Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ürünü 0 beklentiyle aldım kamerası fiyatına göre iyi gene,mesajlaşma telefon ile görüşme özellikleride var.
Whatsapp,facebook,twitter vs. de var.
Sim kart desteği ve bluetooth desteğide var.ister bluetooth ile internete dolaşıp telefonla görüş ister sim kartı ile.
Sim kart taktıktan sonra imei 120 gün sonra kapanıyor ama sonra imei atılabiliyormuş kolay diyorlar atması.
bu fiyata saat alınıyor normalde,adamlar akıllı saat satıyor
tavsiye ederim
Dibin dibi fiyatlı ürünleri bu uygulama ile fiyat geçimine bakarak öğrenilmiştir
Uygulama nasıl kullanılır
Ayrıca bu uyuglama ile ürünlerin daha ucuzunu bulup satın alabiliyorum Çok faydalı bir uyugulama sizede faydalı olursa ne mutla
ben bu uyuglama sayesinde şimdiye kadar aldığım ürünleri ortalamada %30 daha indirimli alabildim.
1 YIL SONRA EDİT: Fikrimi değiştirdim T8 akıllı saatide iyi bir alternatif
[font=arial, verdana, sans-serif][font=arial, verdana, sans-serif][font=arial, verdana, sans-serif]SSS[font=arial, verdana, sans-serif] DZ09 GETIHU of Giyilebilir Cihazlar Akıllı Izle
[font=arial, verdana, sans-serif]Q1: diller destek DZ09 yapar Ne tür? dilini değiştirmek için nasıl?
[font=arial, verdana, sans-serif]A1:[font=arial, verdana, sans-serif] İngilizce, İtalyan, alman, lehçe, İspanyolca, fransız, türk, portekizce, rus
[font=arial, verdana, sans-serif]ayarı Rota: Ayarları-Telefon Ayarları Dil-ihtiyacınız dili Seçin
[font=arial, verdana, sans-serif]Q2: bu iPhone ve Android Telefon ile uyumlu Olduğunu?
[font=arial, verdana, sans-serif]A2: Bu İzle Android akıllı telefonlar ile tam uyumludur.
[font=arial, verdana, sans-serif]iPhone için, iPhone için APK yoktur çünkü bunu açık vermedi. yani[font=arial, verdana, sans-serif] [font=arial, verdana, sans-serif]aşağıda 7 fonksiyonları iPhone senkronize edebilirsiniz: SYNC aramalar, pedometre, takvim, kronometre, hesap, çalar Saat, müzik (Bluetooth)
[font=arial, verdana, sans-serif]Q3: Ne pakete dahildir?
[font=arial, verdana, sans-serif]İzle * 1
[font=arial, verdana, sans-serif][font=arial, verdana, sans-serif]ekran Koruyucu * 1
[font=arial, verdana, sans-serif]USB Kablosu * 1
[font=arial, verdana, sans-serif]kullanım Kılavuzu * 1
[font=arial, verdana, sans-serif][font=arial, verdana, sans-serif]perakende Kutu * 1
[font=arial, verdana, sans-serif][font=arial, verdana, sans-serif]
[font=arial, verdana, sans-serif]
Uygulama nasıl kullanılır
Ayrıca bu uyuglama ile ürünlerin daha ucuzunu bulup satın alabiliyorum Çok faydalı bir uyugulama sizede faydalı olursa ne mutla
ben bu uyuglama sayesinde şimdiye kadar aldığım ürünleri ortalamada %30 daha indirimli alabildim.
1 YIL SONRA EDİT: Fikrimi değiştirdim T8 akıllı saatide iyi bir alternatif
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
[font=arial, verdana, sans-serif][font=arial, verdana, sans-serif][font=arial, verdana, sans-serif]SSS[font=arial, verdana, sans-serif] DZ09 GETIHU of Giyilebilir Cihazlar Akıllı Izle
[font=arial, verdana, sans-serif]Q1: diller destek DZ09 yapar Ne tür? dilini değiştirmek için nasıl?
[font=arial, verdana, sans-serif]A1:[font=arial, verdana, sans-serif] İngilizce, İtalyan, alman, lehçe, İspanyolca, fransız, türk, portekizce, rus
[font=arial, verdana, sans-serif]ayarı Rota: Ayarları-Telefon Ayarları Dil-ihtiyacınız dili Seçin
[font=arial, verdana, sans-serif]Q2: bu iPhone ve Android Telefon ile uyumlu Olduğunu?
[font=arial, verdana, sans-serif]A2: Bu İzle Android akıllı telefonlar ile tam uyumludur.
[font=arial, verdana, sans-serif]iPhone için, iPhone için APK yoktur çünkü bunu açık vermedi. yani[font=arial, verdana, sans-serif] [font=arial, verdana, sans-serif]aşağıda 7 fonksiyonları iPhone senkronize edebilirsiniz: SYNC aramalar, pedometre, takvim, kronometre, hesap, çalar Saat, müzik (Bluetooth)
[font=arial, verdana, sans-serif]Q3: Ne pakete dahildir?
[font=arial, verdana, sans-serif]İzle * 1
[font=arial, verdana, sans-serif][font=arial, verdana, sans-serif]ekran Koruyucu * 1
[font=arial, verdana, sans-serif]USB Kablosu * 1
[font=arial, verdana, sans-serif]kullanım Kılavuzu * 1
[font=arial, verdana, sans-serif][font=arial, verdana, sans-serif]perakende Kutu * 1
[font=arial, verdana, sans-serif][font=arial, verdana, sans-serif]
Moderatör tarafında düzenlendi: