Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sms Man
Sms Approval
365sim
7sim
sms actiwator
Onlinesim.ru
Böyle bir ton site var sana 5 10 tane no verir sonra oralarda da no kalmıyor 5sim den başka site yok adam akıllı hepsi oranın apisini kullanıyor yani site buldum diye sevinmeyin Max 1 2 gün gidiyor kendim denedim
Sms Man
Sms Approval
365sim
7sim
sms actiwator
Onlinesim.ru
Böyle bir ton site var sana 5 10 tane no verir sonra oralarda da no kalmıyor 5sim den başka site yok adam akıllı hepsi oranın apisini kullanıyor yani site buldum diye sevinmeyin Max 1 2 gün gidiyor kendim denedim
bunu yapmandaki amaç ne kardeşim method u paylaştın da ne oldu fazladan 10 kişi ucuza kod alıcak diye method patlıycak ucuza alan 10 kişi artık pahalıya bile alamıycak iyi halt yedin bi de iyi bir şey yapmış gibi övünmüş yorumlarda
Kardeşim yanlış anlama da sen anladığım kadarıyla üniversite sınavına hazırlanıyorsun fakat dikkat ettim yazım kurallarını hiç bilmiyorsun. Soru eklerini birleşik yazıyorsun. Bağlaç -de -da'ların hep yanlış. Bence iki kuruşun peşinde koşacağına otur biraz ders çalış. Hayatınla oynuyorsun çok ciddiyim.
Tedarikçi buldum. 400TL karşılığında yeni metodu veririm. Stok sorunu yok. Yemeksepetinin açığını kullanıyor. 2000 adet hesabı 200 liraya aldım. Aç kalanlar pm atabilir.
Kardeşim yanlış anlama da sen anladığım kadarıyla üniversite sınavına hazırlanıyorsun fakat dikkat ettim yazım kurallarını hiç bilmiyorsun. Soru eklerini birleşik yazıyorsun. Bağlaç -de -da'ların hep yanlış. Bence iki kuruşun peşinde koşacağına otur biraz ders çalış. Hayatınla oynuyorsun çok ciddiyim.