Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani 3 kişi falan yazmış, ben size bir şey demiyorum hakkınızla satıyorsunuzdur satmıyorsunuzdur bilmem sadece imaj zedeliyor cevap verseniz açıklasanız bizlerin de içi rahatlar sizden rahatça alışveriş yaparız
Yani 3 kişi falan yazmış, ben size bir şey demiyorum hakkınızla satıyorsunuzdur satmıyorsunuzdur bilmem sadece imaj zedeliyor cevap verseniz açıklasanız bizlerin de içi rahatlar sizden rahatça alışveriş yaparız
UP [ Stoklar Güncel ] ''Piyasada hesap bulunmadığı için elimizden geldiğince bugünü atlatmamız için hesap temin etmeye çalışıyoruz lütfen ihtiyaç kadar alınız.''
Dostum elinde benim dolandırıcı olduğuma dair ss varsa atar mısın insanlar karalamayı bırak istemiyorsan hesap almaya bilirsin terbiyesizliğin lüzumu yok bütün postların insanları karalamaya yönelik delilin varsa ortaya koy yoksa boş yapma