Youtube Premium Hesap Satışı:
Youtube Premium Özellikleri:
Spotify Hesap Satışı:
Spotify Premium Özellikleri:
Blu TV Hesap Satışı:
Blu TV Özellikleri:
Storytel Hesap Satışı:
Storytel özellikleri:
Storytel 1 Aylık Premium Üyelik 9 TL
Amazon Prime Video Hesap Satışı:
Canva.com Pro Hesap Satışı:
Canva Pro Sınırsız Üyelik Ekip Daveti: 20 TL
Diğer Satışını Yaptığım Premium Hesaplar:
EXXEN 1 Haftalık Üyelik: 5 TL
Deezer 3 Aylık Premium Üyelik: 5 TL
Duolingo 2 Haftalık Plus Üyelik: 5 TL
Meditopia 2 Haftalık Premium Üyelik: 5 TL
Hesapları dilediğiniz an açıp size teslim ediyorum arkadaşlar. Hesabı teslim aldıktan sonra dilediğiniz gibi e-mail şifre değiştirebilirsiniz. Hesapları kendim açtığım için başka yerden bulunma çalıntı vs. değildir. Sipariş veya sorularınız için direkt pm atabilirsiniz.
Ödeme Yöntemleri: Papara İş bankası Tosla Ininal ile olabilir.
Eğer bu ödeme yöntemlerini kullanmıyorsanız banka/kredi kartıyla ödeme yapmak isterseniz iletişime geçin o seçeneğimiz de var sadece küçük bir komisyon farkı alınıyor.
İletişim İçin Tıklayın :
Youtube Premium Özellikleri:
- Üyelik süresi boyunca sınırsız garantilidir
- Reklamsız video izleme
- Videoları arka planda oynatabilme
- Direkt youtube üzerinden video indirebilme
- Youtube Music uygulamasına erişim
- Ve youtube üzerinde bazı ayrıcalıklar
- Rastgele sizin için açılan hesaplar e posta-şifre şeklinde teslim edilir.Kendi hesabınıza özel premium isterseniz satın alırken bunu belirtin.Mailinize premium üyeliğe katılmanız için davet yollanacaktır,kendi mailinize alabilmek için daha önce aile üyeliğine katılmamış olmanız gerekiyor.
Spotify Hesap Satışı:
Spotify Premium Özellikleri:
- Sınırsız istediğiniz gibi spotify sitesinden veya android/ios uygulamasından üyelik süresi boyunca müzik keyfi yaşayabilirsiniz.
- Spotify Premium sayesinde dinlediğiniz şarkıları cihazınıza indirebilirsiniz.
- Rastgele sizin için açılan hesaplar e posta-şifre şeklinde teslim edilir.
- Kendi hesabınıza özel premium isterseniz satın alımdan önce bunu belirtin.Daha önce aile üyeliğine katılmadıysanız size özel davet linki verilecektir hesabınızla premium üyeliğe katılacaksınız.(sadece 1 aylıkta bu seçenek mevcuttur)
Blu TV Hesap Satışı:
Blu TV Özellikleri:
- Üyelik süresi boyunca sınırsız garantilidir.
- Blu TV sitesinden veya andorid/ios uygulamasından sınırsız film/dizi izleme keyfi.
- Size özel açılmış yeni hesaplar verilir.
Storytel Hesap Satışı:
Storytel özellikleri:
- Sesli kitap dinleme ve okuma uygulaması.
Storytel 1 Aylık Premium Üyelik 9 TL
Amazon Prime Video Hesap Satışı:
-
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.üzerinden ve Prime Video mobil uygulamasından tüm dizi-filmlere erişim imkanı
Canva.com Pro Hesap Satışı:
- Kolayca profesyonel tasarımlar oluşturabileceğiniz bir site.Normal üyelik fiyatı aylık 10 dolardır.
- 1 Aylık üyelik e posta-şifre şeklinde teslim edilir.
- Sınırsız üyelik Ekip daveti olarak mailinize davet yollanır,sınırsız kullanabilirsiniz.İsterseniz sizin yerinize ben de hesap oluşturarak gönderebilirim.
- Kapanma gibi bir sorunla asla karşılaşmazsınız çünkü üyelikte kendi kişisel mailimi kullanıyorum,yasal olmayan hiçbir durum yoktur.
Canva Pro Sınırsız Üyelik Ekip Daveti: 20 TL
Diğer Satışını Yaptığım Premium Hesaplar:
EXXEN 1 Haftalık Üyelik: 5 TL
Deezer 3 Aylık Premium Üyelik: 5 TL
Duolingo 2 Haftalık Plus Üyelik: 5 TL
Meditopia 2 Haftalık Premium Üyelik: 5 TL
Hesapları dilediğiniz an açıp size teslim ediyorum arkadaşlar. Hesabı teslim aldıktan sonra dilediğiniz gibi e-mail şifre değiştirebilirsiniz. Hesapları kendim açtığım için başka yerden bulunma çalıntı vs. değildir. Sipariş veya sorularınız için direkt pm atabilirsiniz.
Ödeme Yöntemleri: Papara İş bankası Tosla Ininal ile olabilir.
Eğer bu ödeme yöntemlerini kullanmıyorsanız banka/kredi kartıyla ödeme yapmak isterseniz iletişime geçin o seçeneğimiz de var sadece küçük bir komisyon farkı alınıyor.
İletişim İçin Tıklayın :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: