ishak53' Alıntı:Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Benim derdim hediye falan değil. İsteseydim uzun uzun konular açmak yerine 2 3 cümle ile daha fazla konu açıp kazanabilirdim.
Bu belirttikten sonra forumda 10 $ için hile yapan arkadaş mevcut.
Hayır yapiyosan hakkıyla yap bari. Bizde helal olsun diyelim![]()
iso227 (ali hoca)' Alıntı:BU ARADA BİR KİŞİ ALMICAK ZATEN 10$BİRDEN FAZLA KİŞİ 10$ HEDİYE ALABİLİR DURUMA GÖRE
![]()
iso227 (ali hoca)' Alıntı:ishak53' Alıntı:Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Benim derdim hediye falan değil. İsteseydim uzun uzun konular açmak yerine 2 3 cümle ile daha fazla konu açıp kazanabilirdim.
Bu belirttikten sonra forumda 10 $ için hile yapan arkadaş mevcut.
Hayır yapiyosan hakkıyla yap bari. Bizde helal olsun diyelim![]()
hocam zaten faydalı konu açanlar kazanıcak 10$ bu seferhile yapanlarında kazanacağı varsa bile hiç kazanamayacak zaten.
bu arada hile yapanları lütfen bildirin
DEĞERLENDİRME ÖNEM SIRASINA GÖRE ŞU ŞEKİLDE YAPILICAKTIR.
1-) FAYDALI PAYLAŞIM
2-) KONU AÇMA
3-) MESAJ ATMA
4-) +REP ALMA
5-) TEŞEKKÜR ALMA
emre345' Alıntı:Hile yapmayın arkadaşlar.Biz özenerek resimleri bile telefonumuzla çekiyoruz sonra bilgisayarımıza atıyoruz.Tek tek linkleri yüklüyooruz.Konu açıyoruz.Aöf zamanı bile konu açıyorsak sitenin yararına uğraşıyoruz..
ishak53' Alıntı:emre345' Alıntı:Hile yapmayın arkadaşlar.Biz özenerek resimleri bile telefonumuzla çekiyoruz sonra bilgisayarımıza atıyoruz.Tek tek linkleri yüklüyooruz.Konu açıyoruz.Aöf zamanı bile konu açıyorsak sitenin yararına uğraşıyoruz..
Ben senden bahsediyordum? Açtığın çakma hesaplardan?
ishak53' Alıntı:emre345' Alıntı:Hile yapmayın arkadaşlar.Biz özenerek resimleri bile telefonumuzla çekiyoruz sonra bilgisayarımıza atıyoruz.Tek tek linkleri yüklüyooruz.Konu açıyoruz.Aöf zamanı bile konu açıyorsak sitenin yararına uğraşıyoruz..
Ben senden bahsediyordum? Açtığın çakma hesaplardan?
emre345' Alıntı:ishak53' Alıntı:Ben senden bahsediyordum? Açtığın çakma hesaplardan?
Pardonda sadece benmi yapıyorum rep teşekkür olayını ? Başkalarıda yapıyor merak etmeyin.
Ayrıca sizin konularınızın coğu da 2-3 cümle ..
ishak53' Alıntı:emre345' Alıntı:Pardonda sadece benmi yapıyorum rep teşekkür olayını ? Başkalarıda yapıyor merak etmeyin.
Şuan baktım, konularim hakkında size biraz hak veriyorum. Ama biraz.
Kim yapıyor başka? Söyleyin bilelim.
Baskalarinin yapması sizi haklı kılmıyor.
cgokhans siz de öyleymişsiniz. Şuan fark ettim.
İsmail hocam bence rep ve teşekkür olayını kaldırılsın.
Sadece konu, yorum, aktiflik durumu olsun.
ishak53' Alıntı:emre345' Alıntı:Pardonda sadece benmi yapıyorum rep teşekkür olayını ? Başkalarıda yapıyor merak etmeyin.
Şuan baktım, konularim hakkında size biraz hak veriyorum. Ama biraz.
Kim yapıyor başka? Söyleyin bilelim.
Baskalarinin yapması sizi haklı kılmıyor.
cgokhans siz de öyleymişsiniz. Şuan fark ettim.
İsmail hocam bence rep ve teşekkür olayını kaldırılsın.
Sadece konu, yorum, aktiflik durumu olsun.
Lithium' Alıntı:Ne kadar ilginç bir tartışma konuda tartışan herkesin illa ki bir kaç konusu hemen hemen şu durumda ve bence tamamen forumun kirliliği
Örnek 1 :
Youtube incelemesi
Aliexpress linki gördüm beğendim paylaşayım dedim ehehe.
Örnek 2 :
Sanki arkadaşına ürün atar gibi konu açanlar bak ne gördüm diyip direk link paylaşanlar.
Baya ilginç gerçekten.