Bitexen BORSASI KAYIT OLUP KYC İŞLEMİNİ TAMAMLAYAN HERKESE 20 BTXN ÖDÜL DAĞITIYOR!
10 BTXN Geri Ödeme de ben yapıyorum
Referanslı Link -
( Kayıt olma ekranında En Alt Kısımda Referans Kodumun Bulunmasına Özen Gösterin. )
Yapmanız Gerekenler
Referansım ile kayıt olun ve KYC, İkametgah ve Müşteri Tanıma Formunu Doldurun.
E-Devlet üzerinden İkametgah Belgesi alırken Kurum Talebi'ni seçin ve Altında ki kutucuğa Bitexen yazın.
KYC ve İkametgah Onaylandıktan sonra Müşteri Tanıma Formunu doldurun, ardından ödül otomatik hesabınıza yansıyacaktır.
Ödül Hesabınıza Yansıdıktan sonra, teyit işlemleri için tarafıma iletişim kanallarımdan veya PM üzerinden ulaşıp mail adresinizin ilk 2 harfini ve üye olduğunuz tarih ve saati (Kayıt olurken gelen mailde bulunmaktadır) bana belirtiniz. Ardından Güncel Kura Göre 10 BTXN Ödemenizi Yapayım.
Referanssız Link -
Kampanya Detayları -
10 BTXN Geri Ödeme de ben yapıyorum
Referanslı Link -
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
( Kayıt olma ekranında En Alt Kısımda Referans Kodumun Bulunmasına Özen Gösterin. )
Yapmanız Gerekenler
Referansım ile kayıt olun ve KYC, İkametgah ve Müşteri Tanıma Formunu Doldurun.
E-Devlet üzerinden İkametgah Belgesi alırken Kurum Talebi'ni seçin ve Altında ki kutucuğa Bitexen yazın.
KYC ve İkametgah Onaylandıktan sonra Müşteri Tanıma Formunu doldurun, ardından ödül otomatik hesabınıza yansıyacaktır.
Ödül Hesabınıza Yansıdıktan sonra, teyit işlemleri için tarafıma iletişim kanallarımdan veya PM üzerinden ulaşıp mail adresinizin ilk 2 harfini ve üye olduğunuz tarih ve saati (Kayıt olurken gelen mailde bulunmaktadır) bana belirtiniz. Ardından Güncel Kura Göre 10 BTXN Ödemenizi Yapayım.
Referanssız Link -
Giriş yap veya üye ol.
( Ödül Alamazsınız. )Kampanya Detayları -
Giriş yap veya üye ol.
Forum Dışı Kişilerinde Ulaşabilmesi için İletişim Kanallarım;
Telegram (Kota Doldu)
NOT: Borsa kaynaklı kampanya değişimi, ödeme yapmama vb durumlarda sorumluluk kabul etmemekteyim. Lütfen Kampanya koşullarını okuyunuz.
Moderatör tarafında düzenlendi: