Banner alanı

Yemeksepeti Method Fre

• Konbuyu başlatan terides
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 486
  • Görüntüleme : 56K

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Ee dostum fix yedi işte ortada kaldın. Adamlar hala hesap satıyor engellemeyedin bu işten sen zararlı ve biz zararlı çıktı şimdi daha fazla para ödüyorum kuponlu hesaba. Eskiden komisyonlu 32 öderken şimdi komisyonlu çift kupona 40 TL Ödüyorum ? Hadi bana kupon ver o zaman o kadar ahkam kesiyorsun. Özelden yaz kuponumu ver
benim zararlı çıktımı nerden biliyorsun methodu paylaşmadan önce her gün 2 hesap alıyordum sitelerden paylaştıktan sonra araştırdım kuponlu hesap işini ve suan elimde 40 tl kuponlu hesap var birsürü fix yemiş değil hala methodu paylaştımdan beri sitelere 1 kurus para yedirmedim yani ben kardayım üstüne üstlük siteler hala ayakta öyle enfes50 sayesinde oda bügün bitiyor yakında onada güncelleme gelir komple biter sayılı ömrü kaldı onunda

scllay

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
benim zararlı çıktımı nerden biliyorsun methodu paylaşmadan önce her gün 2 hesap alıyordum sitelerden paylaştıktan sonra araştırdım kuponlu hesap işini ve suan elimde 40 tl kuponlu hesap var birsürü fix yemiş değil hala methodu paylaştımdan beri sitelere 1 kurus para yedirmedim yani ben kardayım üstüne üstlük siteler hala ayakta öyle enfes50 sayesinde oda bügün bitiyor yakında onada güncelleme gelir komple biter sayılı ömrü kaldı onunda
Ya dostum tamam bak bir yere kadar haklısın onda hem fikiriz. Sonuçta satıcı fiyatı kendi belirliyor isteyen alır isteyen almaz öyle değil mi eskiden de fiyatlar evet ortalama fiyattı ama şimdi daha pahalı ben sana onu anlatmaya çalışıyorum. Yani bu anlattığın method ile max 30-40 kişi yararlandı diğerleri peki onlar he yapacak. Onuda düşünmek lazım. Bu method ile bir kaç satıcı yok oldu o kadar Ha bu arada bazı ergenler gibi hakaretsiz tartışma yapmadığın için teşekkür ederim ☺️

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Ya dostum tamam bak bir yere kadar haklısın onda hem fikiriz. Sonuçta satıcı fiyatı kendi belirliyor isteyen alır isteyen almaz öyle değil mi eskiden de fiyatlar evet ortalama fiyattı ama şimdi daha pahalı ben sana onu anlatmaya çalışıyorum. Yani bu anlattığın method ile max 30-40 kişi yararlandı diğerleri peki onlar he yapacak. Onuda düşünmek lazım. Bu method ile bir kaç satıcı yok oldu o kadar Ha bu arada bazı ergenler gibi hakaretsiz tartışma yapmadığın için teşekkür ederim ☺️
methodu bilmeme rağmen sitelerden bende alışveriş yapıyordum kolay geliyordu uğraşmak yerine son zamanlarda ama çift kuponlu hesap alıyorum tek kuponlu çıkıyor yazıyorum desteğe geri dönmüyolar veya iade falan yapmıyolar bu sinirimi bozdu hem yüksek fiyat hemde çift kupon parası ödüyorum tek kupon çıkıyor buda su sebepten kullanılmıs numara ile hesabı onaylıyolar enfes 50 kullanılmıyordu yani ne denir bilmiyorum açgözlülüğünde sınırı vardır

scllay

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
methodu bilmeme rağmen sitelerden bende alışveriş yapıyordum kolay geliyordu uğraşmak yerine son zamanlarda ama çift kuponlu hesap alıyorum tek kuponlu çıkıyor yazıyorum desteğe geri dönmüyolar veya iade falan yapmıyolar bu sinirimi bozdu hem yüksek fiyat hemde çift kupon parası ödüyorum tek kupon çıkıyor buda su sebepten kullanılmıs numara ile hesabı onaylıyolar enfes 50 kullanılmıyordu yani ne denir bilmiyorum açgözlülüğünde sınırı vardır
Bir satıcının bedellini herkes alıcı veya satıcılar ödedi işte bu durumda o satıcı öyle yapıyorsa rezil edeceksin onu. Burada konusuna yazı yazacaksın böyle böyle diye ama olan oldu artık sağlık olsun ne diyelim

