Banner alanı

Onaylı Yemek Sepeti Hesapları Satıyorum

resellsatış

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
ONAYLI Yemeksepeti hesapları.Online ödemelerde 50/40 tl indirim sağlayan ( 50/40 = 50 liralık yemeğe 40 liralık indirim demek )

Onaylı yemeksepeti 50/40 hesaplar : 11 TL, Minumum Satışım 3 Adettir. 10 Adet Ve Üstü Alımlarda Tane Fiyatı 10 Tl Olarak İndirim Uygulanır

Siparişi bana iletiyorsunuz bende kendi kartımla alım yapıyorum siparişin fotoğrafını tarafınıza iletiyorum

İptal durumunda para iadesi, isteğe göre yeni hesap temini yapılır.

Ödeme : Papara, İban,Trendyol Bakiye

Stok Şuan İçin :35 Adet Hergün Yenilenmektedir Toplu Alıcak Kişiye Stok Sağlayabilirim

Telegram Adresim: Whatsapp Adresim: ‪‪‪+91 81380 38573

tsumatra

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 100%
1   0   0
Neden minimum 3 adet mesela?

Sinaan

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
abi şu dolandırma taktiğini yemiyorlar artık başka taktik bulun ya

resellsatış

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
abi şu dolandırma taktiğini yemiyorlar artık başka taktik bulun ya
Dostum benden bir kere bile ürün almamışsın itemsatış,dh formu,kabasakal gibi sitelerde 25 üstü 5 yıldızlı ticaretim var yani benden bir ürün, araç satın almadan bu teşhisi nasıl koyabiliyorsunuz anlamış değilim yinede teşekkür ederim

(bu siteler ne alaka banane dersen, örnek ve bilindik siteler arasında olduğu için söylüyorum)

resellsatış

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Dostum benden bir kere bile ürün almamışsın itemsatış,dh formu,kabasakal gibi sitelerde 25 üstü 5 yıldızlı ticaretim var yani benden bir ürün, araç satın almadan bu teşhisi nasıl koyabiliyorsunuz anlamış değilim yinede teşekkür ederim

(bu siteler ne alaka banane dersen, örnek ve bilindik siteler arasında olduğu için söylüyorum)
ve alıcı kişilere zaten güvence gösteriyorum discord ekranımdan yayın açarak (veya daha önce sattığım kişilerin ss'ini göstererek) bu kadar ön yargılı olmadan önce bir sorun araştırın edin lütfen rica ediyorum

Polat7272

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Beyler buda hakan denen kişidir dikkst edin dün açmış hesabı

tsumatra

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 100%
1   0   0
Birisi kupon satarken minimum tutar koyuyorsa anlayın dolandırıcı. Satıcı adam tek tek satar.