Arkadaşlar siteyi 2 haftadır kullanıyorum ve en azından bilgiye sahibim. sitenin mining ile işi yok . site sizden pencereyi açık bırakmanızı da istemiyor. Site robotlar sayesinde altcoinleri düşükten alıp yüksekten satarak ( dalgalanmalardan yararlanarak ) belli miktar paralar kazanıyor . bu robotlar sayesinde sizede belli miktar paralar geliyor . Robot 0 şuan ücretsiz ve günlük getirisi ortalama 25 cent . fakat kayıt olup referans linkinizle arkdaşlarınızı siteye üye yaparsanız ozaman işte para kazanabiliyorsunuz . günlük referans sayesinde ben şuan 35 TL kazanıyorum . fakat benimki devede kulak . günlük 300 TL 400 TL hatta 1000 TL kazanan var. sitenin güvenirliği konusuna gelirsek hiçbir siteye güven olmaz. bunada olmaz. böyle kurulan siteler belli bir zaman olunca kapatıp kaçıyor. o yüzden yatıırım yapmadan bedava robotla arkadşlarınızı davet ederek paranızı kazanın derim (
Resmi telegram hesabı:
Merak ettiğiniz şeyleri yazabilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
) kayıt linki arkadaşlar . linkten kayıt olup robot 0 ı alıp aktifleştirmeyi unutmayın. benim link ile girerseniz ikimizde birazda olsa para kazanıcağız . Herkese bol şansResmi telegram hesabı:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Merak ettiğiniz şeyleri yazabilirsiniz