Banner alanı

Yemeksepeti Method Fre

• Konbuyu başlatan terides
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 486
  • Görüntüleme : 56K

Mustafamsıım

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 100%
1   0   0
Sırf bi sen zekisin dimi. İyilik yaptığını sanan bir akıllı sensin. Satıcı sipariş geçmekle uğraşsın, iptal veya geç gelme durumunda uğraşsın ama 2 3 tl kâr ile satmasını iste ne güzel dünya.. Şimdi bunu paylaşınca ne geçti eline? Her hafta bugün gelen kuponlar gelmiyor artık farkındaysan. Hatta enfes50 dahi bugün çok sorunlu idi. 70 e 50 veya 80 e 50 yaptılar belli ki oda değişecek. Sen iyilik yaptığını sanarken yanılıyorsun, 4 5 tl ye satıyorlarsa şimdi 2 3 katına satacaklar, işin daha kötüsü hiç kimse indirimli veremiyor çünkü yemek sepeti belli ki durdurdu kampanyayı. Şimdi s.git asıl fiyatından ye.

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Sırf bi sen zekisin dimi. İyilik yaptığını sanan bir akıllı sensin. Satıcı sipariş geçmekle upraşsın, iptal veya geç gelme durumunda uğraşsın ama 2 3 tl kâr ile satsın ne güzel dünya. Şimdi bunu paylaşınca nr geçti eline? Her hafta bugün gelen kuponlar gelmiyor artık farkındasan. Hatta enfes50 dahi bugün çok sorunlu idi. 70 e 50 veya 80 e 50 yaptılar belli ki oda değişecek. Sen iyilik yaptığını sanarken yanılıyorsun, 4 5 tl ye satıyorlarsa şimdi 2 3 katına satacaklar, işin daha kötüsü hiç kimse indirimli veremiyor çünkü yemek sepeti belli ki durdurdu şua kampanyayı. Şimdi s.git asıl fiyatından ye.
2 3 katına satamazlar 50 tl lik kuponu 18 tl max satabilecekleri fiyat 20 25 tl 30 tl den kimse almaz 20 tl indirim için oldu olucak 50 tl lik kuponu 50 tl den satsınalr 2 3 katı diyorsun abart iyice eğer böyle birşey olucak olsa adamlar kendileri fixletir öyle yapar mantık biraz fazla kazanmaya yer arıyolar ztn hepsi anlaşmıs fiyatta 1 2 tl oynuyor max

Mustafamsıım

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 100%
1   0   0
2 3 katına satamazlar 50 tl lik kuponu 18 tl max satabilecekleri fiyat 20 25 tl 30 tl den kimse almaz 20 tl indirim için oldu olucak 50 tl lik kuponu 50 tl den satsınalr 2 3 katı diyorsun abart iyice eğer böyle birşey olucak olsa adamlar kendileri fixletir öyle yapar mantık biraz fazla kazanmaya yer arıyolar ztn hepsi anlaşmıs fiyatta 1 2 tl oynuyor max
18 tl lik olandan bahsetmiyorum. Onaysız kuponlu hesabı sana neden eski fiyatından satsın. Talep artınca fiyatta artacak tabi ki.

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
18 tl lik olandan bahsetmiyorum. Onaysız kuponlu hesabı sana neden eski fiyatından satsın. Talep artınca fiyatta artacak tabi ki.
işte ona çözüm olarak kendimde bu işe giriyorum kupon gelirse eğer söylendiği gibi fix yemediyse ki bilmiyorum acıkcası nasıl tanımlanıyor kuponlar 200 300 k hesap stok yaptım yüklenirse kupon minimum ücretten satıcam gerekirse bedava bile veririm yani maliyeti sıfır sonucta

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
işte ona çözüm olarak kendimde bu işe giriyorum kupon gelirse eğer söylendiği gibi fix yemediyse ki bilmiyorum acıkcası nasıl tanımlanıyor kuponlar 200 300 k hesap stok yaptım yüklenirse kupon minimum ücretten satıcam gerekirse bedava bile veririm yani maliyeti sıfır sonucta 2 bin tl masraf yaptım gerçi web site bot falan filan o cıkana kadar parayla satarım fix yemediyse ki yediyse de ztn birgün yicekti yani sonsuza kadar gitmicek birşey nihayetinde fazla bile gitti bana göre günde 2 3 bin kupon kullanılıyor bu paralarda yemeksepetinden cıkıyor adamların bu kadar fixlemeden durması bile mucize

fırsatcii45

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
işte ona çözüm olarak kendimde bu işe giriyorum kupon gelirse eğer söylendiği gibi fix yemediyse ki bilmiyorum acıkcası nasıl tanımlanıyor kuponlar 200 300 k hesap stok yaptım yüklenirse kupon minimum ücretten satıcam gerekirse bedava bile veririm yani maliyeti sıfır sonucta
Hocam yalanı bırak bedavaya verirmiş. Sürekli yöntemler public ediliyor ve methodu bulanlar da etkileniyor. Fiyatların artmasındaki en büyük rol sahipleri satıcılar değil sizsiniz. Zamanında 5 simi ifşa eden arkadaş şuan ağlayarak çiğköfte dürüm yiyor sanırım. Kupon satanlar da alanlar da kar ediyor. Herkes istiyor ki satıcılar amme hizmeti yapsın alıcılar da bedava yesin. Zaten rekabet vardı sürekli yeni açılanlardan 12-13 tl ye 50 tl indirim alıyorduk. Bu enflasyonla zaten ekmek yiyeceğiz artık sayende. Görürsünüz bu bedava veririm diyen arkadaş ileride parayla da satar. Madem bizi düşünüyorsun 300k hesabın var özelden kuponlu atar mısın yemek yiyeyim. Hep laftasın boş yapma.

x X x

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Burada @terides'e karşı yazanların çoğu satıcı, saldırmaları anlaşılabilir. YS henüz hesaplara kupon tanımlamadı diyorsunuz, adama bir izin verin bakalım ne yapacak. 13.11'de yani dün 5-6 dakikada uçan token'lar satan satıcılar gördük, ne belli onların da sürekli bu işlemi yaparak tek numara ile farklı hesap satışları gerçekleştirmediği.

Mustafamsıım

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 100%
1   0   0
Sen sadece laf yapıyorsun. İstiyorsun ki satıcı kâr etmesin hizmet etsin sadece. Alan memnun satan memnun. Alanlar memnun olmasa bunca hesap anında tükenir mi? Kimse şikayetçi değildi. Ömür boyu devam etmeyecekti ama sayende ömrü çok erken bitti. 5sim i dr patlattılsr noldu satıcılar fiyat mı düşürdü? Aksine alternatif azaldığı için fiyatlar daha da arttı. Şuan da da aynısı oldu hadi bakalım git indirim ara şimdi

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Rez alın beyler birazdan 5 adet kuponlu hesap paylaşıcam sırf bu yok kupon falan diyenlerin inadına gece gece iş yapar mı bilmem de saat 12 de paylaşıcam burdan

fırsatcii45

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Burada @terides'e karşı yazanların çoğu satıcı, saldırmaları anlaşılabilir. YS henüz hesaplara kupon tanımlamadı diyorsunuz, adama bir izin verin bakalım ne yapacak. 13.11'de yani dün 5-6 dakikada uçan token'lar satan satıcılar gördük, ne belli onların da sürekli bu işlemi yaparak tek numara ile farklı hesap satışları gerçekleştirmediği.
hocam kendi de satmaya hazırlanmış 200-300k hesap var diyor ya da zaten satıcı. Numara bulamadığı için ya da beceremediği için rakiplerini kıskanıp public etti. 2-3 k masraf yaptım diyor. Bıraksan bize de geçirecek bakma böyle yazdığına :D

