Gamerpay yeni bir referans kampanyası başlattı. İlk kez kaydolan kişilere ilk alımda 10 euro indirim veriyor. Ben az önce Bynogamede 480₺ye satılan bir item'ı 13 Euroya (250₺'ye) aldım.
Nasıl yapılır?
(Referransız link:
Top deals kısmından iyi bir item seçin
Seçtiğiniz item'ı bynogameden rahat satılıyor mu diye kontrol edin benim seçtiğim item mesela her hafta 3-4 tane satılıyormuş.
Satın alma işlemini tamamlayın sonra takas teklifi yollayacaksınız itemı satan kişiden isteyeceksiniz. Benim isteğim 5 dakika içinde kabul edildi eğer kişi kabul etmezse site iade ediyor paranızı hemen.
1 hafta sonra takas banı bittikten sonra bynogame'e koyarsınız 1-2 saatte rahatlıkla satılır
Aldığım item: (İlk trade sayfasında indirim gözükmüyor son ss'de ekstra kaydını paylaştım)
Item'ın Bynogame fiyatı:
Nasıl yapılır?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Referanslı link ile steam hesabınızla kayıt olun.(Referransız link:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(Ödül vermez) )Top deals kısmından iyi bir item seçin
Seçtiğiniz item'ı bynogameden rahat satılıyor mu diye kontrol edin benim seçtiğim item mesela her hafta 3-4 tane satılıyormuş.
Satın alma işlemini tamamlayın sonra takas teklifi yollayacaksınız itemı satan kişiden isteyeceksiniz. Benim isteğim 5 dakika içinde kabul edildi eğer kişi kabul etmezse site iade ediyor paranızı hemen.
1 hafta sonra takas banı bittikten sonra bynogame'e koyarsınız 1-2 saatte rahatlıkla satılır
Aldığım item: (İlk trade sayfasında indirim gözükmüyor son ss'de ekstra kaydını paylaştım)
Item'ın Bynogame fiyatı: