Banner alanı

Yemeksepeti Method Fre

• Konbuyu başlatan terides
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 486
  • Görüntüleme : 56K

finrod

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
@terides hatırlar mısın bilmem siteden 2-3 liraya numara alır kendi yemeğimizi söylerdik. Bu çakallar geldi işi ticarete döktüler. Eeee madem öyle işte böyle...
Ben bu işin peşini bırakmam, bu siteleri yakın takipteyim. Şimdilik yemeksepetiyle iletişim kuruyorum, Cimer'e kadar yolu var. Haksız, vergisiz kazanç.

swearty

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
hani terides hesap dağıtmıyo mu özelden yazdım cevap vermiyo

swearty

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
20 tane hesap isteği mesajı var suan
Tm kardeşim ver bize 1-2 tane anlayak güvenilir olup olmadığını nrden bilcez yan hesaplarına dağıtmadığını yada arkadaşlarına varsa kanıt manıt gönder bize hesap kanıt olak

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Tm kardeşim ver bize 1-2 tane anlayak güvenilir olup olmadığını nrden bilcez yan hesaplarına dağıtmadığını yada arkadaşlarına varsa kanıt manıt gönder bize hesap kanıt olak
ben güvenilmezim bro hesap falanda dağıttıgım yok buna inan sen farketmez benim için

İlaydaSonmez

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
@terides kuponlu hesap dağıtıyon diye kardeşime söz verdim dağıtmadın yazıklar olsun aç kaldık

Kemalettin

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
banada atmadi valla olsun be olunca atar ilayda adamda yoktur

swearty

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Yazıklar olsun tarides dostum yani bi hespa istedik canını istemedik odlandırıcıysan söyle bilek yani istemeyek ayıbtır

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
kuponlu hesap bulmak ücretsiz mi sanıyorsunuz siz proxy masrafı var yemeksepeti farkedince kapatıyor 1 saat önce yine recaptchayı açtı direk yüksek taratma yapıyorum diye Bilmeden boş boş konuşuyorsunuz

ODAKAB

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
kuponlu hesap bulmak ücretsiz mi sanıyorsunuz siz proxy masrafı var yemeksepeti farkedince kapatıyor 1 saat önce yine recaptchayı açtı direk yüksek taratma yapıyorum diye Bilmeden boş boş konuşuyorsunuz
ben sms onay yapayım dedim patlak numara gelirse aynı ipye ikinci defa deneme şansı vermiyor o daha fena illa rotating proxy ya da hızlı değişebilmek için kendi mobil internetinden uğraşcan

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
ben sms onay yapayım dedim patlak numara gelirse aynı ipye ikinci defa deneme şansı vermiyor o daha fena illa rotating proxy ya da hızlı değişebilmek için kendi mobil internetinden uğraşcan
Proxylerimi banladı 1 saat önce yemeksepeti ben masraf yapıp proxy alıyorum ucuz birşeyde değil yani yüksek miktarda gerekiyor taratma için millete ücretsiz kupon dağıtıyorum satmıyorumda yine yaranılmıyor bunlara hangi satıcı 3 günde 100 den fazla ücretsiz hesap dağıttı hiçbiri

Kemalettin

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Bizede anlat hesap açmayı bizde yapak

akcanngalip

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Proxylerimi banladı 1 saat önce yemeksepeti ben masraf yapıp proxy alıyorum ucuz birşeyde değil yani yüksek miktarda gerekiyor taratma için millete ücretsiz kupon dağıtıyorum satmıyorumda yine yaranılmıyor bunlara hangi satıcı 3 günde 100 den fazla ücretsiz hesap dağıttı hiçbiri
Ne uğraşıyorsun bunlarla. Sat gitsin piyasada tekellik var şu an. Yazdıklarına baksana şu aç it sürüsünün.

ODAKAB

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
programı köle şeklinde çalışması için ayarla biz kendi makinelerimizden açalım bir sunucudan talimat alsın (hesap oluştur / hesap kontrol et vs.) yavaş yavaş botnet gibi, gelen giden verileri şifreleyip bir de obfuscator ile programı karıştırırsan uğraşıp patlatan olmaz
herkese yine hesabı sen dağıtırsın satıcılar programa kendi amaçları için musallat olamaz

yardım istersen vize haftamdan sonra yardım edebilirim