[font=Tahoma, sans-serif]Bu ürün androidciler için gelsin
[font=Tahoma, sans-serif] [font=Tahoma, sans-serif]USB 3.0 destekli Type-C bağlantı kablosu. ( 1.5m )
[font=Tahoma, sans-serif]4.24 $
[font=Tahoma, sans-serif]
[font=Tahoma, sans-serif]Ürün linki[font=Tahoma, sans-serif] ''
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
[font=Tahoma, sans-serif]''[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]
[font=Tahoma, sans-serif]Henüz bağlantısını deneme fırsatım olmadı zira telefonumu başkası kullanıyor.Kabloya bakacak olursak değişik bir yapısı var.Sıradan daire kesim kablolar gibi değilde yaygan ( benim tabirim[font=Tahoma, sans-serif] ) bir tasarımı var.Uzun ömürlü olacağını düşünüyorum.
[font=Tahoma, sans-serif]3.0 desteklemeside veri aktarımı sırasında çok işime yarayacak.Tak kabloyu at telefonda ne varsa pc ye anında.
[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]Applecılara yazık ya[font=Tahoma, sans-serif] :angel:
[font=Tahoma, sans-serif]Henüz bağlantısını deneme fırsatım olmadı zira telefonumu başkası kullanıyor.Kabloya bakacak olursak değişik bir yapısı var.Sıradan daire kesim kablolar gibi değilde yaygan ( benim tabirim[font=Tahoma, sans-serif] ) bir tasarımı var.Uzun ömürlü olacağını düşünüyorum.
[font=Tahoma, sans-serif]3.0 desteklemeside veri aktarımı sırasında çok işime yarayacak.Tak kabloyu at telefonda ne varsa pc ye anında.
[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]Applecılara yazık ya[font=Tahoma, sans-serif] :angel:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
[font=Tahoma, sans-serif]SON OLARAK GENEL İZLENİMLERİMİ AKTARAYIM
[font=Tahoma, sans-serif]Ucuza ürün alıyorum ama kalitesi nasıldır diye endişeniz olmasın gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
- [font=Tahoma, sans-serif]Öncelikle daha önce UGREEN marka herhangi bir ürün almamama rağmen ürün liklerine bakınca gerçekten kaliteli olduğunu anladım.Yani ilk bakışta size kalite hissiyatını sunuyor.
[font=Tahoma, sans-serif]Ucuza ürün alıyorum ama kalitesi nasıldır diye endişeniz olmasın gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
- [font=Tahoma, sans-serif]Sipariş süresine gelecek olursam: Her zaman ki gibi kargo takibi beni yanılttı.Zira ürün hala yolda gözüküyor ama ayın 14 ünde verdiğim bu toplu paket 15 günde elime ulaştı.İyi bir süre.
- [font=Tahoma, sans-serif]Mağazanın paketleme anlayışını sevdim.Gerçi type-c kablosunu poşetle yollamışlar ama onu görmezden geliyorum :