Banner alanı

Yemeksepeti Method Fre

• Konbuyu başlatan terides
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 486
  • Görüntüleme : 56K

Gran87

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Yazmamak için kendimi zor tuttum ama bazı kuş beyinli açgözlü satıcılar sanki haklıymış gibi konuşmaya başladı. Bu tag cumartesi günü açıldı. 2 gün boyunca herhangi bir satıcı gelipte ses etmedi. Şuan tanımlı kupon gelmeyince çocuğa saldırmaya başladılar. Yahu aptal açgözlü satıcılar tanımlı kuponun fixlenecegi daha geçen hafta belliydi. Geçen haftada geç geldi. Çocuğun burda metodu paylasmasiyla fixlenmedi. İkincisi günde 300-500 hesabı fahiş fiyattan satarken hiç düşünmediniz mi bu kadar hesabı günlük piyasaya surersem fixlenecegini göze batacagini. Sizin açgözlülügunuz tanimliyi bitirdi. Kalkmış bide öğrenciyi düşünüyorum diyor. Kendi çıkarından cebine giren paradan başka birşey düşünmesizsiniz. Hadi şimdi hepiniz yol alın. Maske takıp burda ahkam kesmeyin.

lokatell

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
lan ne satıcısı amk ne konuşuyorsun sen burda paylaşılan hangi method 1 ay ayakta kaldı ki

lokatell

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
şimdi herkes yemeğe 60 lira veriyor farkında mısınız bilmiyorum

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
BU MAL HERKESE İYİLİK YAPTIĞINI SANIP HERKESİN İÇİNDEN GEÇMİŞTİR.
İnsanlara kötülük değilde satıcılara özellikle kötülük yapmak istediğim doğrudur evet umarım onların içinden geçmişimdir senin deyiminle ki su tepkilerden anladıgım kadarı ile evet geçmişim

Terrybold

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Hadi şimdi cebinizdeki para kadar yiyin havkurmayın

lokatell

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
LAN AÇ KÖPEĞİN TEKİ 1 HAFTA SONRA SMS ONAYCI ARAYACAK ZAMANINDA ÇOK GÖRDÜK BUNUN GİBİLERİNİ

Gran87

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Merak etmeyin bu kargaşa bir hafta sürer. Yine tanımlı olmayan kuponların yani tek hesap satışlarının olduğu dönem gibi rayına oturur. Bu kadar boş teneke gibi gürültü yapanları da anlıyorum çünkü acıları çok büyük.d

lokatell

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
İnsanlara kötülük değilde satıcılara özellikle kötülük yapmak istediğim doğrudur evet umarım onların içinden geçmişimdir senin deyiminle ki su tepkilerden anladıgım kadarı ile evet geçmişim
BAK KONUŞMA GERİZEKALI 0 IQ . ŞİMDİ NOLACAK LAN SÖYLESENE. ÇOK MU BÜYÜK İYİLİK YAPTIN BİZE . YEMEDİĞİN KÜFÜRÜ YEDİN. ÇÜNKÜ BUNU ANLAYACAK BEYNİN YOK SENİN. KÜÇÜK BEYNİNLE BEN İYİLİK ETTİM DEME. TELEGRAMDA ŞİMDİ YÜZLERCE KİŞİ KUPON ARIYOR. SENİN GİBİ BİR APTALIN YÜZÜNDEN YÜZLERCE KİŞİ YEMEĞE 60 VERİYOR.

Merak etmeyin bu kargaşa bir hafta sürer. Yine tanımlı olmayan kuponların yani tek hesap satışlarının olduğu dönem gibi rayına oturur. Bu kadar boş teneke gibi gürültü yapanları da anlıyorum çünkü acıları çok büyük.d
GERİZEKALI TEK KUPONLAR EN AZ 18 LİRA OLACAK ŞİMDİ.

ebrudemirci

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Sanırım kendisi trendyolun köpeği yoksa neden gelip method falan payalsisin yada harbi harbi gerizekalı birde anlamadığım buranın yöneticisi yokmu arkadaş silecekti gönderiyi. Para kazaniyor diyen lavuk herkes ve özellikle öğrenciler buradan karnını doyuryordu amk düşük beyinlileri
Öğrenciyi bu kadar düşünüyorsanız ücretsiz yemeleri daha iyi değil mi?

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Bu sms onayı ile enfes 50 satanlara da el atıcam simdi arıyorum sms sitesi uyguna bi bulursam maliyete satıcam sadece 5 tl ise 5 tl kar falan koymucam yeminle sırf bu fahis fiyatlı satıcılar yüzünden uğrasıyorum bu kadar 2 k masraf yaptım bottur proxydir falandır üstüne zamanda harcıyorum

lokatell

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Bu sms onayı ile enfes 50 satanlara da el atıcam simdi arıyorum sms sitesi uyguna bi bulursam maliyete satıcam sadece 5 tl ise 5 tl kar falan koymucam yeminle sırf bu fahis fiyatlı satıcılar yüzünden uğrasıyorum bu kadar 2 k masraf yaptım bottur proxydir falandır üstüne zamanda harcıyorum
yemin ediyorum bir sikten anlamayan bir aptalsın.

Fanfan23

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Sizin gibi gavatlar yüzünden acımız büyük evet inasanlara kötülük ettiniz y.s nah verir artık kupon
Öğrenciyi bu kadar düşünüyorsanız ücretsiz yemeleri daha iyi değil mi?
Verin ozaman hanimfendi ücreti yonlendirim size 100 ogrenci. Saçma sapan yorum atmayı bırakın artık herkes mutlu sanırım verin parayı yeyin yada açlıktan geberin

Fanfan23

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Ahaha o senin dedgini prox zaten patladi artık anlamıyorsunuz