Banner alanı

AliExpress ve TrendYol'dan Alışveriş Edenlere Astrolojik Harita Hediye!

Mediacat

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Kas 2021
Mesajlar
1
Tepkime puanı
1
Puanları
1
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Astroloji.jpg
2011 Yılından beri Astrolojiyle ilgili çalışmalar yapıyorum. Aslen Bilgisayar Programcısıyım ve bir gün Astrolog Barış İlhan'ın Astroloji Dersleri Kitabını okuduktan sonra Astrolojiyle ilgili bir Bilgisayar Programı Yazmak istedim.

Batı Astrolojisi ile Eski Mısırda Kullanılan Horary (Saat Astrolojisi) Astrolojisini birleştirdim ve Gezegenlerin aldıkları olumlu/olumsuz açılara göre Katsayılarını Hesapladım.

Her gezegenin bir Katsayısı var ve bu durum her gün aldıkları açılara göre Efimeris tablosuna göre değişiyor.

adlı sitemizde haftalık Astrolojik Tahminlerimizi Yayınlıyoruz. Tahminlerimizin arasında Bitcoin, Dolar, Altın ve Gümüş tahminleri de yer almakta.




Sitemizde ayrıca AliExpress ve TrendYol'a ait ürünlerin Satış Ortaklıklarını yapmaktayız. Bize ait Satış Ortaklığı linkine tıklayıp alışveriş edenlerin Astrolojik Haritalarını Hediye ediyoruz. AliExpress ve TrendYol'dan Satın almak istediğiniz ürünün Linkini bize iletişim adresimizden yollarsanız biz bu Linki Satış Ortaklığı (Admitad) Linkine çevirip size yollarız ve Bu Link üzerinden alışveriş ederseniz Astrolojik Haritanızı (Yükselen Burç, Ay Burcu, Natal Gezegenlerin Katsayıları) ve istediğiniz bir zaman dilimine ait 7 günlük AŞK, İŞ, PARA ve Sağlık Tahminlerimizi size Hediye olarak yollayabiliriz.
 
Üst