Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[font=Roboto, Arial, sans-serif]murat bey ürün bugün elıme gectı ama montajını yapamadım,a da ve b de hangı renk vıdaları kullandınız ? bır türlü oturtamadım pervanelerı ,4 tane a ,4 tane b var hangısını kullanacagım bulamadım
[font=Roboto, Arial, sans-serif]murat bey ürün bugün elıme gectı ama montajını yapamadım,a da ve b de hangı renk vıdaları kullandınız ? bır türlü oturtamadım pervanelerı ,4 tane a ,4 tane b var hangısını kullanacagım bulamadım
Öncelikle hayırlı olsun. A-B pervaneler drone üzerindeki A-B yerine gelmek zorunda zaten kutunun kapağının belirtilmis hangisinin nereye geleceği drone nun uzerinde de yazıyor pervanelerin takıldığı yerde A-B işareti
Buraya dikkat !!! Siyah vida A pervaneye takılacak çentikler yerine oturacak ve SAGDAN SOLA DOGRU sikilacak
B pervane gümüş vida takılacak ve yine çentik yerine gelecek ve bu sefer SOLDAN SAGA DOGRU sikilacak buna dikkat edin zorlama yapmayın başka sorularınız varsa yardımcı olurum yine