Gerek kendi deneyimlediğim, gerek forumlarda okuduğum, farklı büt.elere göre tip tip kulaklık tavsiyeleri paylaşmak istedim. Belirli bir fiyat sıralaması yoktur, fiyatlar dolar ve indirim bazında değişiklik gösterdiği için belirtmedim.
Kullandığım Xiaomi Hybrid Pro Hd kulaklığımı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Şu ana kadar en uzun süre sağlam kalan kulaklığım bu oldu, sesinden memnundum. Şu sıralar oldukça forum ve inceleme gezdim. Kendim KZ ZS3 almayı planlıyorum.
Linklere ulaşmak için isimlere tıklamanız yeterlidir.
Resim sayısı 10 ile sınırlandırılmış, mağlesef her ürüne resim ekleyemedim.
F/P Ürünler
Rock Zircon
MEMT X5
Son zamanlarda forumlarda tavsiye edilen, yeni nesil f/p kralı denilen bir kulaklık.
AWEI T11
Kablolu Kulaklıklar
QKZ ZN1
Xiaomi Hybrid Pro Hd
KZ ZS3
Kablosu kulaklıktan ayrılabiliyor, daha kaliteli, örgü kablo veya bluetooth kablo takabiliyorsunuz. Seçeneklerde paket halinde mevcut.
Bluetooth halinde aktif 2-3 saat şarj süresi olduğu söyleniyor.
KZ ATES/ATE/ATR/HD9
Fiyatları ile performansları doğru orantılıdır, ATES modeli en yüksek performans verdiğini iddia ediyor.
Bluetooth Kulaklıklar
Auriculares Ecouter
Sadece 15 TL
DACOM P10
Baseus S16
Cowin E7
Bluedio T5
Baseus D01
Baseus S06
MPOW Sport
Bluedio A2
Bluedio New TN
QCY QY19
Kullandığım Xiaomi Hybrid Pro Hd kulaklığımı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Şu ana kadar en uzun süre sağlam kalan kulaklığım bu oldu, sesinden memnundum. Şu sıralar oldukça forum ve inceleme gezdim. Kendim KZ ZS3 almayı planlıyorum.
Linklere ulaşmak için isimlere tıklamanız yeterlidir.
Resim sayısı 10 ile sınırlandırılmış, mağlesef her ürüne resim ekleyemedim.
F/P Ürünler
Rock Zircon
MEMT X5
Son zamanlarda forumlarda tavsiye edilen, yeni nesil f/p kralı denilen bir kulaklık.
AWEI T11
Kablolu Kulaklıklar
QKZ ZN1
Xiaomi Hybrid Pro Hd
KZ ZS3
Kablosu kulaklıktan ayrılabiliyor, daha kaliteli, örgü kablo veya bluetooth kablo takabiliyorsunuz. Seçeneklerde paket halinde mevcut.
Bluetooth halinde aktif 2-3 saat şarj süresi olduğu söyleniyor.
KZ ATES/ATE/ATR/HD9
Fiyatları ile performansları doğru orantılıdır, ATES modeli en yüksek performans verdiğini iddia ediyor.
Bluetooth Kulaklıklar
Auriculares Ecouter
Sadece 15 TL
DACOM P10
Baseus S16
Cowin E7
Bluedio T5
Baseus D01
Baseus S06
MPOW Sport
Bluedio A2
Bluedio New TN