Banner alanı

YemekSepeti patladı

• Konbuyu başlatan Hasan_8
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 41
  • Görüntüleme : 5K

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Senin beynin nasıl çalışıyor mk yemek sepetinin en iyi döneminde dahi sms fiyatı 3 4 liraya düşmedi. Ki şuan bırak düşmeyi daha da artar. Herkes sms e yönelecek ve talep arttığı için fiyatta artacak. Yok ya asla anlamayacaksın asla
piyasada satıcılar smsmi bırakıyordu anlasmıslar sağlıyıcılarla normal kullanıcılara gram smsmi kalıyordu sanki gelmiş burda yok düsmücek daha da artacak satıcılar çıkmadan önce 3 5 tlye sms onay yapılabiliniyordu onlar cıktıktan sonra piyasada sms onay falan kalmadı tüketttiler hepsini

DarbeliMatkap

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
piyasada satıcılar smsmi bırakıyordu anlasmıslar sağlıyıcılarla normal kullanıcılara gram smsmi kalıyordu sanki gelmiş burda yok düsmücek daha da artacak satıcılar çıkmadan önce 3 5 tlye sms onay yapılabiliniyordu onlar cıktıktan sonra piyasada sms onay falan kalmadı tüketttiler hepsini
Ya bu serefsizi forumda banlıcak birisi yok mu, adam laftan anlamıyor hala boş boş konuşup duruyor

Terrybold

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Senin beynin nasıl çalışıyor mk yemek sepetinin en iyi döneminde dahi sms fiyatı 3 4 liraya düşmedi. Ki şuan bırak düşmeyi daha da artar. Herkes sms e yönelecek ve talep arttığı için fiyatta artacak. Yok ya asla anlamayacaksın asla
anlamıoki sms 5 in altına hiç düşmedi sms satarken adam toplu satıyordu 300-400 tahsilat yapıyor 1 tane 2 tane için kim kime sms satacak

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Satıcı olanlara sesleniyorum bittiniz boşa debelenmeyin artık size ekmek çıkmaz burdan bitti kolay para kazanma devriniz

emrexus

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
olucak olanı söylüyorum satıcılar bittiği için sms onay fiyatları düşecek hatta internette 3 5 tlye bulunabilir seviyeye bile gelicek ve insanlar yeni hesap acıp sadece smse onay verip enfes50 yi kullanabilicek Bunu yapamıyor olusunuz satıcılar yüzündendi tüm sms onaylarını tüketip yüksek fiyata satıyolardı hesapları Kimse demiyor ama bunu görmüyor
Olaylardan bağımsız ve tarafsız olarak, ben de bu şekilde düşünüyorum. Piyasadaki satıcılar toplu hesap ürettiği ve numaraları otomasyon yazılımlarla sömürdüğü için bireysel olarak onay yapmaya çalışınca 5sim, Sms-Man gibi sitelerde katiyen stok bulunmuyordu. Gelecek için ise düşüncelerim şu yönde, muhtemelen şu anki piyasada dolaşan token auth tarzı bir sisteme benzer bir sistem türeyecek. Satıcılar Bluestacks tarzı emulatorlerin içinde hesapları onaylayıp YS uygulamasının datasıyla beraber export edip satacaklar ki hem satıcı hem de alıcı yönünde teknik bilgi isteyen bir durum bu. Ayrıca web menşeili olmadığı için de yine hem alıcı hem satıcı tarafında zahmetli bir iş. Ayrıyeten ne kadar zahmetli de olsa yapılabilir bence, fakat eğer yapılırsa fiyatlar eskisinden de pahalı olur diye yorumluyorum. Bunun dışında harici bir çözüm yok zaten.

Diğer tarafta da terides hocamın dediğine katılıyorum, mesajın en başında da bahsettiğim numara stoğu sorunu bir hayli çözülecektir. En azından bir iki hafta sonra eğer YS şu anki uygulamasına devam ediyor olursa, bireysel kullanıcılar kolayca kullanılmamış numara düşürülebilir 5sim'den dahi.

Alıcı veya satıcı tarafında değilim, ancak durumlar böyle. Satıcıların kâr marjının yüksek olması ister istemez sinir bozuyor, haksız bir söylem değil. Hani bir fıkra var ya cennetteki bir adam merak edip cehennemi ziyaret ediyor, Avrupalıların çukuruna bakıyor başlarında zebaniler; sonra soruyor Türklerin çukurunun başında neden zebani yok diye, oradakiler de zaten biri çıkmaya çalışırsa aşağıya çekerler diyor. Türk milleti olarak bu düşünce yapısındayız maalesef. Öteki taraftan da bu forumu keşfetmeden önce ta R10'da satışı izin verildiği zamanlardan beri kupon temin etmekteydim. Bir buçuk senedir indirimli yemek yiyip bugün yiyememek de koyuyor maalesef.

finrod

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Çok cahiller var bu forumda. 😂 Adam 1 tane smsi kim satacak diyor. Haberi yok daha. Üstteki adamın da profiline giriyorsun o da onaysız hesaptan parayı kaldırıyor belli.
Musluk kesildi, yok yemek memek. Hadi dağılın kargalar.