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Bir satıcının bedellini herkes alıcı veya satıcılar ödedi işte bu durumda o satıcı öyle yapıyorsa rezil edeceksin onu. Burada konusuna yazı yazacaksın böyle böyle diye ama olan oldu artık sağlık olsun ne diyelim
ben tek satıcı kullanmıyorum bir çok satıcı kullanıyordum hangisinde stok varsa ondan alıyordum sitesi kapanan bakiyem içinde hesaplar yanan mı dersin aldıgım hesabın aksamına giriş yapmayan mı veya şu yukarda anlattım olaymı bi ton şey verdim para hem neyse dedin gibi iş işten geçti artık onlarda düzelmezlerdi zaten açgözlülük kolay biticek birşey değil

Mustafamsıım

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 100%
1   0   0
Boşuna bu anlama sıkıntısı olana cevap yazmayın. Kim ne derse desin aynı cevabı veriyor. Seni ne alaka eder satıcının sattığı veya kazandığı para? Srrbest piyasa istediği fiyattan satar. Millet 60 lık yemeğe 25 ödüyordu toplam. E şimdi? Kupon bile kalmadı ortada. Yok fix yesin daha iyi. Neden ne geçti eline büyük bir iş mi başardın yani? Ödül mü verdiler sana? Sktr git ya ne yazarsam yazayım aynı cevabı vereceksin. Alan satan memnun sanane mk ya

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Boşuna bu anlama sıkıntısı olana cevap yazmayın. Kim ne derse desin aynı cevabı veriyor. Seni ne alaka eder satıcının sattığı veya kazandığı para? Srrbest piyasa istediği fiyattan satar. Millet 60 lık yemeğe 25 ödüyordu toplam. E şimdi? Kupon bile kalmadı ortada. Yok fix yesin daha iyi. Neden ne geçti eline büyük bir iş mi başardın yani? Ödül mü verdiler sana? Sktr git ya ne yazarsam yazayım aynı cevabı vereceksin. Alan satan memnun sanane mk ya
ben alıcı olarak memnun değildim toplamda 200 300 hesap almısımdır ve memnun değildim 2 kere söylüyorum anlamassın diye belki

delivery

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Ee dostum fix yedi işte ortada kaldın. Adamlar hala hesap satıyor engellemeyedin bu işten sen zararlı ve biz zararlı çıktı şimdi daha fazla para ödüyorum kuponlu hesaba. Eskiden komisyonlu 32 öderken şimdi komisyonlu çift kupona 40 TL Ödüyorum ? Hadi bana kupon ver o zaman o kadar ahkam kesiyorsun. Özelden yaz kuponumu ver. Anlattığın method sadece Hesaba tanımışsa geçerliydi şu anda sadece ENFES50 var o methoda bu kuponda işe yaramıyor senin yüzünden bizler daha fazla para ödüyoruz
Noldu lan boş adam, biz taktik ararken ucuz bunlar diyordun 40 da olsa 50 de olsa alırım diyordun, al lan şimdi. 130 kilo obez seni mesajları sildirerek kendini temize mi çekeceğini sandın?

emircanx

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
satıcı istediği fiyattan milleti soyuyorsa terides abim de istediği medthodu paylaşır ağlamayın kapital köpekler

golddd

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Herkes bir yandan gereksiz bir şekilde kavga ediyor olan alana oluyor. Methodlar yayıldığı sürece yemeksepeti fixi basmaya devam eder aldığımız 3-5 kuruşluk yemekte elimizden gider sizin çekememezliginiz yüzünden olan yine alan kişilere oluyor yapacak bir şey yok canınız sağ olsun beraber bitirelim bu olayı da kimse mutlu olmasın

metinuludagx

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Allah'tan fix yemeden önce 20-25 hesap yedeği yapmıştım bana 1 ay falan yeter. O zamanlara kadar elbet yeni bişeyler çıkacaktır. :d

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Herkes bir yandan gereksiz bir şekilde kavga ediyor olan alana oluyor. Methodlar yayıldığı sürece yemeksepeti fixi basmaya devam eder aldığımız 3-5 kuruşluk yemekte elimizden gider sizin çekememezliginiz yüzünden olan yine alan kişilere oluyor yapacak bir şey yok canınız sağ olsun beraber bitirelim bu olayı da kimse mutlu olmasın
method paylaşıldı diye fix yedi demek ne ben cumartesi paylaşıyorum pazartesi fix yiyor öylemi aylardır günde yüzlerce satış yapan satıcıların hiç sucu yok ulan daha geçen hafta bi ton siteye operasyon çekildi mail gitti adamlar piyasadan kayboldu her gün çıkan yeni satıcılar vs vs method zaten kullanılıyordu para karşılığı ben ücretsiz kullanımının yolunu açtım he gelicek burdan yemeksepeti görücek methodu vay vay böylemiş ben artık kupon tanımlamayı bırakıyım dicek he ben paylaşmamıs olsamda birşey fark etmezdi bu kupon tanımlama işi 3 günde bırakılıcak bi iş değil öyle olsa aylar önce bırakırlardı adamlar yeni müsteri çekmek için böyle birşey yapıyolar rakiplerine gitmesinler diye bol bol kupondur indirim dayıyolar rekabet var piyasada kimsenin babasının hayrına kupon vermiyor yani enfes50 nin reklamına bile bi ton para basıyor adamlar burda satıcılar geliyor methodu paylaştın senin yüzünden fix yedi diyor sırf zorlarına gittikleri için ücretsiz kullanımının yolunu açtıgım para kazanmalarının önünü kestiğim için geliyor burdada 3 5 kisi inanıyor bunlara mantık biraz lütfen mantık

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Özelden hesap istiyorsunuz yoğun olarak ama elimde 30 tl kupon tanımlı var 40 tl tanımlı da varda az kendime yeticek kadar isteyene 30 tl tanımlı atarım çok var 30/60 30/50 falan karışık Ücretsiz

nerldie

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
50 30 salarmısın reis dc vesaire varmı tg haric yazarım

nerldie

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
aga bide adamın olayı açıklamasıyla yemeksepetinin kupon vermeyi durdurmasının ne alakası var 20 tl 20 tl işin kaymağını yiyenler batmadı da adamın paylaşması mı battı zaten buraya mesaj yazanların çoğu fake hesap

canpng

Kayıtlı Üye
Web sitesi
applefavour.com
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Lan boş yapmayın aç köpekler gözünüzü para hırsı bürümüş.Devlet sırrımıydı da kendinize saklıyordunuz.İsteyen bildiğini istediği yere yazar sizene.Aç köpek gibi çok bile para kazandınız.
Hala kazanmaya devam ediyorlar pek bir şey değişmedi. Tekli kupon 18TL sitelerde

cuplar

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
türkiyede okadar kişinin günde sil kullan sil kullan illaki dikkat çekmiştir.adamlar kontrol ediyor bugun ne kadar kupon kullanıldı ne gitti nerden kim ne kullandı. arkadaş paylaşmasa bile göze aşırı batmıştır büyük ihtimalle.

Dydnlee

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Hepinize hayırlı olsun. Yemeksepeti kupon vermeyi kesti. Birşey ne kadar dillenirse o kadar zarar görür. Bunu kimse anlamak istemiyor. Yabancı no olayı vardı dillendi bitirdiler. Bunuda dillendirin buda bitsin. Faydalananlarda faydalanamasın. 15 e alsak bile en azından kullanabiliyorduk. Şimdi oda yok. Çoğu site satışı durdurdu. Satanların çoğu şuan satmıyor. İyice bitsin en azından bundan faydalanan kişilerde aç kalsın diyemi uğraşıyorsunuz. Bunu kullanıp ucuza karın doyurmaya çalışan insanlarda var. Öğrenciler vs.