Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
76TLden 68TLye düşmüş
DİP FİYAT
İndirim bilgileri bu uygulama ile fiyat geçimine bakarak öğrenilmiştir
Uygulama nasıl kullanılır
Ayrıca bu uyuglama ile ürünlerin daha ucuzunu bulup satın alabiliyorum Çok faydalı bir uyugulama sizede faydalı olursa ne mutla
ben bu uyuglama sayesinde şimdiye kadar aldığım ürünleri ortalamada %30 daha indirimli alabildim.
Uygulama nasıl kullanılır
Ayrıca bu uyuglama ile ürünlerin daha ucuzunu bulup satın alabiliyorum Çok faydalı bir uyugulama sizede faydalı olursa ne mutla
ben bu uyuglama sayesinde şimdiye kadar aldığım ürünleri ortalamada %30 daha indirimli alabildim.
özellikleri:
[9mm Dinamik Sürücü]
9mm Dinamik Sürücü ile kristal netliğinde ses ve bas geliştirmek sağlar mükemmel derinlik ve detay çözünürlüğü.
[eller-serbest Aramalar]
dahili yüksek dereceli gelen Mikrofon ellerinizi serbest setleri egzersiz sırasında yanıtlayan ve aramaları biten & seyahat.
[bir Düğme Hat Kontrolü]
In-line kontrol fonksiyonu, kolay kontrol müzik ve video oynatma, ve cevap/end gelen bir-çağrı.
[güçlü Uyumluluk]
3.5mm Kablolu Kulaklıklar çoğu 3.5mm ses cihazları ile uyumludur. güç tükeniyor hakkında endişelenmenize gerek.
[rahattır]
üç boyutları ile kulak içi kulaklık silikon kulak ucu uzun giyen konfor sağlamak ve üstün ses izolasyon.
özellikler:
marka Adı: JBL
Model Numarası: T180A
türü: Kulak Dinamik
birim Çapı: 9mm
empedans: 16ohm
hassasiyet: 105dB
frekans tepkisi: 20Hz-22 KHz
fiş Tipi: 3.5mm
kablo uzunluğu: 1.1 m/3.60ft
mikrofon: Evet
hat Kontrolü: Evet
renk: Siyah ile Turuncu
kulaklık Ağırlık: 15g/0.53 oz
paket Boyutu: 17.3*9.4*4.6 cm/6.81*3.70 * 1.81in
paket Ağırlığı: 100g/3.52 oz
paket Listesi:
1 * Kulaklıklar
2 * Çiftleri Silikon Kulaklık
[9mm Dinamik Sürücü]
9mm Dinamik Sürücü ile kristal netliğinde ses ve bas geliştirmek sağlar mükemmel derinlik ve detay çözünürlüğü.
[eller-serbest Aramalar]
dahili yüksek dereceli gelen Mikrofon ellerinizi serbest setleri egzersiz sırasında yanıtlayan ve aramaları biten & seyahat.
[bir Düğme Hat Kontrolü]
In-line kontrol fonksiyonu, kolay kontrol müzik ve video oynatma, ve cevap/end gelen bir-çağrı.
[güçlü Uyumluluk]
3.5mm Kablolu Kulaklıklar çoğu 3.5mm ses cihazları ile uyumludur. güç tükeniyor hakkında endişelenmenize gerek.
[rahattır]
üç boyutları ile kulak içi kulaklık silikon kulak ucu uzun giyen konfor sağlamak ve üstün ses izolasyon.
özellikler:
marka Adı: JBL
Model Numarası: T180A
türü: Kulak Dinamik
birim Çapı: 9mm
empedans: 16ohm
hassasiyet: 105dB
frekans tepkisi: 20Hz-22 KHz
fiş Tipi: 3.5mm
kablo uzunluğu: 1.1 m/3.60ft
mikrofon: Evet
hat Kontrolü: Evet