Abi hesap sahtekarlıgı ( DİKKAT EDİN )

yusuf70

Kayıtlı Üye
Ticaret puanı - 0%
0   0   0
Evet dostlar bu gün bir müşteri olarak size abi hesap adlı sitenin nasıl dolandırıcı ve yüzsüz olduğunu anltacağım.
Dün saat 18.45 de siteye 100 tl yükledim ve ödeme bildirimi yaptım. Site kısmında 1-10 dk arasında ödemeniz onaylanır yazıyordu. Haliyle açım yemek sipariş edeceğim bekliyorum. 15 dk oldu onay vs yok telegram destek adı altında olan kişiye yazdım oto cevap gibi 30 dk bekleyin yazdı site de 10 dk yazıyor dedim fakat hesaba almadan aynı mesajı oto yazdı 30 dk geçti yazdım dönüş yok 1 saat oldu yok arada bi dekont istedi attım sonra yine dönüş yok neyse 3 4 saat oldu ödeme reddi geldi yeniden ödeme bildirimi oluşturdum cevap veren yok. Haliyle müşteri olarak bende forumda bu yaptıklarını gönderilerinin altında yorum olarak düştüm. Sonraki gün saat 3 sularında kendisi bana keyfine göre hesabımı kapattıgını söyledi bende kendi yaptıklarını belirtip yanlış birşey yapmadıgımı söyledim. Artık kendini ne kadar üstün görüyorsa senin gibiler sitede olamaz yazdı ( Herhalde beni dolandıramayıp hakkımı aradığım için ) yani destek olmayı geçtim hem paramı aldı hem hesabımı kapattı birde üst perdeden egolu egolu konuşuyor. Şimdi de forma girdigimde yalan söylüyor diyip kanıt istemiş tg ye konuşmaların kanıdı için girdim birde baktım ki bütün mesajları herşeyi silmiş. Şok oldum yıllardır bu forumda bulunuyorum fakat böyle düzenbaz böyle egolu böyle dolandırıcı birine şahit olmadım. Uzun lafın kısası siz siz olun bunların sitesine vs hiçbir şekilde bulaşmayın mazallah hakkınızı arasanız bu sefer sizi nelerle suçlar kim bilir. Alternatifleri çok. Gidin hakkıyla iş yapan kişilere bakın böyle sadece gözlerini para hırsı bürümüş. Kendilerini üstün gören kişilere taviz vermeyin. Böyle bir bilgilendirme yapmak istedim herkese iyi forumlar dilerim.