Arkadaşlar hala yalan söylüyor yemin ederim ya bana telegram linkini vermişti oda bu siteye çıkıyordu. Yalan söylüyorlar. Sahibi olmadığı siteyi niye pazarlasın bana
Dostum sen daha önce benden hesap alımı yaptın, programın windows 8 ve üstü desteklediği sitenin her yerinde belirtiliyordu ve sen bana windows 7 de denerken hata aldığını belirtmiştin ve bende bu konuda sana windows 8 ve üstü cihazlarda çalıştığını söylemiştim. Ek'e seninle olan telegram konuşmalarımızı bırakıyorum.
Yani sen benim asıl telegram adresime daha önce yazdın ve bana sorunsuzca ulaştın. Buna rağmen o arkadaş ile nasıl iletişime geçtin orasını bilmiyorum artık.
Ve
https://alisverisforumu.com/threads/eatw-com-dolandiricisi.7863/ bu konuda belirttiğine göre seni telegramdan engellemişim diyorsun fakat öyle bir şey yok. @eatwmeAdmin telegram adresimizdeki konuşmalarımıza bakarsan seni engellemediğimi görebilirsin.
Bu telegramda konuşulan kişinin sen olduğunu da bu konunun birinci sayfasındaki "Bu siteden hesap aldım. Bilgisayarım Windows 10 üstü olmadığı için kullanamıyorum. İsteyen var ise yazsın veriyim" yazmandan çıkarabiliriz.