200/100 İndirimli Hesaplar | PİYASADA TEK | abihesap.com 🔥

Jacksp012

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
siteye ne oldu arkadaşlar içerde param kaldı telegram dan yazıyorum destek den yazıyorum kimse dönüş yapmıyor

crative09

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
RPMVAHPD ve NG0LDSCC referans kodum ile üye olabilirsiniz hediye bakiye için

yahya70

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
abiyemek referans kodu olan var mı arkadaşlar

crative09

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
PXI6ZZVO referans koduyla üye olabilirsiniz

Atrea

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
üye alımına kapandı gözüküyor. Kullanamıyoruz

yusuf70

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Gördüğüm en rezil egoları tavan yapmış site. Bakiye yüklüyorum sitede 1-10 dk aradı yaziyor gelmiyor. Tg den sözde desteğe ulaşıyorum bot gibi 30 dk bekle diyor 30 dk geçiyor sonra cevap dahi vermiyor. 1 saat oldu hâlâ kisme yok .Uzun lafın kısası kendilerini üstün gören. Müşteri desteği 0 olan bir site kullanmanızı önermem.

abihesap.com

Kurumsal Üye
Ticaret puanı - 33.3%
1   2   0
Gördüğüm en rezil egoları tavan yapmış site. Bakiye yüklüyorum sitede 1-10 dk aradı yaziyor gelmiyor. Tg den sözde desteğe ulaşıyorum bot gibi 30 dk bekle diyor 30 dk geçiyor sonra cevap dahi vermiyor. 1 saat oldu hâlâ kisme yok .Uzun lafın kısası kendilerini üstün gören. Müşteri desteği 0 olan bir site kullanmanızı önermem.
Gerçekliği olmayan bir mesaj, kanıtlarınız varsa paylaşınız. 1-10 dakika arası tüm ödemeler onaylanmaktadır. Nadir de olsa yoğunluğa bağlı gecikmeler yaşanabilir. Ancak böyle bir konuşma geçmedi arkadaşın derdi başka muhtemelen :)

yusuf70

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Gerçekliği olmayan bir mesaj, kanıtlarınız varsa paylaşınız. 1-10 dakika arası tüm ödemeler onaylanmaktadır. Nadir de olsa yoğunluğa bağlı gecikmeler yaşanabilir. Ancak böyle bir konuşma geçmedi arkadaşın derdi başka muhtemelen
evet dostlar belirttigim gibi durumu anlattım sabah ise egosuna yenik düşmüş olacak ki keyfine göre hesabımı kapattıgını belirtti ( ekstra olarak parama çöktü ) üstüne üst perdeden konuşup durdu şu an ise kanıt istemiş telegrama girdigimde yalanı ortaya çıkacagı için bütün mesajları silmiş :D insanda biraz ar yüz olur fakat bunlarda zerresi bulunmuyor. Önceden tavsiye ediyordum belki özür dilerler hatalarını düzeltirler diye şu an fark ettim ki bunlar çok büyük yalancı ve dolandrıcı kesinlikle bulaşmayın. Hesabınız varsa mümkünse kapatın. Bir müşteri olarak söylüyorum Yıllardır bu forumda bulunuyorum bu kadar üç kagıtçı üslübü olmayıp üst perdeden konuşarak insanlara yalan söyleyen başka birini görmedim aman dikkat edin. Mazallah belki size başka iftiralar da atar.