Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Site güvenilirmi bilmiyorum banada google reklamlarda denk geldi ama fiyat gerçekten efsane.
[font=urw-geometric, Arial]Xiaomi Mi 8 SE 5.88" 6Gb Ram 64Gb 12MP Dual Camera
[font=urw-geometric, Arial]
[font=urw-geometric, Arial]Rakamlarla Xiaomi Mi 8:
- Ön (Selfie) Kamera: 20 MP
[*]Dahili Hafıza: 64 GB
[*]RAM Kapasitesi: 6 GB
[*]Pil Gücü: 3400 mAh
[*]Ekran Boyutu: 6,21 inç
[*]Kamera Çözünürlüğü: 12 MP + 12
[*]İşlemci Kapasitesi: 2,8 GHz Quad Core + 1,8 GHz Quad Core
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
[font=urw-geometric, Arial]Yukarıdaki özelliklerinden kısaca bahsettiğimiz telefon, 6.21” ve 1080 x 2248 piksel Full HD çözünürlüklü AMOLED ekrana sahip. 12 Megapiksel çözünürlük sağlayan iki adet arka kamera, 20 Megapiksel çözünürlük sağlayan ön kamera bulunuyor. Xiaomi Mi 8’in yapay zeka destekli kameraları; sesli komut, seri çekim, zamanlayıcı, panorama, HDR, portre modu ve yüz algılama özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Ayrıca telefonun arka kısmında parmak izi okuyucu da bulunuyor.
[font=urw-geometric, Arial]8 çekirdekli Snapdragon 845 işlemcili Xiaomi Mi 8’de, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunuluyor. Android 8.1 Oreo sürümüyle gelen cihazda, 3400 mAh’lik bir batarya yer alıyor. Telefonda ayrıca, Usb Type-C portu ve çift hat özelliği de bulunuyor. Çift hat özelliği sayesinde cihaz aynı anda 2 farklı sim kart ile çalışabiliyor.
[font=urw-geometric, Arial]Cihaz tasarım tarafında ise çentikli ekranı, 154.9 x 74.8 x 7.6 mm ölçüleri, 175 gram ağırlığı ve alüminyum kasası ile fark yaratıyor. Kullanıcılarına siyah ve beyazın yanısıra mavi ve pembe renk seçeneklerini de sunan Xiaomi Mi 8 128 GB ‘a nasıl sahip olacağımıza gelelim.
[font=urw-geometric, Arial]Amerikapaketim üzerinden telefon alışverişlerinizi iki şekilde yapabilirsiniz: ''Benim Adıma Siz Satın Alın'' ve ''Kendim Satın Alacağım.''
[font=urw-geometric, Arial]''Benim Adıma Siz Satın Alın'' hizmetinde, ödemenizi dilerseniz 3 taksitle tarafımıza yapıyorsunuz. Sizin için iletmiş olduğunuz linkten ürünü satın alıyoruz. Bu hizmeti, kredi kartına taksit yaptırmak isteyenlere ya da Türk kredi kartını yurt dışında kullanmak istemeyen/kullanamayanlara tavsiye ediyoruz.
[font=urw-geometric, Arial]''Kendim Satın Alacağım'' hizmetinde ise, ürünü siz satın alıyor Los Angeles’taki sevkiyat merkezimize kargolatıyorsunuz.
[font=urw-geometric, Arial]Buradan sonrası iki hizmet için de aynı devam ediyor. Ürün tarafımıza geldikten sonra kargo ve varsa vergi bilgisi hesaplanıyor. Onayınız ardından 5 iş günü içerisinde hiçbir ek gümrük belgesi ya da ücreti ödemeden Türkiye adresinizde teslim alıyorsunuz. Detaylı bilgi almak için müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.
[font=urw-geometric, Arial]Ne kadar ödeyeceğim?
[font=urw-geometric, Arial]Ürünün Amerika fiyatı 440$’dır. Türkiye kargo bedeli 19$ olacak olup vergisi 88$ olacaktır. Toplamda 547$ dışında hiçbir ek ödeme yapmayacaksınız.
[font=urw-geometric, Arial]Cihaz Türkiye’de çalışır mı?
[font=urw-geometric, Arial]Cihazınızı kayıt ettirmeniz halinde çalışacaktır. Yaklaşık 100-150 TL maliyeti vardır. Telefoncunuzdan detaylı bilgi alabilirsiniz.