Banner alanı

Ys yabancı numara sipariş geçme

Jellybon

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Parayla fahiş fiyata satın aldığım 220/150 indirimli hesabı inceledim ve hesaba kayıtlı tel numarası yabancı, kendim yabancı numara ile onay yapmayı deniyorum fakat numarayı onayladıktan sonra ilk kullanıcı hatası veriyor bunun çözümü nedir ticari bir amacım yok öğrenciyim her gün lazım oluyor ve 3-5₺ maliyeti olan bir şeye 10 katı fiyatını ödemek istemiyorum.

memyemek

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
kimse soylemez knk dedigin gibi 5 10 lira maliyet degil isin icinde olsan anlarsin

sanches

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Parayla fahiş fiyata satın aldığım 220/150 indirimli hesabı inceledim ve hesaba kayıtlı tel numarası yabancı, kendim yabancı numara ile onay yapmayı deniyorum fakat numarayı onayladıktan sonra ilk kullanıcı hatası veriyor bunun çözümü nedir ticari bir amacım yok öğrenciyim her gün lazım oluyor ve 3-5₺ maliyeti olan bir şeye 10 katı fiyatını ödemek istemiyorum.
Hesaba numarayı onaylıyorum fakat eskisi gibi sipariş ekranında numara yazma olayı bittiği için kabul etmiyor,
Başka bir mevzu başlamıştır buna benzer kabul ediyor yine yabancı numaraları fakat indirim konusunda method gerekli büyük ihtimal.