Bitmiş dün sonmusTiktok40 kodu var alt limitsiz 40 TL ilk hesap farketmiyor haberiniz olsun
Dün paylaştım zatenBitmiş dün sonmus
Takip etmek lazım ara ara veriyorlar demekkiDün paylaştım zaten
Hocam sistemin çalışma mantığı gereği dediğiniz olayın olma ihtimali yok sistemden çıkış yapmış hesap sisteme zaten eklenemiyor eklenmiş hesap zaten açık hesap oluyor kontrol edemediğimiz bi durumunda telafisini etme yükümlülüğünü taşımıyoruz. Site yönetimi istediği takdirde bunun bu şekilde olmayacağına dair bizim hostingimize ve sistemimize bağlanıp durumu kontrol edebilir.dün 34 tl karsılıgında hesap aldım uygulamadan tokeni girdigimde sürekli attı bugun telefonun sarj olmasını bekledım belki problem pcdedir diye apkyı indirdim bu sefer teldende girmeyince destege yazdım bana çıkış yapılmış falan dedi ama ben daha hiç giremedim bile 34tl zarara soktu telafide etmiyor bozuk sattı geregi yapılabılır mı? @enomen
Dönüş yapıldı.@finrod da olduğu gibi benimde para çekildi siteye bakiye yansımadı hala bekliyorum
afiyet olsun.arkadaslar ben bugun aldım ve 2 kuponu da sorunsuz kullandım
afiyet olsunyardımcı oldu teşekkür ederim
Kanıt atar mısınız?dün 34 tl karsılıgında hesap aldım uygulamadan tokeni girdigimde sürekli attı bugun telefonun sarj olmasını bekledım belki problem pcdedir diye apkyı indirdim bu sefer teldende girmeyince destege yazdım bana çıkış yapılmış falan dedi ama ben daha hiç giremedim bile 34tl zarara soktu telafide etmiyor bozuk sattı geregi yapılabılır mı? @enomen
Site yönetiminin isteği üzere telafi yapılacaktırKanıt atar mısınız?