Banner alanı

GÜVENİLİR YEMEKSEPETİ SATICILARI

Derbadur33

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
DDOS sonrası 2-3 günde gelecek diyen firma sahibi tüm eski üyelikleri saniyesinde tekrar getirdi. Eski hesaplarınızdan sipariş verebilirsiniz :D
Siteye paket atmayı denedim bağlantı kuramadım. Direkt sen geldin aklıma :D benden hızlı davrandın reis eline sağlık adam mesaj atmış bana da açıldı hesapların diye :D mümkünse ucuzadoy.com dan uzak durun arkadaşlar

tsumatra

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 100%
1   0   0
Datalar değişti 2-3 güne gelicek diyordu firma sahibi arkadaş. Siteye DDOS gelince 2 dakikada eski hesapları geri getirdi. Demek ki neymiş insanları salak yerine koymamak lazımmış. Şu an sitede tüm eski üyeliklerinizi görebiliyorsunuz. Bu saatten sonra bu firma benim gözümde güvenilir değildir, dolandırıcıda değildir ama dolandırmaya potansiyeli vardır.

Derbadur33

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Yalanlaaar. Yalanlarrr

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220725-140602_Telegram.jpg
    Screenshot_20220725-140602_Telegram.jpg
    416.2 KB · Görüntüleme: 32

mirkovik

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Pahalıya doy mu ucuza doy mu isimli site kendi yaptığı aç gözlülüğü mü diyeyim kendini akıllı mı sanıyor diyeyim bilemiyorum müşterilere ve bana telafi etmesi durumunda sitelerini erişime açacağım aksi takdirde 1 ay sizin ile uğraşabilirim. Herkese iyi forumlar :cool:
An itibari ile siteyi erişime açtım umarım tekrar böyle bir şey olmaz.

Derbadur33

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Konuyu toparlamak için yazıyorum arkadaşlar. ucuzadoy.com hesapları sorunsuz satmaktadır fakat dolandırıcı potansiyeli bulunmaktadır. Aynı şekilde aldığınız hesapların market hesaplarını da kullanmadıysanız sizden habersiz satmaktadırlar. İmkanınız varsa hizmet alacağınız son yerlerden birisi ucuzadoy olsun.

ucuzadoy.com

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 100%
2   0   0
Öncelikle böyle bir karışıklık için özür dileriz. Sattığımız hesaplar kullanılmıştır haklısınız fakat şuan sattığımız hesaplar siz ucuzadoy müşterilerimizin hesapları değil. Daha önce tarafımızdan kullanılmış hesaplardır. Perakende olarak satılmamıştır. Hesapların kaldırılmasının sebebi bizim yeni eklediğimiz hesaplarımızla size daha önce sattığımız hesapların karışmaması içindir. Tekrardan eski hesaplarınız sistemde aktif olacaktı bunu belirttik. Daha önce satın aldığınız hesaplardan merhabayı kullanabilirsiniz. Daha önce defalarca sorun yaşayanlara fazlasıyla yardım ettik. Bizden bile kaynaklı olmayan sorunlarda telafi ettik. Sorun yaşayıp çözülemeyen varsa tekrardan iletişime geçebilir.

Derbadur33

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Öncelikle böyle bir karışıklık için özür dileriz. Sattığımız hesaplar kullanılmıştır haklısınız fakat şuan sattığımız hesaplar siz ucuzadoy müşterilerimizin hesapları değil. Daha önce tarafımızdan kullanılmış hesaplardır. Perakende olarak satılmamıştır. Hesapların kaldırılmasının sebebi bizim yeni eklediğimiz hesaplarımızla size daha önce sattığımız hesapların karışmaması içindir. Tekrardan eski hesaplarınız sistemde aktif olacaktı bunu belirttik. Daha önce satın aldığınız hesaplardan merhabayı kullanabilirsiniz. Daha önce defalarca sorun yaşayanlara fazlasıyla yardım ettik. Bizden bile kaynaklı olmayan sorunlarda telafi ettik. Sorun yaşayıp çözülemeyen varsa tekrardan iletişime geçebilir.
burada "Hesapların kaldırılmasının sebebi bizim yeni eklediğimiz hesaplarımızla size daha önce sattığımız hesapların karışmaması içindir." diyorsunuz fakat özelden insanlara serverda sorun var, server değişti 1-2 güne datalar geri eklenecek dediniz. Söyledikleriniz birbiriyle tutmuyor. Hesaplar kapatıldığında sitenizde 70 küsür adet sadece merhaba kodlu hesaplar satışa açıldı. Bu hesapları nereden buldunuz ? siteye saldırı yaptık hem bu hesapların satışını kapattınız hem de eski hesapların görünürlüğünü müşterilere açtınız. Yaptınız bir hata hala kabul etmiyorsunuz. Özür dileriz demek bu kadar zor birşey değil.

Derbadur33

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
ek olarak benim satın aldığım hesabın başkasına satılmayacağını garanti eder misin dedim size ve bana hayır garanti edemem dediniz :D. Ek olarak market hesaplarını da nereden bulduğunuzu da açıklamak istersiniz belki

ucuzadoy.com

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 100%
2   0   0
burada "Hesapların kaldırılmasının sebebi bizim yeni eklediğimiz hesaplarımızla size daha önce sattığımız hesapların karışmaması içindir." diyorsunuz fakat özelden insanlara serverda sorun var, server değişti 1-2 güne datalar geri eklenecek dediniz. Söyledikleriniz birbiriyle tutmuyor. Hesaplar kapatıldığında sitenizde 70 küsür adet sadece merhaba kodlu hesaplar satışa açıldı. Bu hesapları nereden buldunuz ? siteye saldırı yaptık hem bu hesapların satışını kapattınız hem de eski hesapların görünürlüğünü müşterilere açtınız. Yaptınız bir hata hala kabul etmiyorsunuz. Özür dileriz demek bu kadar zor birşey değil.
Hocam özür dileriz diye cümleye başladık. Satışlar geri açılacak ama dediğimiz gibi hesaplar sıfır değil. Alacaklar da buna göre alabilir. Sitede satışın durması tekrardan serverla alakalı. Bu zamana kadar mağdur etmedik. Tekrardan etmemeye özen göstereceğiz.

Derbadur33

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
bu bir karışıklık değil, yukarıda siz karışıklık adına özür dilediniz. Yaptığınız çakallık, kurnazlık için özür dilemediniz. Bu sistemi kaç kişi yönetiyorsunuz bilmiyorum fakat aranızdan birisi kesin çıkıp kapatalım o hesapları satalım dedi ve hepiniz göz yumdunuz buna değil mi ? benim düşüncem bu yönde.

Derbadur33

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Ve benim rızam olmadan neden satın aldığım hesabımın market hesabını başkasına satıyorsunuz ?

tsumatra

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 100%
1   0   0
Bir fırsatçı da burada. Telegramda sanki iyilik yapmış gibi utanmadan üyelerini kandırıyor. Bu saatten sonra hesapye.com güvenilir değildir.
1658753476473.png

Derbadur33

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
hesapye hesabıma girdim ve bilin bakalım ne olmuş :D merhaba kuponu kullanılmış.

Derbadur33

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
benim için tek güvenilir site doyuranhesaplar.com kendileri birkaç gündür stok eklemesi yapmıyor fakat %100 güvenilir

Yengel65x

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Hocam şuan alabileceğim yemeksepeti satıcısı varsa önerebilirsin Neo hariç güvenlidir ama cevap vermiyor