Arkadaşlar vova yı ilk çıktığında sizlere tanıtmıştık. Umudumuz olduğunu belirtmiştik. Bu güne kadar 50'ye yakın ürünüm geldi. Saymadım tabi ki Size bazılarının fotoğrafını gösteriyorum. Sahte resim diyenler için çeşit çeşit koydum Neler aldık aklıma gelenleri ve iyi olup olmadıklarını yazayım:
*Metal kordonlu kol saati, plastik kordonlu kol saati ikisi de mükemmel. Fiyatına göre tabi. Ama bir iş arkadaşım bu ne la 200 tl ye aldım desen inanırlar dedi
*15-20 kadar usb bellek. Arkadaşlar NTFS olarak biçimlenmiyor. Dosyaları alıyor gibi gösteriyor ama 15 gblık film attı iseniz bunun usb belleğe yazılan 7 gb kadarı çalışıyor. Gerisinde hata veriyor. BEdava olduğu için problem yok. Sık sık usb bellek kaybedenler için yinede tavsiye edilebilir.
*Yapıştırıcıyı denemedim. Mutfak havluluğu yine denemedim. Mutfak sabun koyduğumuz aparat taktı öylece duruyor :
*Banyo havluları ince ama uzunluğu sayesinde kes kes mutfak havlusu yap mutlaka tavsiye ederim.
*Dikiş makinesi geldi ama fotosunu çekmedim daha. Denemedim de.
*Bayan tshirt tavsiye ederim kaliteli
*Boxerlar yine tavsiye ederim
*Usb çoklayıcı, araç klima çıkışı temizleme aparatı yine ihtiyaç varsa alınabilir.
*Nemlendirici ruj, patates soyucu yine tavsiye edilir
*Doğrama tahtası kesinlikle uzan durun ufacık bi şey o nedir ya.
*Mutfak dolabı bölmeleri için koruyucu kılıf. Bence gerek yok. Pek sevmedim.
*Kevgir. Maşallah harika Devasa
*Katlanabilir market poşeti 2019 ile birlikte çok lazım olacak alınabilir.
*Bayan cüzdan gibi bi şey. Yine fena değil. Ama çokta da kaliteli değil.
*Kalem içleri. Resimde kalem gibi görünsede hepsi iç. Daha denemedim ama bedava alınabilir
*Suyun sıcaklığına göre renk değiştiren aparat. Daha takmaya fırsatım olmadı. Güzele benziyor.
*Fareler bir sürü Şu an iş yerimde kullanıyorum. Fare ihtiyacı olanlar değerlendirebilir. Tek kusuru uzun ve ince olması. Ele tam oturmuyor :-/
__Güncel__ bu gün koltuk arkasına takılan toparlayıcılar geldi. Mutlaka tavsiye ederim
*Renkli su çıkışı veren aparatı taktım süper
*Geri gelenler aynı şeyler
Aklıma gelenler bunlar. Tek yapmanız gereken referanslı linkle (
*Metal kordonlu kol saati, plastik kordonlu kol saati ikisi de mükemmel. Fiyatına göre tabi. Ama bir iş arkadaşım bu ne la 200 tl ye aldım desen inanırlar dedi
*15-20 kadar usb bellek. Arkadaşlar NTFS olarak biçimlenmiyor. Dosyaları alıyor gibi gösteriyor ama 15 gblık film attı iseniz bunun usb belleğe yazılan 7 gb kadarı çalışıyor. Gerisinde hata veriyor. BEdava olduğu için problem yok. Sık sık usb bellek kaybedenler için yinede tavsiye edilebilir.
*Yapıştırıcıyı denemedim. Mutfak havluluğu yine denemedim. Mutfak sabun koyduğumuz aparat taktı öylece duruyor :
*Banyo havluları ince ama uzunluğu sayesinde kes kes mutfak havlusu yap mutlaka tavsiye ederim.
*Dikiş makinesi geldi ama fotosunu çekmedim daha. Denemedim de.
*Bayan tshirt tavsiye ederim kaliteli
*Boxerlar yine tavsiye ederim
*Usb çoklayıcı, araç klima çıkışı temizleme aparatı yine ihtiyaç varsa alınabilir.
*Nemlendirici ruj, patates soyucu yine tavsiye edilir
*Doğrama tahtası kesinlikle uzan durun ufacık bi şey o nedir ya.
*Mutfak dolabı bölmeleri için koruyucu kılıf. Bence gerek yok. Pek sevmedim.
*Kevgir. Maşallah harika Devasa
*Katlanabilir market poşeti 2019 ile birlikte çok lazım olacak alınabilir.
*Bayan cüzdan gibi bi şey. Yine fena değil. Ama çokta da kaliteli değil.
*Kalem içleri. Resimde kalem gibi görünsede hepsi iç. Daha denemedim ama bedava alınabilir
*Suyun sıcaklığına göre renk değiştiren aparat. Daha takmaya fırsatım olmadı. Güzele benziyor.
*Fareler bir sürü Şu an iş yerimde kullanıyorum. Fare ihtiyacı olanlar değerlendirebilir. Tek kusuru uzun ve ince olması. Ele tam oturmuyor :-/
__Güncel__ bu gün koltuk arkasına takılan toparlayıcılar geldi. Mutlaka tavsiye ederim
*Renkli su çıkışı veren aparatı taktım süper
*Geri gelenler aynı şeyler
Aklıma gelenler bunlar. Tek yapmanız gereken referanslı linkle (
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
)üye olmak. Uygulamayı kurmak ve 0 dolar ürünler kısmından kazandığınız elmas ile sanal kart kullanılarak (güvenlik sebebiyle) sipariş vermek. Daha detaylı bilgi için ana konumuzu ziyaret edebilirsiniz :angel: Mutlaka göz atın durduk yere ban yemeyin. Nelere dikkat edeceksiniz yazdık ana konuya :angel: