Banner alanı

Yemeksepeti Method Fre

• Konbuyu başlatan terides
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 486
  • Görüntüleme : 56K

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
yemin ediyorum bir sikten anlamayan bir aptalsın.
evet aptalım çünkü diğer fahiş fiyatlı satıcılar gibi satış yapmıyorum değil mi doğru onlar gibi benimde satış yapıp milletin sırtından para kazanmam gerekirdi bu şekilde akıllı olurdum ama benim oradan gelicek paraya ihtiyacım yok ihtiyacı olanlar düşünsün

lokatell

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
evet aptalım çünkü diğer fahiş fiyatlı satıcılar gibi satış yapmıyorum değil mi doğru onlar gibi benimde satış yapıp milletin sırtından para kazanmam gerekirdi bu şekilde akıllı olurdum ama benim oradan gelicek paraya ihtiyacım yok ihtiyacı olanlar düşünsün
KES APTAL

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Ahaha o senin dedgini prox zaten patladi artık anlamıyorsunuz
Niye patlasın bro günde 50 k hesap açıyorum istesem 500 k açarım dakikada 10 k hesap taratabiliyorum benim proxyler sağlamdır sizinkiler gibi dandik deil patlamaz rahat ol parayla aldım kendi özel botumu kurdum bu arada recaptcha sorununu diyorsan onuda muhtemelen benim yüzümden açtılar yüksek taratma yapıyorum diye

yahya70

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Adama yazdım direk 50 ye 40 kuponlu hesap attı. Niye bu kadar saldırılıyor ki bu adama

134134

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Yav madem bu kadar ağlayacaktınız 2₺ maliyetli hesapları verseydiniz %100 kar ile 4tlden yeseydik metodu bilmeden? 2₺ye alıp 30tlye satıyor onunki bununkiler sonra da metod gitti diye ağlıyolar kardeşim milletin parasını sömürdünüz yeter daa gözünüz doysun

DarbeliMatkap

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Niye patlasın bro günde 50 k hesap açıyorum istesem 500 k açarım dakikada 10 k hesap taratabiliyorum benim proxyler sağlamdır sizinkiler gibi dandik deil patlamaz rahat ol parayla aldım kendi özel botumu kurdum bu arada recaptcha sorununu diyorsan onuda muhtemelen benim yüzümden açtılar yüksek taratma yapıyorum diye
olum anlamayan biri olsak şu dediğin yicez dakikada 10 k hesap taratıyormuş puşta bak :)

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
olum anlamayan biri olsak şu dediğin yicez dakikada 10 k hesap taratıyormuş puşta bak :)

bot işiyle yıllardır uğrastım için çok iyi anlıyor olabilir miyim proxyler de aşırı sağlam olunca haliyle 10 k imkansız bi rakam değil ?

134134

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
bot işiyle yıllardır uğrastım için çok iyi anlıyor olabilir miyim proxyler de aşırı sağlam olunca haliyle 10 k imkansız bi rakam değil ?
Hocam eleman bi satıcının yan hesabı üye olma tarihine bak. Bırak yazma kudursun

DarbeliMatkap

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
lan malak proxy sağlamlığı ne alaka zaten aynı ipten 2-3 kere girdimi captcha ya düşüyor. dakika da 10k hesap taratıyorsan senin elin de en az 1k proxy olması lazım ve onu kaldıracak bir sistem yok.

Hage392

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
ARKADAŞLAR BENDE TERİDES E TEŞEKKÜRLER ETMİŞTİM. AMA SU AN FENA BOZULDUM. TANIMADIĞIM BİR NUMARA ARADİ. BENİM HESABİMDAM SİPARİŞ VERDİNİZ DİYE. KULLANDIĞI MAİL ADRESLERİ MAALESEF RASGELE URETİLEN DEGİL DİKKAT EDİNN!!! (KANİT İSTEYEN OLURSA VEREBİLİRİM)(TERİDESTEN ALDIĞINIZ KUPONLARA DİKKAT EDİN)

134134

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
ARKADAŞLAR BENDE TERİDES E TEŞEKKÜRLER ETMİŞTİM. AMA SU AN FENA BOZULDUM. TANIMADIĞIM BİR NUMARA ARADİ. BENİM HESABİMDAM SİPARİŞ VERDİNİZ DİYE. KULLANDIĞI MAİL ADRESLERİ MAALESEF RASGELE URETİLEN DEGİL DİKKAT EDİNN!!! (KANİT İSTEYEN OLURSA VEREBİLİRİM)(TERİDESTEN ALDIĞINIZ KUPONLARA DİKKAT EDİN)
:D hesabına telefon numarası eklememiş ama seni mi aradı eleman

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
lan malak proxy sağlamlığı ne alaka zaten aynı ipten 2-3 kere girdimi captcha ya düşüyor. dakika da 10k hesap taratıyorsan senin elin de en az 1k proxy olması lazım ve onu kaldıracak bir sistem yok.
bu konuda yorum yapmıcam çünkü elimdeki taratma fix yerse sıkıntı .d

Hage392

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Mail gitmis adama direk. Adam da ayrıntılardan Siparişten görüyorum dedi.

Mustafamsıım

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 100%
1   0   0
Gerçekten tam bir beyin yoksunu geri zekalı bir insansın. Bunu savunanlarda öyle. Noldu şimdi söyler misiniz iyilik mi yaptı? 17 18 liraya satın alan herkes bu durumundan memnundu. Adam size sipariş geçmekle uğraşsın 2 lira kâr için mi? Yemek sepeti peki salak mı bu yöntemin paylaşıldığını görünce kalkıp tekrar kupon tanımlasın? Noldu şimdi alıcılar aksine daha çok sitem ediyor. Pahalı bulsalar da 60 şık yemeği 27 ye yiyorlardı şimdi ditek 60 a yiyorlar. Ama bunu asla anlamayacaksın aslaa. Bir şryi anlamıyorsun yorum atanlara da saldırıyorsun sadece bu. Buyrun bakalım şimdi kupon arayın

134134

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Gerçekten tam bir beyin yoksunu geri zekalı bir insansın. Bunu savunanlarda öyle. Noldu şimdi söyler misiniz iyilik mi yaptı? 17 18 liraya satın alan herkes bu durumundan memnundu. Adam size sipariş geçmekle uğraşsın 2 lira kâr için mi? Yemek sepeti peki salak mı bu yöntemin paylaşıldığını görünce kalkıp tekrar kupon tanımlasın? Noldu şimdi alıcılar aksine daha çok sitem ediyor. Pahalı bulsalar da 60 şık yemeği 27 ye yiyorlardı şimdi ditek 60 a yiyorlar. Ama bunu asla anlamayacaksın aslaa. Bir şryi anlamıyorsun yorum atanlara da saldırıyorsun sadece bu. Buyrun bakalım şimdi kupon arayın
yoo trendyolyemekten 70 liralık yemeği 40 liraya söylüyorum çok da bi fark yok? Ne olacağını söyleyeyim sana, satıcılar bi yolunu bulacaklar, maliyetleri 2₺ değil 10₺ olacak, yine 15 liraya sipariş verecekler. Daha fazla isterlerse kimse almayacak. Satıcı değilsen senin için değişen bir şey olmayacak, 1 hafta beleşe yemiş oldun 1 hafta da farklı alternatiflerden söyleyeceksin.

slymnsmnci

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Ağlama Mustafa 2 tlye ürün alıyorsan en fazla 4 tl kar için çalışırsın. Sizin gibi 2tl'ye alıp 18tl'ye satmak kahpelikten başka bir şey değildi

Gran87

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
BAK KONUŞMA GERİZEKALI 0 IQ . ŞİMDİ NOLACAK LAN SÖYLESENE. ÇOK MU BÜYÜK İYİLİK YAPTIN BİZE . YEMEDİĞİN KÜFÜRÜ YEDİN. ÇÜNKÜ BUNU ANLAYACAK BEYNİN YOK SENİN. KÜÇÜK BEYNİNLE BEN İYİLİK ETTİM DEME. TELEGRAMDA ŞİMDİ YÜZLERCE KİŞİ KUPON ARIYOR. SENİN GİBİ BİR APTALIN YÜZÜNDEN YÜZLERCE KİŞİ YEMEĞE 60 VERİYOR.

GERİZEKALI TEK KUPONLAR EN AZ 18 LİRA OLACAK ŞİMDİ.
Beyinsiz. Cift kuponlu hesaplar 30-34 bandında degilmiydi. Arti komisyonda ekleniyordu tekli fiyatına geliyordu. Sen neyden bahsedyorsun. Dediğim gibi burda maske takıp iyi insan rolünü bırakın.

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
kuponlu hesap kalmadı beyler artık yazmayın özelden