Banner alanı

GÜVENİLİR YEMEKSEPETİ SATICILARI

Derbadur33

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
ucuzadoy admini sana sesleniyorum. Telegramdan engel atmanın sonucunu bekle gör

Derbadur33

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
korkak çocuk seni. yeni siteni aç bekliyorum. haa bu arada shopier hesabına veda et

Ekli dosyalar

• korkak.jpg
    korkak.jpg
    152.6 KB · Görüntüleme: 42

Derbadur33

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Arkadaşlar linki üzerinden sipariş numaranızı girip şikayet oluşturabiliyorsunuz. Sipariş numaranız siteye yükleme yaptıktan sonra eposta adresinize gönderiliyor oradan kontrol edebilirsiniz. Ne kadar çok şikayet o kadar hızlı geri dönüş. ucuzadoy şuanda kapalı ve bizim işimize gelir. şikayet talebi yolladığınızda 2 gün içinde ucuzadoy sahipleri geri dönüş yapmassa eposta adresinize gelen linkten şikayetinizi yineleyebiliyorsunuz. yenilediğinizde shopier kendisi incelemeye alıyor. Büyük ihtimal kayıt açtığınızda bu çakallar öyle birşey yok diyip reddedecek. böyle bir durum olursa yine eposta adresinden şikayeti yineleyeceğiz. Dediğim gibi ne kadar çok şikayet kaydı o kadar hızlı geri dönüş.

ucuzadoy.com

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 100%
2   0   0
iadelerim 5 dakika olmadan gelmeye başladı bunu ben de beklemiyordum.
Hocam kimseyi mağdur etmedik. Ama hizmetini aldığın ürünlere de iade açmışsın. Canın saolsun iade ettim hepsini. Hesaplarınızı başkalarına satmadık. Biri veya birileri ya da yemek sepeti tarafından inanın bilmiyorum kapanıyor ya da kullanılıyor. Site aktif şuan hesabına girebilen varsa kullansın. Fakat telafi için 1 tane bile hesabım yok. Özür dileriz hepinizden.

ucuzadoy.com

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 100%
2   0   0
Millete hırsız diyorsun da, alıp başarıyla kullandığın hesaba claim atıp açgözlülük yapan sensin, gelmiş bana da atmış andaval. Sence shopier binlerce sipariş verilmiş ve sıkıntı yaşatılmamış hesabı mı haklı bulur seni mi? Hele ki hesap bilgilerin bizdeyken. Aptal sürüsü
Boşver hocam ne olduysa bu hafta birileri bir karalama başlattı. Bize güvenen herkes hesapye.com dan alışveriş yapabilir. Her ne kadar rakip de olsak başarılı bir satıcı. Binlerce alışveriş yapan insanlar kullanıcılar varken 3-5 kişide hata çıktığında bu kimseyi başarısız ya da dolandırıcı yapmaz. İyi satışlar iyi geceler diliyorum herkese.

Derbadur33

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Millete hırsız diyorsun da, alıp başarıyla kullandığın hesaba claim atıp açgözlülük yapan sensin, gelmiş bana da atmış andaval. Sence shopier binlerce sipariş verilmiş ve sıkıntı yaşatılmamış hesabı mı haklı bulur seni mi? Hele ki hesap bilgilerin bizdeyken. Aptal sürüsü
:D dostum senden aldığım hesapta ne hikmetse kullanılmış ne hikmetse. Ayıplı olan biziz tabiki aynen. milleti dolandırın sonra suçu yine müşteriye atın çok iyi

enomen

Moderator
Ticaret puanı - 100%
5   0   0
Pahalıya doy mu ucuza doy mu isimli site kendi yaptığı aç gözlülüğü mü diyeyim kendini akıllı mı sanıyor diyeyim bilemiyorum müşterilere ve bana telafi etmesi durumunda sitelerini erişime açacağım aksi takdirde 1 ay sizin ile uğraşabilirim. Herkese iyi forumlar :cool:
Sitelerini açacağım derken????
Siteye bir şey mi yaptınız? (Saldırı, ddos vs.)
🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦

