Banner alanı

Ys hesap stoğu yapmayın

Mustafamsıım

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 100%
1   0   0
Arkadaşlar yemek sepeti çoğu restoranta kupon kullanımını kapattı. Bununla ilgili şikayet yazmıştım ve geri dönüş yapıldı. Çok yakında yemek sepeti, aynı trendyol gibi her siparişte farklı kart ve adresteki numaranın farklı olması zorunluluğu getirecekmiş. Hesap stoğu yaparken aklınızfa bulunsun

deepestfear

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
enfes50 de problem var deniyor şu an

dominictorett0

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Arkadaşlar yemek sepeti çoğu restoranta kupon kullanımını kapattı. Bununla ilgili şikayet yazmıştım ve geri dönüş yapıldı. Çok yakında yemek sepeti, aynı trendyol gibi her siparişte farklı kart ve adresteki numaranın farklı olması zorunluluğu getirecekmiş. Hesap stoğu yaparken aklınızfa bulunsun
Doğrumu anladım yemek sepeti senin şikayetine geri dönüş yaptı ve şirketin gelecekti güvenlik önlemleri ve prosedürleri ile ilgili gelişmeleri sizinle paylaştı ?
Kaç kilo acaba sizdeki.

Mustafamsıım

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 100%
1   0   0
Doğrumu anladım yemek sepeti senin şikayetine geri dönüş yaptı ve şirketin gelecekti güvenlik önlemleri ve prosedürleri ile ilgili gelişmeleri sizinle paylaştı ?
Kaç kilo acaba sizdeki.
Evet her şeyi bildiğini sanıp herkesle dalga geçen tipler.. 1 2 haftaya görürsün

çokrahatçokprofesyonel

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
ztn farklı kart girioz ve adres e numara girmiyozki şuan dediğin sistem ys de var ztn :D

Parley

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
yazdığın şikayeti ve verilen cevabın ekran resmini burda paylaşsan da hepimiz aydınlansak biraz :D

kersanane

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   1   0
KENDİ KULLANIYOR SENCE ŞİKAYET ETMEYE CESARETİ VAR MI ?