Banner alanı

Discord 3 Aylık Discord Nitro 10TL

aksaraymalakli

Kayıtlı Üye
Katılım
11 May 2021
Mesajlar
98
Tepkime puanı
9
Puanları
8
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
3 aylık 2x Sunucu Boostlu Discord Nitrolar 10 TL!

Daha önce Xbox kampanyasından yararlandıysanız

Epic Games kampanyasından yararlanamıyorsunuz

----
Toplu alımlarda her zaman indirim mevcuttur

Şuan için stok : Sınırsız

İletişim :


Hizmet Tanımlandıktan Sonra Herhangi Bir sebepten dolayı iade yoktur




Discord Nitro, dünyanın en popüler oyun sohbet platformunun ücretli premium abonelik hizmetidir. Discord Nitro için ücret ödeyen kullanıcılar, platform içerisindeki tüm kanallardan özel emojilere, animasyonlu avatarlara ve sunucu güçlendirmelerine kadar bir çok özelliği kullanabilir.​
Global emojiler: Çoğu Discord sunucusunda topluluk veya sunucu sahibi tarafından oluşturulan özel emojiler bulunur. Genellikle, bu emojiler oluşturuldukları sunucularda kullanılabilirler. Nitro, oluşturulan bu emojilerin herhangi başka bir sunucuda kullanmsına imkan sağlar.

Yükseltilmiş Go-Live akışı: Go-Live, oyunu küçük bir grup insana aktarabilmenizi sağlayan bir özelliktir. Ücretsiz katmanda 30 FPS’de 720p’ye, Nitro Klasik’te 60 FPS’de 1080p’ye veya Nitro’da daha yüksek istediğiniz kalitede yayın gerçekleştirebilirsiniz.

Özel Discord etiketi: Her Discord kullanıcı adının ardından rastgele dört basamaklı bir numarası vardır. Nitro, ad ve sayı kombinasyonu başkaları tarafından kullanılmadığı sürece kullanıcı adının değiştirimesine izin verir.

Ekran paylaşımı: Ekranı, 30 FPS’de 1080p’ye veya 60 FPS’de 720p’ye kadar arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Artan yükleme sınırı: Ücretsiz katmanda yalnızca 8 MB’a kadar dosya gönderebilirsiniz, ancak Nitro Klasik ve Nitro aboneleri sırasıyla 50 ve 100 MB’a kadar dosya yükleyebilir.

Animasyonlu avatarlar: Ücretli aboneler, animasyonlu GIF’i sabit resim yerine avatar olarak kullanabilirler.
Tüm aboneler, kullanıcı adlarının yanında Nitro kullanıcısı olduklarını gösteren küçük bir rozet alır.

Nitro Sunucu Arttırma​

Discord sunucusu oluşturmak ücretsizdir, ancak sunucu arttırmaları sahip olduğunuz veya sık ziyaret ettiğiniz sunuculara belirli avantajlar elde etmenize olanak tanır.
 
Üst