Arkadaslar bunu almadan once adama mesaj attim yollar misin turkiyeye diye yollarim takilabilir dedi olsun dedim ve yolladi urun tam olarak singapur post ile 8. Gunun sabahi elimdeydi.fiyati dusuk yazmis sadece geri de kutuyla oylesine yollamis bnde takilsa bile geri para iadesi alirim diye verdim sparisi kismet oldu geldi ama bu demek degil ki hepsi geliyor sans isi aslinda donen telefon sparisim de var gayet hos bir cihaz turkiyede benzerleri 700 -900 bandinda bn yari fiyata aldim sayilir simdilik kosede duruyor seviyorum ilginc telefonlari kullanmayi marka takintim yok benm size tavsiyem aliexpreste her urun icin gecerli almadan once satici ile iletisime gecmeniz boyle olursa alisverisleriniz daha saglikli olur iyi gunler herkese
ürün china mobil firmasının ürünü bu firma çinin hatta düntanın en büyük telekom şirketi orjinal yani snapdragon 425 kullaniyor lenovo k6 not kullanıyorum snapdragon 435 kullanıyor teknosa dan aldım 1300 lira
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ürün china mobil firmasının ürünü bu firma çinin hatta düntanın en büyük telekom şirketi orjinal yani snapdragon 425 kullaniyor lenovo k6 not kullanıyorum snapdragon 435 kullanıyor teknosa dan aldım 1300 lira
Moderatör tarafında düzenlendi: