Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben artık boşa laf atanlarla uğrasamıcam dertleri belli işlerini baltalıyorum hoşlarına gitmiyor amacımda bu zaten adam gibi iş yapsanız bende böyle birşey yapmazdım
ben artık boşa laf atanlarla uğrasamıcam dertleri belli işlerini baltalıyorum hoşlarına gitmiyor amacımda bu zaten adam gibi iş yapsanız bende böyle birşey yapmazdım
cidden insanlar pahalıya yemek yiceği için mi bu kadar saldırgan tavırla laf yapıyorsun yoksa bu işten para kazanan insanlar artık para kazanamıyacağı için mi ? ilkiyse gerçekten tebrik ederim seni ama muhtemelen değil yani sanmıyorum
Kanıtla 100 öğrenciye verdiğini elimden geldiğini yapayım bende ama burda yok insanları düşünüyoruz yok insanlar yüksek ücretle yemek yicek ayağıyla boş yapıyonuz tüm derdiniz para kazanamamak
Nerde bunun diğer yardakçıları gelsin posta hesap versinler 6 kişi kalıoz biz öğrenciyiz sabah akşam böyle yiyoruz getirin hesapları yada para verin öyle de yeriz problem yok şakşakçılar gelsin hemen bekliyorum
kes sesini tuttumuş fahiş diye gerizekalı mal aptal salak ben veriyorum lan 18 tl yiyiorum 28 liraya mutluyum amk . sen neden burnunu sokuyorsun köpek siktin her şeyi
Ulan mal gidip bakkaldan ekmek alma süt alma o zaman bakkalcıda üstüne para koyuyor a101 le Migros arasında da fark var Migros’a savaş mı açacaz dingil