Arkadaşlar malum sdd almıştım. Sistemi kurduktan sonra driver booster ile tüm sürücüleri güncel şekilde kurmuştum. ama bir bela yakaladı beni. Sık sık oyun oynarken bile uyku moduna girmeye başladı pc. Her yerden kapatmıştım uyku moduna girmeyi. Ama sorun çözülmüyordu. Biraz araştırma yaptım net bir şey bulamadım ama sürücüden kaynaklı olabileceğini anladım. İntel in grafik sürücüsü geçmişte bir kere başımı ağrıtmıştı. Ben de intel grafik sürücüsünü asus un sitesinden tekrar indirdim windows 8,1 için olanını. kurdum ve sorun tamamen kesildi. Tavsiyem:
Öncelikle sürücüleri bilgisayarı aldığınız markanın web sitesinden indirerek kurun. Driver booster gibi programlar bazen uyumsuz sürücü kurdurabiliyor.
Ama iş işten geçti ise üzülmeyin. İntel ekran kartınızın sürücüsünü bilgisayar üreticinizin web sitesinden indirerek eski de olsa kurun. Geçmiş olsun sorun çözülmüştür kuvvetle muhtemel
Sorun yaşadığım bilgisayar Asus X550L
Sürücü sayfası:
Öncelikle sürücüleri bilgisayarı aldığınız markanın web sitesinden indirerek kurun. Driver booster gibi programlar bazen uyumsuz sürücü kurdurabiliyor.
Ama iş işten geçti ise üzülmeyin. İntel ekran kartınızın sürücüsünü bilgisayar üreticinizin web sitesinden indirerek eski de olsa kurun. Geçmiş olsun sorun çözülmüştür kuvvetle muhtemel
Sorun yaşadığım bilgisayar Asus X550L
Sürücü sayfası:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.