Merhaba arkadaşlar.. Çoğunuzun da bildiği ''Bitcoin'' günümüzde baya değer görüyor ve yatırım yapanlara kazandırıyor. Peki herhangi bi yatırım yapmadan ''Bitcoin'' kazanmak ister misiniz? İsterim diyorsanız bu tanıtım yazısı tam size göre.. Size ücretsiz (free) bitcoin kazanacağınız bir sistemden bahsedeceğim..
Öncelikle söylemek isterim ki piyasada buna benzer birçok site var ancak aralarında açık ara en iyisi bu site çünkü 8 yıldır aktif, ve 41 milyon kullanıcısı var !
Hilesi hurdası yok, hacklenemiyor, üst düzey güvenlik önlemli.
Resimlerle açıklamak daha sağlıklı olur diye düşündüm ve açıklamayı öyle hazırladım..
Kayıt olmak için bit.ly/bitcoinhane kopyalayın.
Şimdi size sistemdeki kısımlardan bahsedeceğim..
ROLL yaptığınız zaman size çevirmeden çıkan sayıya göre size verilecek Bitcoin miktarı belirlenir. Resim bu konuda yardımcı olacaktır.
''BET AMOUNT'' yazan kısma oyuna yatırmak istediğiniz miktarı giriyorsunuz.
Şimdi yukardaki fotoğrafta boş kutucukların olduğu bölümde ise extra olarak bir seçenek yer alıyor. Roll Numarası ''8888'' bulursa seçtiğiniz kutucuklara göre yatırmanız gereken ve kazanacağınız miktarı gösterir.. Alt kısımdaki ''BET HI'' ve ''BET LO'' kısımlarına tıklayarak çevirme yapıyoruz. Peki gelen sayı ve bu 2 seçenek neye göre belirlenmiş anlatayım. ''BET HI'' diyerek çevirme yaparsanız kazanmanız için çıkan sayı 5250'den büyük olmalı aksi halde kaybedersiniz. ''BET LO'' da ise kazanmanız için çıkan sayı 4750'den küçük olmalı aksi halde kaybedersiniz. ( Bu kısımda da kazandığınız her çevirme için çekiliş bileti verilir.)
Öncelikle söylemek isterim ki piyasada buna benzer birçok site var ancak aralarında açık ara en iyisi bu site çünkü 8 yıldır aktif, ve 41 milyon kullanıcısı var !
Hilesi hurdası yok, hacklenemiyor, üst düzey güvenlik önlemli.
Resimlerle açıklamak daha sağlıklı olur diye düşündüm ve açıklamayı öyle hazırladım..
Kayıt olmak için bit.ly/bitcoinhane kopyalayın.
ÖN AÇIKLAMA
Şimdi size sistemdeki kısımlardan bahsedeceğim..
FREE BTC :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ROLL yaptığınız zaman size çevirmeden çıkan sayıya göre size verilecek Bitcoin miktarı belirlenir. Resim bu konuda yardımcı olacaktır.
Giriş yap veya üye ol.
MULTIPLY BTC:
Giriş yap veya üye ol.
''BET AMOUNT'' yazan kısma oyuna yatırmak istediğiniz miktarı giriyorsunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Şimdi yukardaki fotoğrafta boş kutucukların olduğu bölümde ise extra olarak bir seçenek yer alıyor. Roll Numarası ''8888'' bulursa seçtiğiniz kutucuklara göre yatırmanız gereken ve kazanacağınız miktarı gösterir.. Alt kısımdaki ''BET HI'' ve ''BET LO'' kısımlarına tıklayarak çevirme yapıyoruz. Peki gelen sayı ve bu 2 seçenek neye göre belirlenmiş anlatayım. ''BET HI'' diyerek çevirme yaparsanız kazanmanız için çıkan sayı 5250'den büyük olmalı aksi halde kaybedersiniz. ''BET LO'' da ise kazanmanız için çıkan sayı 4750'den küçük olmalı aksi halde kaybedersiniz. ( Bu kısımda da kazandığınız her çevirme için çekiliş bileti verilir.)
EARN BTC:
Giriş yap veya üye ol.
LOTTERY:
Giriş yap veya üye ol.
REWARDS:
Giriş yap veya üye ol.
REFER:
Giriş yap veya üye ol.
PROFILE :
Giriş yap veya üye ol.
STATS :
Giriş yap veya üye ol.
- Evet arkadaşlar bu yazımda size yardımcı olmaya çalıştım ve umarım ki yardımcı olmuşumdur.. Siz de ücretsiz Bitcoin kazanarak geleceğinize yatırım yapmak istiyorsanız aşağıdaki linkten üye olup sisteme girebilirsiniz.
Kopyalayın bit.ly/bitcoinhane
Son düzenleme: