Selamlar, geçen günlerde sipariş bekleme süresi olan 60 günü tamamlayıp hala elime ulaşmayan ürünler ile ilgili dispute açmıştım. Ürünün satıcıları, açılan dispute'ların 2 tanesi ile ilgili mesaj yollamışlar. Mesajların orjinalleri şu şekilde;
------------------------------------
Mesajlarda her zamanki gibi sakin olun, anlaşmazlığınızı geri çekin, biraz daha bekleyin gibi şeyler yazmışlar. Bu durumlarla daha önce karşılaşanınız oldu mu? Anlaşmazlığı kapatmalı mıyım?
Ayrıca üçüncü olarak eklemek istediğim bir ürün daha var. Siparişi takip numarası ile takip ettiğimde bana ulaştığını gösteriyor fakat bu ürün de elime ulaşmadı. Takip numarası: LP00094597223035 . Ürünün detayları şu şekilde:
Bu konularda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
------------------------------------
Mesajlarda her zamanki gibi sakin olun, anlaşmazlığınızı geri çekin, biraz daha bekleyin gibi şeyler yazmışlar. Bu durumlarla daha önce karşılaşanınız oldu mu? Anlaşmazlığı kapatmalı mıyım?
Ayrıca üçüncü olarak eklemek istediğim bir ürün daha var. Siparişi takip numarası ile takip ettiğimde bana ulaştığını gösteriyor fakat bu ürün de elime ulaşmadı. Takip numarası: LP00094597223035 . Ürünün detayları şu şekilde:
Bu konularda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..