Banner alanı

Yemeksepeti Method Fre

• Konbuyu başlatan terides
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 486
  • Görüntüleme : 56K

ODAKAB

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
sana sövenlere aldırma burası türkiye biliyorum desen peşinde sıra olurlar özelden yemin ederim kimseye söylemem bana söyle diye yalvarırlar yalvaranların en az yarısı öğrenince başkasına satmaya kalkar böyle paylaşırsan da anca söverler

ODAKAB

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
lan malak proxy sağlamlığı ne alaka zaten aynı ipten 2-3 kere girdimi captcha ya düşüyor. dakika da 10k hesap taratıyorsan senin elin de en az 1k proxy olması lazım ve onu kaldıracak bir sistem yok.
1000 captcha 60 cent bilmiyorsan da bilene çemkirme ratelimit yemediği sürece captcha dert değil

ozn364

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Ben kendisinden hesap almadım ama okuyorumki burda ağlayan herkes satıcı
Normal insan gibi yiyceksiniz yemeğinizi olmmmmm
Batmasın bi yerinizee yok öğrenciymiş fasa fiso bu ay maaşlarınız az yatacak diye çamur atıyonuz

Koskoca ys teridesin ifşalamasıyla kapamış he gülüm he bence de

Adamsın @terides
S*ktin ortalığı bunlar ahlıyo kclslflalrllw

herzemonda

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Satıcıların kar marjları yüksek olabilir ama alan memnun satan memnum bu öfkeyi anlayamadım. Sonuçta serbest piyasa siz de bu işe girebilirsiniz.

scllay

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
AGA BANA ATSANA SATAN DA YOK ORTADA KALDIK
Kalırsınız ortada böyle adamı desteklerseniz eskiden ikili kupon 28 29 30 du şimdi tekli kuponu 18 den satmaya başlamış hesap king 36 liraya ikili kupon yersiniz afiyet olsun. Şunuda söyliyeyim hesapkinginin bir suçu yok burda. Adam ikili hesabı 28 29 30 dan koyup veriyordu. Sizler kaşındınız.

Son düzenleme:

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Şuanda elimde tanımlı kupon olan hesap yok ancak günde 60 70 k bot hesap oluşturuyorum İnş haftaya tanımlanır kupon bu fahiş fiyatlı satıcıların sonunu getiririz hep birlikte

Gran87

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Kalırsınız ortada böyle adamı desteklerseniz eskiden ikili kupon 28 29 30 du şimdi tekli kuponu 18 den satmaya başlamış hesap king 36 liraya ikili kupon yersiniz afiyet olsun. Şunuda söyliyeyim hesapkinginin bir suçu yok burda. Adam ikili hesabı 28 29 30 dan koyup veriyordu. Sizler kaşındınız.
Yahu matematik dersini nerden aldıysan. Eskiden dediğin çift kuponlu hesaplar komisyonsuz 30-34 bandında satılıyordu. Komisyonu eklendiğinde şuan satılan tekli hesapların fiyatına geliyor. Eğer istiyorsan sana en az 5 satıcının fiyatlarını tek tek yazabilirim. Yani dediğim gibi açgözlü satıcılar piyasadan silinecek. Tekli hesapların satıldığı döneme geçilecektir. Bir hafta içinde herşey rayına oturacaktır. Sıkıntı yok.

scllay

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Yahu matematik dersini nerden aldıysan. Eskiden dediğin çift kuponlu hesaplar komisyonsuz 30-34 bandında satılıyordu. Komisyonu eklendiğinde şuan satılan tekli hesapların fiyatına geliyor. Eğer istiyorsan sana en az 5 satıcının fiyatlarını tek tek yazabilirim. Yani dediğim gibi açgözlü satıcılar piyasadan silinecek. Tekli hesapların satıldığı döneme geçilecektir. Bir hafta içinde herşey rayına oturacaktır. Sıkıntı yok.
Bak dostum tekli kuponlarda komisyon yokmu 30 liralık alınca 32 ödüyorsun, tekli kupon 18 tl alınca 19 19.50 gibi para ödüyorsun. 30 34 mü benim aldığım siteler 27 28 29 arasında hesapmax 34 ten satıyordu sadece benim bildiğim, sen fazla araştırmadığın için 34 e alıp komisyona 36 ödüyordun. Tamam onu geçelim şimdi küçük ufak hesaplama yapalım hadi diyelim hesap 34 TL Komisyonla 36 ya aldın değil mi. Evet öyle, şimdi tekli kuponlar 18 TL komisyonla 19 19.50 a geliyor. İki tane tekli kupon almak istediğinde ortalama 38 39 TL ye gelir, şimdi akıl var mantık var hesapla bakayım.

Gran87

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Bak dostum tekli kuponlarda komisyon yokmu 30 liralık alınca 32 ödüyorsun, tekli kupon 18 tl alınca 19 19.50 gibi para ödüyorsun. 30 34 mü benim aldığım siteler 27 28 29 arasında hesapmax 34 ten satıyordu sadece benim bildiğim, sen fazla araştırmadığın için 34 e alıp komisyona 36 ödüyordun. Tamam onu geçelim şimdi küçük ufak hesaplama yapalım hadi diyelim hesap 34 TL Komisyonla 36 ya aldın değil mi. Evet öyle, şimdi tekli kuponlar 18 TL komisyonla 19 19.50 a geliyor. İki tane tekli kupon almak istediğinde ortalama 38 39 TL ye gelir, şimdi akıl var mantık var hesapla bakayım.
Kardeş sana burda 10 tane satıcı sayarım. 18tl ye komisyonsuz veren siteyi dahi bilmiyorsun. Bütün yaygaran 2-3 tl için mi.

Gran87

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Tanımlı kupon veya ona benzer kuponlar gelmediği sürece eski sistem bitti. En az 10 tane açgözlü satıcı günlük 300-500 hesabı piyasaya sürdüğünde toplamda 3bin-5bin arası hesap yapar. Devasa büyüklükte bir para bu. Dünyanın neresine gidersen git bu göze çarpar. Mutlaka fixlenme olur. Çuvaldızı önce kendinize sonra başkasına batırın.

Evolution

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Konuya yorum atan dallama satıcıların sistemlerinin çökmesini sağladığın için çok teşekkür ederim. Birde satıcı değilmiş gibi yorum atıyorlar ya ne gülüyorum onlara..

finrod

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Bu fiyatları düzeltmezlerse böyle olur. Yemeksepetine mail attım bu sitelerin tamamını şikayet ettim. Bakın günlerdir hesap yok ortada. 😂 Avukatlar bunları arayınca elveda.

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Konuya yorum atan dallama satıcıların sistemlerinin çökmesini sağladığın için çok teşekkür ederim. Birde satıcı değilmiş gibi yorum atıyorlar ya ne gülüyorum onlara..
birde milleti düşünüyormuş gibi yorum yapmaları yok mu harbi komediler milleti düşünen adam fahiş fiyata hesap mı satar su methodla satılan hesaplar 0 maliyet sms ücreti yok birşeyi yok

yahya70

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Aslında ben memnundum. Gayette ucuza yemek yiyorduk. Kazanan kazansin bu işten kardeşim bu beni ilgilendirmiyor. Ben karnımın doyduguna bakarım. Sonuçta ticaret bu da bir nevi. Sadece fiyatları satıcılar biraz düşürmesi gerekiyordu. Ama bu kupon kalkması kötü oldu maalesef

Mustafamsıım

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 100%
1   0   0
Aslında ben memnundum. Gayette ucuza yemek yiyorduk. Kazanan kazansin bu işten kardeşim bu beni ilgilendirmiyor. Ben karnımın doyduguna bakarım. Sonuçta ticaret bu da bir nevi. Sadece fiyatları satıcılar biraz düşürmesi gerekiyordu. Ama bu kupon kalkması kötü oldu maalesef
Ya işte buyrun. Sözde sizi öğrencileri falan düşünüyormuş ya hadi buyrun şimdi bırakın daha uyguna yemeği kupon falan kalmadı ortada

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Ya işte buyrun. Sözde sizi öğrencileri falan düşünüyormuş ya hadi buyrun şimdi bırakın daha uyguna yemeği kupon falan kalmadı ortada
Ne oldu mal herif. Adamlar kupon tanımlamayı bıraktı. 15 TL ye alabiliyorduk. Artık o paraya da alamayacağız.
cidden komedisiniz cumartesi methodu paylaşıyorum pazartesi fix yiyor öylemi aylardır günde 2bin 3 bin fahiş fiyatlara hesap satan satıcıların hiç suçu yok yani fix fix yemesinde vay canına neymişim bende böyle 3 güne fixleticemi bilsem daha erken paylaşırdım satıcıların para kazanmasındansa fix yemesi daha iyi benim için sizler gibi milleti düşünüyormus gibi yapmama gerek yok acık acık söylüyorum methodu satıcıları bitirmek için paylaştım adam olup uygun fiyata satsalardı paylaşmazdım

scllay

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
cidden komedisiniz cumartesi methodu paylaşıyorum pazartesi fix yiyor öylemi aylardır günde 2bin 3 bin fahiş fiyatlara hesap satan satıcıların hiç suçu yok yani fix fix yemesinde vay canına neymişim bende böyle 3 güne fixleticemi bilsem daha erken paylaşırdım satıcıların para kazanmasındansa fix yemesi daha iyi benim için sizler gibi milleti düşünüyormus gibi yapmama gerek yok acık acık söylüyorum methodu satıcıları bitirmek için paylaştım adam olup uygun fiyata satsalardı paylaşmazdım
Ee dostum fix yedi işte ortada kaldın. Adamlar hala hesap satıyor engellemeyedin bu işten sen zararlı ve biz zararlı çıktı şimdi daha fazla para ödüyorum kuponlu hesaba. Eskiden komisyonlu 32 öderken şimdi komisyonlu çift kupona 40 TL Ödüyorum ? Hadi bana kupon ver o zaman o kadar ahkam kesiyorsun. Özelden yaz kuponumu ver. Anlattığın method sadece Hesaba tanımışsa geçerliydi şu anda sadece ENFES50 var o methoda bu kuponda işe yaramıyor senin yüzünden bizler daha fazla para ödüyoruz