Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
günde 2 3 bin fahis fiyata hesap satanlara ne demeli onlar çok mu iyi he sanırım sende onlardan birisin ki bu kadar dokunmus sana adam gibi maliyete %10 kar %20 kar koyup satsalar neyse gidip %300 %400 kar koymak nedir belki daha fazla onbinlerce lira kazandıalr milletin sırtından her gün yeni satıcı cıkıyor ne kadar karlı bi işse artık ama 1 kişi methodu paylaşınca ooo suclu fix yedi senin yüzünden kesin öyledir
Lan dingil oğlu dingil. Ben satıcı değilim ama bir sms onayının 15 TL civari olduğunu biliyorum. Sizin gibi beleşçi mal oğlu mallar herkes bize bedavaya versin diyor
Lan dingil oğlu dingil. Ben satıcı değilim ama bir sms onayının 15 TL civari olduğunu biliyorum. Sizin gibi beleşçi mal oğlu mallar herkes bize bedavaya versin diyor
Burdan tüm robinhoodlara sesleniyorum tüm forumlarda konuyu ifşa etmiş bununla takdir alacağını sanan asalaklar şimdi gidin 60/60 yiyin de güzel endamınızı görelim
Burdan tüm robinhoodlara sesleniyorum tüm forumlarda konuyu ifşa etmiş bununla takdir alacağını sanan asalaklar şimdi gidin 60/60 yiyin de güzel endamınızı görelim
O kadar fazla var ki dağıtıyorum ? ihtiyacın varsa sanada atayım günde 50 k yeni hesap açıyorum haftada 400 500 k %1 ine kupon tanımlansa tüm foruma yeter kar amacıda gütmüyorum üzerine sırf bot program ıvs kurmak için 2 k masraf yaptım
Sende var ye tabi millet ne yapacak sen mi doyurcan binlerce kişinin indirim farkını öde hadi sen ve senin gibiler indirimi üstlensin de bi erkekliğinizi görelim yedi mahallenin dulu gibi yangın var diye feryâd ettiniz
Sende var ye tabi millet ne yapacak sen mi doyurcan binlerce kişinin indirim farkını öde hadi sen ve senin gibiler indirimi üstlensin de bi erkekliğinizi görelim yedi mahallenin dulu gibi yangın var diye feryâd ettiniz
Kendini ve senin gibileri ne güzel tanımlamıssın öyle elimde fazla kupon tanımlı hesap var veriyorum isteyene daha napim baskaları gibi satış mı yapayım bende ? satıcılara lafınız yok değil mi onlar sizden çünkü
Aferin sana methodu paylaştın iyi b*k yedin okadar insanı mağdur ettin yazık degilmi madem kendin bir iş yapacan bırak milletin işine karışma madem satış yapacan senden alalım ama method vermek nedir al işte bitti herşey ogrenci arkadaşlarım yazıp duruyor ahhhh ah
Bi bu değilki r10 virgül Facebook heryerde mantar gibi türediler bu forumlar ys den takip eden yokmu sanıyorlar bu kadar sığ beyinli olur mu insan ya birebirde istediğinde paylaş arkadaş reklam niye yapıyorsun utanmıyor halen konuşuyorlar
beleşe kupon vereyim diyorum yine laf atıyor sizin zaten derdiniz bedavaya dağıtıyor olmam para kazanmanızı engelliyor olmam amacımda bu zaten fahiş fiyatla hesap satanları bitirmek böyle yaptınızda amacıma ulaştığımı çok iyi anlıyorum sağolun
beleşe kupon vereyim diyorum yine laf atıyor sizin zaten derdiniz bedavaya dağıtıyor olmam para kazanmanızı engelliyor olmam amacımda bu zaten fahiş fiyatla hesap satanları bitirmek böyle yaptınızda amacıma ulaştığımı çok iyi anlıyorum sağolun
Yemin ederim beyin yok ‘’bedava dağıtıyorum olmam sorun mu oldu diyor’’kampanya bitti diyoruz herif halen benim bedavaya dağıtmam diyor la alın bunu burdan tartışacak adam gibi adam getirin vizyonsuz ya