Banner alanı

Yemeksepeti Method Fre

• Konbuyu başlatan terides
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 486
  • Görüntüleme : 56K

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
ben artık boşa laf atanlarla uğrasamıcam dertleri belli işlerini baltalıyorum hoşlarına gitmiyor amacımda bu zaten adam gibi iş yapsanız bende böyle birşey yapmazdım

Terrybold

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
ben artık boşa laf atanlarla uğrasamıcam dertleri belli işlerini baltalıyorum hoşlarına gitmiyor amacımda bu zaten adam gibi iş yapsanız bende böyle birşey yapmazdım
Aferin tebrik ediyorum işin içine ettiniz yesin şimdi Herkez parasıyla

Fanfan23

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Ver hocam bana hergun 100 adet varmı ben 100 öğrenciye veriyorum cikarabilcenmi bana 100 adet ? Sıçtın batirdinn bide sıvama amk g*tu

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Aferin tebrik ediyorum işin içine ettiniz yesin şimdi Herkez parasıyla
cidden insanlar pahalıya yemek yiceği için mi bu kadar saldırgan tavırla laf yapıyorsun yoksa bu işten para kazanan insanlar artık para kazanamıyacağı için mi ? ilkiyse gerçekten tebrik ederim seni ama muhtemelen değil yani sanmıyorum

DarbeliMatkap

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
kanka benim 152 tane öğrenci arkadaş var sana zahmet adamlar aç aç bekliyor gözüme bakıyorlar. özelden paslarsan hesapları sevinirim bekliyorum.

lokatell

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
ufacık beyinli insanlar iyilik yapmaya çalışmasın bu işi bilen herkes senin yüzünden aç kaldı gerizekalı

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Ver hocam bana hergun 100 adet varmı ben 100 öğrenciye veriyorum cikarabilcenmi bana 100 adet ? Sıçtın batirdinn bide sıvama amk g*tu
Kanıtla 100 öğrenciye verdiğini elimden geldiğini yapayım bende ama burda yok insanları düşünüyoruz yok insanlar yüksek ücretle yemek yicek ayağıyla boş yapıyonuz tüm derdiniz para kazanamamak

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
ufacık beyinli insanlar iyilik yapmaya çalışmasın bu işi bilen herkes senin yüzünden aç kaldı gerizekalı
Evet para kazanamıyolar artık değil mi yeter bencede milletin sırtından fahiş fiyatlarla kazandılar kazanacaklarını zaten

Terrybold

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Nerde bunun diğer yardakçıları gelsin posta hesap versinler 6 kişi kalıoz biz öğrenciyiz sabah akşam böyle yiyoruz getirin hesapları yada para verin öyle de yeriz problem yok şakşakçılar gelsin hemen bekliyorum

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
kes sesini tuttumuş fahiş diye gerizekalı mal aptal salak ben veriyorum lan 18 tl yiyiorum 28 liraya mutluyum amk . sen neden burnunu sokuyorsun köpek siktin her şeyi
vermeye devam et verme diyenmi var sna ben vermek istemeyenler için paylaştım bu methodu

Terrybold

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Evet para kazanamıyolar artık değil mi yeter bencede milletin sırtından fahiş fiyatlarla kazandılar kazanacaklarını zaten
Ulan mal gidip bakkaldan ekmek alma süt alma o zaman bakkalcıda üstüne para koyuyor a101 le Migros arasında da fark var Migros’a savaş mı açacaz dingil

lokatell

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
mal paylaşınca bunun fixleneceğini anlamadın mı gerizekalı 3 puanlık ıq ile iyilik yapmaya çalışma siktin hepimizi

lokatell

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
fixlenmiş arkadaşlar geçmiş olsun