ishak53' Alıntı:Merhaba millet, öncelikle forum hayırlı olsun. Kimse klavyesinden geleni forumdan esirgemesin.
Bu konu altında forumun tasarımsal olarak eksiklerini tartışalım.
Önerim forum istatislikleri kısmı en alta alınıp o kısma sadece popüler ve/veya sıcak fırsatlar kısmının eklenmesi.
Admin' Alıntı:Sizlerden gelen öneriler doğrultusunda forumu daha da geliştireceğiz. En kısa sürede önerinizi değerlendireceğiz.
Teşekkürler.
psicik96' Alıntı:Hoca , bence DH deki konuyu komple buraya getir. AliExpress indirim TAŞINDIK ! Diye yazıp burdaki konuya yönlendirmelisin. Bayağı üyeden gelcektir.
Lithium' Alıntı:Hesap ayarları kısmında forum stili bölümü var oraya koyu bir tema ekleme şansınız var mı acaba ? Koyu tema taraftarıyım da![]()
tavsiyeleriniz için teşekkürler hocamTiRaNTx' Alıntı:Tabi daha ilerleyen zamanlarda gerekecektir fakat yinede söylemek istedim. Mesela sayfa başına gösterilen konu adeti artırılabilsin. Ben tek sayfada bir çok koonuya bakabilmeliyim. "10 tane konudan sonra 2. sayfaya geçmek için tıkla vs. " gibi güzel olmuyor.
Bir de hani yukarıda içine girilen başlıkları gösteren yerler var orayı şimdiki haliyle değilde hani bilgisayardaki gibi (C:\Program Files (x86)\Creative) ya da (aaaa>bbbb>cccc>çççç) gibi yapabilirsek daha anlamlı gibi oluyor.
Alışveriş Forumu - En Ucuz ve En Uygun
Sosyal
Forum İçi
Forum Tasarım Önerileri
Şahsi fikirlerimdir. Daha kolaylık sağlayacağını düşündüğüm için söylüyorum. Kimseye işini öğretmek haddime değildir. Uygun görülürse yapılabilirsaygılar.
ishak53' Alıntı:Açtığımız konularda "Bildirimleri ÖM ile almak istiyorum" un varsayılan olarak işaretli olması gerektiğini düşünüyorum.
ishak53' Alıntı:Bildirim çubuğu kesinlikle olması gerekiyor. Ben şansımı fazla zorlamıyım diye öyle demiştim.
Bildirim çubuğu gelecekse benim öneri iptal![]()
OsmanCihan' Alıntı:Forum içi sohbet kısmı ayarlarsak iyi olur orda anlık kupon ve indirimleri gönderir bazı şeyleri tartışırız ?