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Sen gerçekten beyinsiz bir aptalsın. Senin amk ben mesele para kazanmak değil. Satıcı para da kazansa uyguna yemek yiyorduk noldu şimdi memleketi mi kurtardın sana kim ne istiyorsa kazansın sonuçta ben bütçemi sarsmadan yemek yiyor muydum yiyordum sanane kim ne kazanmış amk senin
Zayıflarsın işte kötümü oldu

finrod

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Bu işi ticarete dökenler olmasaydı bu beyin fakirleriyle muhattap olmak zorunda kalmazdık. İşin reklamını yaptıkları için her forumda bunlar türedi. 30 liraağya yimaaah yecezz hülooooğ 😳
😂😂😂😂

kerkeros7

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Sen gerçekten beyinsiz bir aptalsın. Senin amk ben mesele para kazanmak değil. Satıcı para da kazansa uyguna yemek yiyorduk noldu şimdi memleketi mi kurtardın sana kim ne istiyorsa kazansın sonuçta ben bütçemi sarsmadan yemek yiyor muydum yiyordum sanane kim ne kazanmış amk senin
sen aglion ucube

terides

Cezalı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Ben hala uyguna yemek söyleyebiliyorum kupon tanımlı yüzlerce hesabım var her gün yeni kuponda tanımlanıyor kendi telimle yapıyorum onayı webden söylüyorum ucuza misler gibi isteyenede atıyorum tanımlı hesap 3 günde 100 den fazla kişiye atmısımdır hangi satıcı attı bu kadar hesabı ücretsiz hiçbiri su methodu paylaşmasam fix yicekti kesin yine ne olucaktı 100 hesap attım kisi pahalıya yemek yicekti veya yiyemicekti üstüne bende pahalıya yicektim çünkü bende alıcıydım

DarbeliMatkap

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
bu gavatı savunanlar sanırım babadan doğma zenginsiniz pezevenk herifler.

yemeksepetiniyiyenadam

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Şikayette bilmem kaç kere bulundum yemeksepetine satış var diye sonunda benim gibileri dinleyip fixlemişler, 18 tlye satıyordu huur evlatarı iyi olmuş ekmek yiyemesinler.

canpng

Kayıtlı Üye
Web sitesi
applefavour.com
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
YemekSepeti, tanımlı kuponları ve ENFES50 gibi kodları birinin hayrına vermiyor. Bunlar reklam stratejisidir. Böyle müşteri çekerler. İsterse kaldırır isterse tekrardan geri ekler. Yok sorumlusu Terides yok başkası, böyle aptalca söylemlere lüzum yok. Alışveriş Forumu'nda bir method paylaşıldı diye ertesi gün YemekSepeti kuponları iptal etmez. Biraz mantıklı olalım ya. Bir öğrenci olarak hesap satın alıyordum ve duruma üzüldüm. Satıcıların 30-34 lira (komisyon işin içine girince fiyat daha da uçuyor) aralığında hesap satarak milleti s*kmesinden de rahatsızdım. Açıkçası iyi oldu onlara.

finrod

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
bu gavatı savunanlar sanırım babadan doğma zenginsiniz pezevenk herifler.
Biz senin gibi kargaların bu sisteme dahil olmadığı dönemi özlüyoruz.
Adam fırındaki bütün ekmeği satın almış, kapıya dikilmiş ekmek 14 lira diyor. Siz de sazan gibi
Aç kalmayaağhkk ekmeeeeek 😳
Diye saldırıyonuz. Hiç akıl edemiyo ulan ekmek 4 lira niye 14 lira ödüyoz diye.
😂😂😂😂😂

atilla41

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Ben hala uyguna yemek söyleyebiliyorum kupon tanımlı yüzlerce hesabım var her gün yeni kuponda tanımlanıyor kendi telimle yapıyorum onayı webden söylüyorum ucuza misler gibi isteyenede atıyorum tanımlı hesap 3 günde 100 den fazla kişiye atmısımdır hangi satıcı attı bu kadar hesabı ücretsiz hiçbiri su methodu paylaşmasam fix yicekti kesin yine ne olucaktı 100 hesap attım kisi pahalıya yemek yicekti veya yiyemicekti üstüne bende pahalıya yicektim çünkü bende alıcıydım
Hiç elinde fazladan onaysiz tanimli hesap var mi bir kac tane verir misin

Hasanvural44

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
3 tyle numara alıyoduk zam üstüne zam zam üstüne zam gidin migros yemekten söyleyin havı zaten 20 tlye yemeksepeti hesabı almak ile aynı hesaba geliyor

3miRun

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 100%
1   0   0
Yemek sepeti patladı. Kuponun kullanım koşulu değiştiği için artık tarayıcıda çalışmadığı için bütün satıcılar satışı durdurdu yeni bir yöntem bulmaya çalışıyorlar.

Yani anlamıyorum yöntemi paylaştınız elinize ne geçti. Eyvallah dediniz ki öğrencileri düşündük satıcılar çok para kazanıyordu peki şimdi daha mı iyi oldu . Dediniz ki işin patlamasında tek suçlu yöntemin ifşası mıdır? Satıcıların hiç mi suçu yok. Haklısınız onlarında suçu var ama bu yöntemin burada paylaşılması da sebep oldu işin patlamasına. Burada ücretsiz diye paylaşılan hangi yöntem 1 hafta ayakta kaldı dayanabildi. İlk başta 5sim paylaşıldı ilerliyen günlerde 5sim patladı sonradan "yemeksepeti method free" konusu adı altında kupon yöntemi paylaşıldı yemek sepeti (tam bu sebepten yada kısmen bu sebepten) kupon kullanımında ciddi değişiklik yaptı.
Öğrencilere yardım olsun diye yaptım deyip hesap açma botları ile günde 50 bin hesap açtığını söyleyip kupon tanımlanırsa öğrencilere ücretsiz vereceğini söyleniyor. Peki eğer o hesaplara kupon tanımlanamazsa ve elinizdeki hesaplar biterse ne olacak. ( ben o hesaplara kupon tanımlanamayacağını düşünüyorum tanımlanacaksa da nadir olarak tanımlanacağını düşünüyorum Çünkü bu kadar satıcının elinde illaki hesap stoğu vardı tanımlansın diye ama belli ki belli bir kısıtlama getirdiler artık hesaplarına kupon tanımlanmıyor satıcıların Bu sebepten ötürü tekli kupon satışına geçtiler)

-Şu anda Yemeksepeti patladı hiç kimse yemek sepetinden indirimli olarak sipariş veremiyor
- Trendyol yemek vardı Trendyol yemek kullanımında değişiklik yaptı son bir sene içinde sipariş vermek zorunluluğu getirildi(bu metodun paylaşımında bağımsız olarak önceden değişiklik yapmıştı)
-Getir var ama getir de sadece seçili restoranlarda kullanılıyor.

Trendyol ve getir yemek sepetinden bağımsız olarak önceden de zaten çok kullanılmıyordu yemek sepetinin patlamasıyla da indirimli yemek alabilmek için bir yol kalmadı şu anlık.
Sonuç olarak öğrencilere iyilik yapılmak istendi kısmen yada dolaylı olarak bu konuda en büyük kötülük yapılmış oldu.

Açılan konudaki yazıları okuduğumda, satıcılar çok para kazanıyordu patladı iyi oldu diyen kişiler görünce aklıma ilk "cehennemdeki türküler fıkrası" geldi. Bilmeyen varsa netten okusun bence bu durumu güzel anlatıyor.

Bunu sadece o konuyu açan kişiyle ya da onu savunan kişilere söylemiyorum bu olanların çok iyi olduğunu satıcılar artık Para kazanmıyor diye çok mutlu olan kişiler için söylüyorum eğer s*ke sürülecek aklınız olsaydı Birkaç adım geriye gidip olanları, resmin tamamını görüp neler olduğunu görebilir, neler olacağını tahmin edebilirdiniz.

Kesin birileri çıkıp satıcıdır fake hesap açıp gelmiş Burada konuşuyor diye düşünecek. Hayır satıcı felan değilim ama satıcılardan düzenli olarak hesap alıyordum. Olanları görünce düşüncemi belirtmek için bir forum hesabı açtım düşüncelerimi belirttim.
Bana koymadı hacı işime bile geldi millete ben satıyorum artık, kimse de yemeksepetinden söyleyemiyor değil. Method çok, biri patlasa nolur. Sadece kimse söylemiyor. Sistemde 1 bilemedin 2 haftaya düzelir, yerine oturur. Çok kafaya takmaya sadece 2 hafta idare edin.

Sillo100

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Bana koymadı hacı işime bile geldi millete ben satıyorum artık, kimse de yemeksepetinden söyleyemiyor değil. Method çok, biri patlasa nolur. Sadece kimse söylemiyor. Sistemde 1 bilemedin 2 haftaya düzelir, yerine oturur. Çok kafaya takmaya sadece 2 hafta idare edin.
Bence de bazen 1 hafta kupon olmadığı oluyor sonrasinda yine geliyordu bakalım haftaya ne olacak