Neden şunu idrak edemiyorsunuz dolandırılsanız bile dolandıran kişinin TC vb. kişiler bilgilerini paylaşmak suç. Siteye saldırmak suç. Karşı taraf ne yaparsa yapsın sizin bunları yapmanız yaptığınızı meşrulaştırmaz!!!!

enomen

Moderator
Ticaret puanı - 100%
5   0   0
Öncelikle böyle bir karışıklık için özür dileriz. Sattığımız hesaplar kullanılmıştır haklısınız fakat şuan sattığımız hesaplar siz ucuzadoy müşterilerimizin hesapları değil. Daha önce tarafımızdan kullanılmış hesaplardır. Perakende olarak satılmamıştır. Hesapların kaldırılmasının sebebi bizim yeni eklediğimiz hesaplarımızla size daha önce sattığımız hesapların karışmaması içindir. Tekrardan eski hesaplarınız sistemde aktif olacaktı bunu belirttik. Daha önce satın aldığınız hesaplardan merhabayı kullanabilirsiniz. Daha önce defalarca sorun yaşayanlara fazlasıyla yardım ettik. Bizden bile kaynaklı olmayan sorunlarda telafi ettik. Sorun yaşayıp çözülemeyen varsa tekrardan iletişime geçebilir.
Ne kadar bu piyasada alışveriş yapıyorsunuz bilmiyorum ama satın alırken eğer devirli ibaresi yoksa hesabı değil indiirmi satıyordur.

Aliuugur

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Bu cümleyi kurup iade sağlayan kişiye dolandırıcı demek 🤔
Moderatör arkadaş bu arkadaşların hiçbirinden şuana kadar alışveriş yapmadım alınan hesapları gizleyip sattıklarına dair bir bilgim yok fakat satmış olduğu ilanda ürüne onaylı hesap yazıyorsa hesabı müşteriye satmış demektir içindeki indirimi değil o hesap artık müşteriye aittir tekrar alıp başkasına satamaz yasal felan değildir deniycem çünkü burada yapılan işler zaten illegal açık kullanılarak binlerce hesap veriliyor satıcı arkadaşlarda bundan sonra her ürüne daha dikkatli bir açıklama yazssin 50/40 indirim satılıktır tek kullanımlık tır tarzı uyarılarda bol bol bulunsun o dolandırıcı bu dolandirici demiyecegim gerekte yok zaten ortada hakli da yok haksız da.

Derbadur33

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
doyuranhesaplar.com mağduriyetimi hiç uğraştırmadan gidermiştir kendisine teşekkür ederim.

Yemeksepeti

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Eski hesapları gizliyorlar ddos atmakla uğraştıracaklar. Hayır bir de dün üni öğrencisiyim benden al diye yalvaran fiyat düşürenlerin bugün totoları kalkmış illa buraya ifşalayalım mı <3

Yemeksepeti

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
@enomen hocam şuna bi standart getirin burda bir çok forumdan gelmiş üye var ve bu konularda sıkça bu forumu kullanıyoruz artık. Ama bu forumda gerçekten ticaret konusunda ahlaksızlık yapan onlarca kişi var eski hesapların silinmesi yeni metod gelince garantili hesap satıyorum diyenlerin yan yatması vs. gerekiyorsa siz bi site açın siz satışa başlayın yada üst limit ve kural getirin. Bunlar olmaz başkaları satış yapar böyle çakallık yapanların bu forumu böyle kullanmalarına göz yummayın.

ufukcankosar

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Ucuzadoy.com'a yüklü bir yükleme yaptım ama ne satın aldığım hesapları kullanabildim ne de hesap satın alabiliyorum. Ben de iade talebinde bulundum ve satıcısı halledeceğini söyledi. Gelişmeleri buradan yazacağım.

kogbsatis

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Siz bunların dolandırıcı olduğunu hala anlamadınız mı hepsini söyledim savcıya