Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Olayı resimde anlattım. Ekstra tavsiyem 289 jeton gibi ufak rakamlarla bazen 200 adet şarj aleti dağıtıyor bu marka. Ben o sayede 2-3 tane kaptım. Birisi geldi bu gün. Diğer renkli olanı 2 dolarlık kuponla almıştım.
hocam voxlink jetonla ucuza geliyor olabilir ama çok kalitesiz. Jetonla usams, baseus, choetech kabloları tanesi ortalama 0.8$a aldım. Boş yere kalitesiz kablo kullanmayın
hocam voxlink jetonla ucuza geliyor olabilir ama çok kalitesiz. Jetonla usams, baseus, choetech kabloları tanesi ortalama 0.8$a aldım. Boş yere kalitesiz kablo kullanmayın
henüz ilk kullanımım olduğu için haklı olabilirsiniz tabi ki. zamanla göreceğim. Diğer arkadaşları bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. İlk kullanımlar olumlu olduğu için olumlu yansıtma yaptım. :angel:
voxlink konusunda katılmıyorum
jeton ile 0.12 cente 1 metre kablosunu aldım kalınlık ve saglamlık konusunda fena değil (hızlı şarj elbette o fiyatlara imkansız)
Beklentiyi çok yükseltmemek lazım.
voxlink konusunda katılmıyorum
jeton ile 0.12 cente 1 metre kablosunu aldım kalınlık ve saglamlık konusunda fena değil (hızlı şarj elbette o fiyatlara imkansız)
Beklentiyi çok yükseltmemek lazım.