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Rez alın beyler birazdan 5 adet kuponlu hesap paylaşıcam sırf bu yok kupon falan diyenlerin inadına gece gece iş yapar mı bilmem de saat 12 de paylaşıcam burdan

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
kimse yok sanırım bi beğeni falan atında boşuna atmıyım tek kişiye gitmesin 5 hesap

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Kimse yok sanırım burda neyse özelden istesin olanlar atıyım

134134

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Sırf bi sen zekisin dimi. İyilik yaptığını sanan bir akıllı sensin. Satıcı sipariş geçmekle uğraşsın, iptal veya geç gelme durumunda uğraşsın ama 2 3 tl kâr ile satmasını iste ne güzel dünya.. Şimdi bunu paylaşınca ne geçti eline? Her hafta bugün gelen kuponlar gelmiyor artık farkındaysan. Hatta enfes50 dahi bugün çok sorunlu idi. 70 e 50 veya 80 e 50 yaptılar belli ki oda değişecek. Sen iyilik yaptığını sanarken yanılıyorsun, 4 5 tl ye satıyorlarsa şimdi 2 3 katına satacaklar, işin daha kötüsü hiç kimse indirimli veremiyor çünkü yemek sepeti belli ki durdurdu kampanyayı. Şimdi s.git asıl fiyatından ye.
Kuponların bitiş tarihinden sonraki gün hesap satan 1 kişi görmüyordum ben. 1 hafta içinde tekrar tanımlanıyordu kuponlar boş yapma dünyaları yediniz adam 35bin tekli hesap satmış sadece tekli hesap bak bu. 15₺ kar ediyor 525.000₺ para yapıyor demezler mi adama bre onunki bununki doymadın mı paraya diye?

dawnsoldier

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Ya sen neyin kafasını yaşıyorsun şizofren herif az önce 200-300k hesap var kupon tanımlanmadı diyordun şimdi kuponlu hesap atıcam diyorsun at da göreyim hadi adamsan atarsın buraya özelden atcakmış boş yapma hesap falan yok elinde sayende kimsede de olmayacak. Sütünü iç yat uyu artık geç oldu annen azarlamasın seni yarın okulun vardır hadi abisi.

134134

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Ya sen neyin kafasını yaşıyorsun şizofren herif az önce 200-300k hesap var kupon tanımlanmadı diyordun şimdi kuponlu hesap atıcam diyorsun at da göreyim hadi adamsan atarsın buraya özelden atcakmış boş yapma hesap falan yok elinde sayende kimsede de olmayacak. Sütünü iç yat uyu artık geç oldu annen azarlamasın seni yarın okulun vardır hadi abisi.
attı bana hesapta kupon var?? Dünyaları yedin daha ne istiyosun şimdiye elalemin parasıyla kendine araba çekmişsindir yetmez mi? He bu arada 3 büyük şehirde yaşayan arkadaşlar migros yemekte indirim var ilk 4 siparişe hemen hemen bu dalkavuklardan aldığınız fiyata geliyor 65/25 indirim var +50lira üzerine moneypay ile ödeme yaparsanız 15tl cashback yapılıyor yani 75tl yerine 35tl veriyosunuz zaten bunlardan söyleyince 60 yerine 28 ödüyoduk kuponlar tanımlanana kadar idare eder sizi

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
bro 300 k yeni açtım hesap var kupon yok içlerinde daha bügün açtım botla kupon tanımlı olanlar ise elimde olan eski hesapları checkledim onlardan kupon cıktı

dawnsoldier

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Ahahah arkadaşını çağırdı hemen bak bak gidin yatın uyuyun çok şükür 3-5 liranını peşinde koşmuyorum sizin gibi haftada 2-3 sipairşim var yok adamsan buraya atarsın kanıtını hala konuşuyorsun herkes gördü ne mal olduğunu.