Arkadaşlar herkese merhabalar, artık hemen hemen hepimiz evlerimizde internet kullanıyoruz. İnternet aboneliğimiz sırasında da en uygun fiyata en iyi internet aboneliği almak için araştırmalar yapıyoruzdur illa ki. Sizlere bu konuda Turknet arkadaşını getir kampanyasından bahsetmek istiyorum. Biliyorsunuz Turknet internet aboneliğinden taahhüt yapmıyor yani bu ne demek istediğiniz zaman internet aboneliğinizi ücret ödemeden kapatabilirsiniz demek en büyük artılarından birisi bu diğeri ise gerçek AKN olmadan yani gerçek sınırsız ne kadar internet kullanırsanız kullanın hızınız hiç değişmiyor. Bu gibi büyük artıları var birde en büyük artısından da bahsetmek istiyorum sizlere bu artı ile sizlerde Turknet 1 ay ücretsiz internet kullanabilirsiniz.
*Bunu yıldız olarak geçiyorum çünkü Turknet için yapılan en büyük şikayet telefonla teknik destek olmaması. Fakat şuan hemen hemen bütün firmalar bu işi sonlandırıyor. Turknet uygulaması üzerinden istediğiniz saat hızlı bir şekilde destek talebi açıp hemen cevap alabiliyorsunuz.
Turknet arkadaşını getir kampanyası hakkında daha fazla bilgi ve faydalanmak için aşağıda yer alan linki ve davetiye kodunu kullanabilirsiniz.
Davet kodu: TGC62CC55WJL
Bağlantı:
TurkNet Davetiye Kodu
Evet arkadaşlar Turknet davetiye kodu ile yeni abone olacak arkadaşlar 1 ay ücretsiz internet kullanabilirler. Yani eğer Türk Telekom ve ya başka bir internet sağlayıcısı kullanıyorsanız ve Turknet'e geçiş yapacaksanız sizlere sunacağım bu davetiye kodu ile 1 ay ücretsiz internet kullanım hakkı kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken abonelik başlatırken aşağıda yer alan linkten ya da verdiğim davetiye kodunu kullanmanız gerekmektedir. Bu sayede ilk ay faturanızı ödedikten sonra ikinci ay internet kullanımınız ücretsiz olmaktadır. Üstelik internet hızınızda konumuza göre 33 Mgbit ile 100 Mgbit arasında değişiklik gösteriyor.*Bunu yıldız olarak geçiyorum çünkü Turknet için yapılan en büyük şikayet telefonla teknik destek olmaması. Fakat şuan hemen hemen bütün firmalar bu işi sonlandırıyor. Turknet uygulaması üzerinden istediğiniz saat hızlı bir şekilde destek talebi açıp hemen cevap alabiliyorsunuz.
Turknet arkadaşını getir kampanyası hakkında daha fazla bilgi ve faydalanmak için aşağıda yer alan linki ve davetiye kodunu kullanabilirsiniz.
Türknet 1 Ay Ücretsiz İnternet Kodu
Davet kodu: TGC62CC55WJL
Bağlantı:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.