arkadaşlar hepsi aldığım saatlerdir
puan kullanarak veya kampanya yakalayıp aldığım saatlerdir
en memnun kaldığımdan başlayarak paylaşıyorum
not : BÜTÜN İÇ FONKSİYONLARI AKTİFTİR HEPSİNİN
İÇ MEKANİZMASI ÇALIŞMAYAN SAAT ALMAM ÖNERMEM
VARSA ÇALIŞACAK
1. en memnun kaldığım sportif ve şık bir saat fosforlu kadranı çok çok aşırı iyi abartmıyorum fosfor kalitesi gayet güzel
tavsiye ederim mavi rengi var ben 65 tl ye almıştım öneririm fiyatı bulunca kaçırmayın
2. silikon kordonlu ve görünü kalitesi gayet güzel olan bir saattir
fiyatı 70 tl ye almıştım hak ediyor bence
3. çok beğendiğim gerek takım elbiseye gerek gömlekle inanılmaz iyi giden çok şık bir saat 70 tl ye aldım
4. çok pahalı bir saatin çakması olan ama kalite olarak üzeirnde çalışılması gerekn bir saat fakat diğer saatlerde olmayan bir özelliği
aklınızı çelebilir
5. hepimizin bildiği saat bu arada 20 tl ye kapmıştım
6. çok memnun kalarak aldığım fakat sonra arızalanan bir saat 65 tl ye aldığım fakat pek kararsız kalıp aldığım saat
7. mekanik ve uygun saat sevenlerin dikkatine 95 tl ye aldım fakat 2 tane almıştım altın renkli ve gümüş olan altın renkli hiç tavsiye etmem şık fakat bozuldu evet mekanik bir saat bozuk çıktı ama gümüş çok güzel çalışıyor renk olarak gümüşü tavsiye ederim altın almayın
8. almak istediğim bir saat
9. almak istediğim bir diğer mekanik saat
10. saat kordonu gayet güzel ve sağlam 22 mm lik bir metal saat kordonu çok memnun kaldım 20 tl den aldım
puan kullanarak veya kampanya yakalayıp aldığım saatlerdir
en memnun kaldığımdan başlayarak paylaşıyorum
not : BÜTÜN İÇ FONKSİYONLARI AKTİFTİR HEPSİNİN
İÇ MEKANİZMASI ÇALIŞMAYAN SAAT ALMAM ÖNERMEM
VARSA ÇALIŞACAK
1. en memnun kaldığım sportif ve şık bir saat fosforlu kadranı çok çok aşırı iyi abartmıyorum fosfor kalitesi gayet güzel
tavsiye ederim mavi rengi var ben 65 tl ye almıştım öneririm fiyatı bulunca kaçırmayın
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
2. silikon kordonlu ve görünü kalitesi gayet güzel olan bir saattir
fiyatı 70 tl ye almıştım hak ediyor bence
Giriş yap veya üye ol.
3. çok beğendiğim gerek takım elbiseye gerek gömlekle inanılmaz iyi giden çok şık bir saat 70 tl ye aldım
Giriş yap veya üye ol.
4. çok pahalı bir saatin çakması olan ama kalite olarak üzeirnde çalışılması gerekn bir saat fakat diğer saatlerde olmayan bir özelliği
aklınızı çelebilir
Giriş yap veya üye ol.
5. hepimizin bildiği saat bu arada 20 tl ye kapmıştım
Giriş yap veya üye ol.
6. çok memnun kalarak aldığım fakat sonra arızalanan bir saat 65 tl ye aldığım fakat pek kararsız kalıp aldığım saat
Giriş yap veya üye ol.
7. mekanik ve uygun saat sevenlerin dikkatine 95 tl ye aldım fakat 2 tane almıştım altın renkli ve gümüş olan altın renkli hiç tavsiye etmem şık fakat bozuldu evet mekanik bir saat bozuk çıktı ama gümüş çok güzel çalışıyor renk olarak gümüşü tavsiye ederim altın almayın
Giriş yap veya üye ol.
8. almak istediğim bir saat
Giriş yap veya üye ol.
9. almak istediğim bir diğer mekanik saat
Giriş yap veya üye ol.
10. saat kordonu gayet güzel ve sağlam 22 mm lik bir metal saat kordonu çok memnun kaldım 20 tl den aldım
Giriş yap veya üye ol.