sürdürülebilir bir yol değil mecbur recaptchayı kapamasını beklicem veya geçmenin farklı bir yolunu bulucam
Mehdi terides kızma la nasılsa herşeye bi cevabın var piyasayı domine ediyorsun süper ticari zekanı hayranlık la izliyoruz sms fiyatları düşecek kuponlar şöyle olacak böyle olacak . Ya kanka onu bırakta bu Migros’ta Nutella çok pahalı aq bi konuda ona açsana savaş açalım Migros’a faiş fiyata satıyor
Mehdi terides kızma la nasılsa herşeye bi cevabın var piyasayı domine ediyorsun süper ticari zekanı hayranlık la izliyoruz sms fiyatları düşecek kuponlar şöyle olacak böyle olacak . Ya kanka onu bırakta bu Migros’ta Nutella çok pahalı aq bi konuda ona açsana savaş açalım Migros’a faiş fiyata satıyor
ulan ahajajajsjdaj yemin ederim bu terides aq
dünyayı kurtardığını filan zannediyo şuan mk kaç kişi aç kaldı bu ibnenin yüzünden bugün 3-5 kişiye hesap verdi dünyayı kurtardı pezevenk )
ulan ahajajajsjdaj yemin ederim bu terides aq
dünyayı kurtardığını filan zannediyo şuan mk kaç kişi aç kaldı bu ibnenin yüzünden bugün 3-5 kişiye hesap verdi dünyayı kurtardı pezevenk )
olum daha recaptcha yı geçmeyi bilmiyon salak herif gelip burda kelime oyunları yapıp millete bilgiliymişssin süsü veriyon at kafası. ben de senin yedi sülalene yetecek hesap var puşt