Arkadaşlar bu forum satıştan daha çok indirimlerden faydalanmaya birbirimizi haberdar etmeye odaklı tabii ki satış yapmayın diyemem kimseye lakin indirim kullanmak isteyen arkadaşların genelde öğrenci olduğunu unutmayın satış yapan arkadaşlarında çoğu öğrenci farkındayım ama Yemeksepeti ilk sipariş indirimini bekletmeden yanına 30/20 eklemeden direkt 10 TL’ye satışa çıkaran arkadaşlara lafım bu şekilde yüksek fiyatlandırma yapmaya devam ederseniz
Onay Sistemini tüm forumla ücretsiz olarak paylaşacağım herkes kendisine yetecek kadar üretsin siparişini versin
Fiyatları makul seviyelere çekmenizi bekliyorum
DİPNOT
BEN YEMEKSEPETİ SATIŞLARIMI SONSUZA DEK DURDURDUM MESAJ ATAN SORAN ARKADAŞLARDA BİLİYOR ZATEN
İNDİRİM KULLANIRKENDE YİNE ÖĞRENCİ VE FİYATI MAKUL SEVİYEDE OLAN ARKADAŞLARDAN ALIYORUM KENDİM ÜRETMİYORUM ÇÜNKÜ O SATIŞI YAPAN KARDEŞİMİZİN CEBİNE UFAK UFAK HARÇLIK KOYMAYA ÇALIŞTIĞININ FARKINDAYIM.
Herkese iyi forumlar
Onay Sistemini tüm forumla ücretsiz olarak paylaşacağım herkes kendisine yetecek kadar üretsin siparişini versin
Fiyatları makul seviyelere çekmenizi bekliyorum
DİPNOT
BEN YEMEKSEPETİ SATIŞLARIMI SONSUZA DEK DURDURDUM MESAJ ATAN SORAN ARKADAŞLARDA BİLİYOR ZATEN
İNDİRİM KULLANIRKENDE YİNE ÖĞRENCİ VE FİYATI MAKUL SEVİYEDE OLAN ARKADAŞLARDAN ALIYORUM KENDİM ÜRETMİYORUM ÇÜNKÜ O SATIŞI YAPAN KARDEŞİMİZİN CEBİNE UFAK UFAK HARÇLIK KOYMAYA ÇALIŞTIĞININ FARKINDAYIM.
Herkese iyi forumlar