Koşun eski yemeksepetililer 30₺ ve üzeri alışverişlerde 20₺ indirim var.
Yemeksepeti ilk siparişe özel 30/20 indirim kodu : YMK20
Vodefoneli iseniz. Vodefone Yanımda Uygulamasından ilk siparişe özel 35/25 indirim kodu alabilirsiniz.
Onun dışında Hopi de yemeksepeti 30/20 indirim kodu veriyor. ( İlk sipariş değil, eski hesaplarda da oluyor) Benim linkim ve referans kodum ile kayıt olunca da 5 paracık kazanıyorsunuz.
DEN8XH2 davet kodum ile sen de Hopi'ye üye ol, 5 Paracık kazan. Kod 31.07.2021 tarihine kadar geçerlidir. Hopi'ni indir:
Hopi uygulamasını açıyorsunuz. Arama yerine yemeksepeti yazıyorsunuz. Oradan ilgili kampanyayı seçiyorsunuz. Size bir kod veriyor. (kodlar sınırlı sayıda)
Bu kod ile 30 ₺ ve üzeri eski/yeni hesaplarda 20₺ indirim sağlıyor. Hopi kodunuzu eski hesaplarda kullanmak daha mantıklı.
Yemeksepeti ilk siparişe özel 30/20 indirim kodu : YMK20
Herkese Yemeksepeti 30/20 indirim Bedava (Bölgesel Olabilir)
Reklamda görmüştüm. Yeni hesap açıp telefon doğrulaması yapıp kullanabilirsiniz. Kod: YEMEK20 Bölgesel olabilir ama. Son kullanma tarihini bilmiyorum.
alisverisforumu.com
Yemeksepeti 35/25 İlk Sipariş (Vodafoneliler için)
Vodafone yanımda uygulamasından Vodafone hat sahipleri buradan kod alabiliyor. Kodlar ilk sipariş için geçerlidir. Hesap açtıktan sonra telefon numarası onaylanması gerekmektedir. Yemeksepeti bu tarz kampanyayı çok yapar oldu ama ilk sipariş olayı biraz kötü. Vodafone'li değilsen tıkla
alisverisforumu.com
Onun dışında Hopi de yemeksepeti 30/20 indirim kodu veriyor. ( İlk sipariş değil, eski hesaplarda da oluyor) Benim linkim ve referans kodum ile kayıt olunca da 5 paracık kazanıyorsunuz.
DEN8XH2 davet kodum ile sen de Hopi'ye üye ol, 5 Paracık kazan. Kod 31.07.2021 tarihine kadar geçerlidir. Hopi'ni indir:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Hopi uygulamasını açıyorsunuz. Arama yerine yemeksepeti yazıyorsunuz. Oradan ilgili kampanyayı seçiyorsunuz. Size bir kod veriyor. (kodlar sınırlı sayıda)
Bu kod ile 30 ₺ ve üzeri eski/yeni hesaplarda 20₺ indirim sağlıyor. Hopi kodunuzu eski hesaplarda kullanmak daha mantıklı.
Son düzenleme: