Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Drone efsane gözüküyor arkadaşlar.Drone üstündeki kameradan canlı olarak telefondan bakarak kontrol edebiliyorsun.
Katlanabilir yapsıyla kolayca taşınabiliyor.
Şuan sıcak indirimde
İndirim oranı iyi Dibin dibi fiyat şuan
İndirim bilgileri bu uygulama ile fiyat geçimine bakarak öğrenilmiştir
Uygulama nasıl kullanılır
Ayrıca bu uyuglama ile ürünlerin daha ucuzunu bulup satın alabiliyorum Çok faydalı bir uyugulama sizede faydalı olursa ne mutla
ben bu uyuglama sayesinde şimdiye kadar aldığım ürünleri ortalamada %30 daha indirimli alabildim.
Uygulama nasıl kullanılır
Ayrıca bu uyuglama ile ürünlerin daha ucuzunu bulup satın alabiliyorum Çok faydalı bir uyugulama sizede faydalı olursa ne mutla
ben bu uyuglama sayesinde şimdiye kadar aldığım ürünleri ortalamada %30 daha indirimli alabildim.
Video Link:
açıklama:
[font=arial, verdana, sans-serif]marka Adı: Eachine
[font=arial, verdana, sans-serif]ürün NO.: E58
[font=arial, verdana, sans-serif]frekans: 2.4G
[font=arial, verdana, sans-serif]kanal: 4ch
[font=arial, verdana, sans-serif]Gyro: 6 eksenli
[font=arial, verdana, sans-serif]Quadcopter Pil: 3.7 V 500 mAh Lipo[font=arial, verdana, sans-serif] [font=arial, verdana, sans-serif](dahil)
[font=arial, verdana, sans-serif]verici Pil: 3x1.5 AA pil[font=arial, verdana, sans-serif] [font=arial, verdana, sans-serif](Dahil DEĞILDIR)
[font=arial, verdana, sans-serif]şarj süresi: 60-70mins
[font=arial, verdana, sans-serif]uçan süresi: 7-9mins
[font=arial, verdana, sans-serif]R/C mesafe: 80-100 m
[font=arial, verdana, sans-serif]renk: Siyah
[font=arial, verdana, sans-serif]kamera: 2MP 720 P geniş açı, 0.3MP[font=arial, verdana, sans-serif] [font=arial, verdana, sans-serif](isteğe bağlı)
[font=arial, verdana, sans-serif]dört ' ın boyutu: 27x19.5x5 cm (kollar katlanmış değil)
[font=arial, verdana, sans-serif]12.5x7.5x5 cm (kollar katlanmış)
[font=arial, verdana, sans-serif]paket Boyutu: 17.5x16x7 cm
[font=arial, verdana, sans-serif]paket ağırlığı: 360g
özellikleri:
[font=arial, verdana, sans-serif]-katlanabilir kolları ile, küçük boyutu, taşıması kolay.
[font=arial, verdana, sans-serif]-rakım tut modu fonksiyonu ile istikrarlı uçuş sağlar.
[font=arial, verdana, sans-serif]-wifi fonksiyonu ile bağlanabilir APP, APK sistemi fotoğraf çekmek için, video, telefon aracılığıyla gerçek zamanlı iletim kamera görüntü.
[font=arial, verdana, sans-serif]-2 kameralar seçim olabilir var var. 2.0MP ile 720 P geniş açı kamera geniş aralığı yüksek denfinition vermek resim ve video.
[font=arial, verdana, sans-serif]-Başsız Modu ile, gerek uçak uçan önce konumunu ayarlamak için.
[font=arial, verdana, sans-serif]-Bir anahtar ile dönmek için yol bulmak ev fonksiyonu kolayca yapar.
[font=arial, verdana, sans-serif]-2.4 GHz Teknolojisi Anti-Parazit için Kabul.
[font=arial, verdana, sans-serif]-4 Kanal hangi yapabilirsiniz ascend, alçalma, ileri, geriye, sol yana sinek, sağ yana sinek ve haddeleme 360 °.
[font=arial, verdana, sans-serif]-6-axis gyro hangi can daha istikrarlı uçan ve kontrolü kolay olabilir var.
[font=arial, verdana, sans-serif]-bu var 3-level uçuş hız geçmek için uçan ile daha eğlenceli yapabilirsiniz.
[font=arial, verdana, sans-serif]-The quadcopter gövde yüksek mukavemet ve dayanıklı mühendislik plastikleri yapılır, hafif ve dayanıklı direnç.
[font=arial, verdana, sans-serif]fonksiyonu:[font=arial, verdana, sans-serif][font=arial, verdana, sans-serif] yukarı/aşağı, İleri/geri, sağ/sola, yana uçuş, 3-level uçuş hızı, LED Işık, başsız Modu, bir Anahtar Otomatik Dönüş, rakım Tut Modu, WiFi FPV
paket Içeriği:
[font=arial, verdana, sans-serif]1 x Eachine E58 RC Quadcopter
[font=arial, verdana, sans-serif]1 x Verici
[font=arial, verdana, sans-serif]1x3.7 V 500 mAh Lipo Pil[font=arial, verdana, sans-serif][font=arial, verdana, sans-serif] (zaman sipariş pil miktarı seçin olabilir)
[font=arial, verdana, sans-serif]1 x USB Şarj Kablosu
[font=arial, verdana, sans-serif]4 x Koruma Kapağı
[font=arial, verdana, sans-serif]4 x Yedek Bıçaklar
[font=arial, verdana, sans-serif]1 x tornavida
[font=arial, verdana, sans-serif]1 x Kullanım Kılavuzu
Moderatör tarafında düzenlendi: