[font=Tahoma, sans-serif]Her zaman bu tarz bir ürün almak istemişimdir.UGrenn gibi bir kaliteyide bulunca sepete eklemeden geçemedim.
[font=Tahoma, sans-serif]
[font=Tahoma, sans-serif]Benim aldığım type-c destekli olanı siz cihazına göre micro-usb olanlardan alabilirsiniz.
[font=Tahoma, sans-serif] [font=Tahoma, sans-serif]Ayrıca bu ürününde 3.0 olması çok iyi birşey.Zira usb 2.0 yavaş yavaş unutulmalı bence[font=Tahoma, sans-serif]
[font=Tahoma, sans-serif] [font=Tahoma, sans-serif]Boyutları da çok küçük.Bozuk para konulan cebinize koyun her zaman yanınızda gezsin[font=Tahoma, sans-serif]
[font=Tahoma, sans-serif]2.99 $
Ürün linki ''
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
''
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
[font=Tahoma, sans-serif]SON OLARAK GENEL İZLENİMLERİMİ AKTARAYIM
[font=Tahoma, sans-serif]Ucuza ürün alıyorum ama kalitesi nasıldır diye endişeniz olmasın gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
- [font=Tahoma, sans-serif]Öncelikle daha önce UGREEN marka herhangi bir ürün almamama rağmen ürün liklerine bakınca gerçekten kaliteli olduğunu anladım.Yani ilk bakışta size kalite hissiyatını sunuyor.
[font=Tahoma, sans-serif]Ucuza ürün alıyorum ama kalitesi nasıldır diye endişeniz olmasın gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
- [font=Tahoma, sans-serif]Sipariş süresine gelecek olursam: Her zaman ki gibi kargo takibi beni yanılttı.Zira ürün hala yolda gözüküyor ama ayın 14 ünde verdiğim bu toplu paket 15 günde elime ulaştı.İyi bir süre.
- [font=Tahoma, sans-serif]Mağazanın paketleme anlayışını sevdim.Gerçi type-c kablosunu poşetle yollamışlar ama onu görmezden geliyorum :