aklı olan burdan almaz. iki kere mağdur etti. birincide bakıma aldı hesaplar yandı ikincide çift kuponlu diye aldıgım hesapta enfes kullanılmıyordu. HİÇBİR DESTEK YANIT VESAİRE YOK
hocam tg adresimiz belli yazan herkeze cvp verildi telafiler yapıldı derdin tam olarak nedir hoş olmayan nedir bakın yukarda yazın demişiz sağlık problemlerinden dolayı biraz aksaklık yaşadık ne olsun istiyorsunuz anlamıyorum anlayışsızlığın manası yok gereken neyse yapılıyor cvp vermediğimiz birtane tg mesajı bulunmamakta.
şuan aynı sorun bende oluyorSabah 2 tane hesap aldım. İki hesaba da hiç giriş yapamadım. Tokeni kabul etmiyor. Garanti olsun diye iki ayrı hesap alalım derken yine aç kaldık...
yok ya sistemsel sorun olmuştur telafi ederadam zaten yazmış bizimkinidenedinizmi diye denemiş oldu herkes herhalde
Kişi ile iletişime geçeceğim. Sorun giderilene kadar lütfen alışveriş yapmayınız!@enomen hocam arkadaş kimseye destek olmamış ben de mağdur oldum. bu site de patlamıştır
yukarıda kanıtlı paylaşmıştım keşke hesap almasaydınız daha bir de destek verildi herkese falan yazıyor yani giden 1 kupondan ne olacak ki? sistemde sorun çıktı telafi sağlayamıyorum de geç. İnsanları yalancı konumuna düşürüyor bir de utanmadan.Ekli dosyayı görüntüle 1907
bu kullanıcı adı size ait değil o zaman?