Böyle yapa yapa bu işi bitireceksiniz satıcıda kâr ediyor alıcıda. Satıcıları savunmuyorum şimdiden söyliyeyim tarafsızım ama şöyle bir konu var. Her satıcının bir kuralı bir sistemi var isim vermek istemiyorum. Çoğu site tokenleri 1 ay içinde değişiyor ama açıklamalarında bu konu hakkında bilgilendirme yapıyorlar. Kullanımdan sonrası hesap alınır diye. Bir site sadece bir günlük hesap diye satıyor onun yaptığınıda hoş değil evet. Bazıları hesap satılık değil indirim satılıktır diye açıklamalarında bu konu hakkında bilgilendirme yapıyorlar. Yani ben hesabı 30-25 arası TL’ye alıyorum çift hesap benim işimi görüyor. Sonradan o hesaba girmiyorum zaten. Her türlü kâr ediyoruz onlarda kâr ediyor tabii bir site bana bu konunun zorluklarını anlattı. İsim vermiyim ama gece gündüz sistemle uğraşıyorlar onay yapıyolar hesap başı kâr az bildiğiniz gibi değil numaralar 20-25 lira arası + olarak hesap ücreti var. Birde milletin sorunu ile uğraşıyorlar. Bence bu konuyu fazla kurcalamayın şurda hem biz kâr ediyoruz hemde onlar. Kurcalamaya devam ederseniz ne biz kâr ederiz nede onlar. Şurda 10-20 liraya yemek yiyoruz zehir etmeyin. Satıcılarda lütfen skt sonrası veya 1 ay içinde Token değişimi yapıyoruz diye açıklamalarında bulundurma yapsınlar. Ona göre alım yapsın müşteriler. Sonuçta zorla aldırmıyorlar her sitenin bir kuralı var ona göre alım yapsınlar çoğu sitenin açıklamasında zaten skt sonradi hesap alınır diye yazıyor. Hala neyi zorluyorsunuz. Kurallara göre hesap alınız. Her şey KURAL KURAL KURAL